Joburi nr telefon apa nova in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu nr telefon apa nova in orasul iasi
17 Nov
Angajare ajutori de bucatari in Anglia
Iasi Strainatate Anglia

Ofer locuri de munca ca ajutor de bucatar in restaurant de clasa I cu specific India.Se ofera cazare masa gratis in fiecare zi consistentaSalariul este de minim 170 lire(240euro) pe saptamana iar acesta va creste in timp scurt in functie de cum va descurcati.Locatia este langa Londara in Lingfield un orasel foarte linistit si foarte modern.

Se percepe comision si se plateste din salariu , nu se plateste inainte ci cand ajugenti acolo la locul de munca .Transportul cu autocarul dureaza 2 zile si costa 90 100 e.Pentru detalii va rog sa ne suna ti in romania sau anglia.Nr telefon: 0733 607 822
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Nov
Ospatari pentru munca in Anglia
Iasi Strainatate Anglia

Ofer locuri de munca ca ospatar in restaurant de clasa I .Se ofera cazare masa gratis in fiecare zi consistentaSalariul este de minim 180 lire(255euro) pe saptamana iar acesta va creste in timp scurt in functie de cum va descurcati.Locatia este langa Londara in Lingfield un orasel foarte linistit si foarte modern.Se percepe comision .Transportul cu autocarul dureaza 2 zile si costa 90 100 e.

Pentru detalii va rog sa ne suna ti in romania sau anglia.Nr telefon Anglia:0044740109884 5
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 Nov
Munca Strainatate-Valabil in Toata Tara
Iasi Strainatate

Asiguram locuri de munca in Republica Ceha-Praga pentru calificati,necalificati;barbati,femei,cupluri in fabrici , agricultura,silvicultura,depozite ,constructii,lacatuserie,sudura etc .Contract sezonier de munca pe o perioada de pina la un an cu posibilitate de prelungire.plecari in maxim 5 zile de la inscriere.inscrierile se pot efectua si prin telefon.nu se percep comisioane.

avem plecari din toata tara.relatii luni-vineri(9.30-16.30)tel.0758631452Cerinte:avem plecari din toata tara.relatii luni-vineri(9.30-16.30)tel.0758631452Compensatii:Asiguram locuri de munca in Republica Ceha-Praga pentru citeste mai mult
Companie
latorica
Categoria jobului
Altele Agricultura/Piscicultura/Silvicultura Constructii/Amenajari Agricultura Constructii Altele
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Joburi la sere in strainatate
Iasi Strainatate

Rcc Agro Dk srl,ofera locuri de munca in sere,in Danemarca, in urmatoarele conditii: Limba engleza cel interesat trebuie sa inteleaga si sa vorbeasca macar la nivel mediu limba engleza conditie eliminatorie permisul de conducere. Acest punct nu este hotarator ,el depinde insa de nevoile angajatorului. varsta maxima 23 ani.

student/a cel putin in sem 2 anul I de studii, absolvent/a(cel mult 6 luni de la data absolvirii), student/a la Master la Facultatea de Horticultura pt joburile din sere si joburile disponibile din cadrul fermelor vegetale. experienta in domeniul agricol nu este obligatorie, insa este un atu. tinerii cu un nivel bun de cunoastere a limbii engleze,au prioritate la obtinerea unui loc de munca. se ofera contracte de munca pe o perioada de la o luna pana la 18 luni, in agricultura. salarizare : salariul minim brut in primele 6 luni este de cca : 11.021kr 1470 euro brut(iar salariul net este de 1100 pana la 1200 euro ). In perioada 7 luni 18 luni salariul brut citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14701470 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25 Nov
Jr. IT Analyst - limba ceha
Iasi

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana ambitioasa cu sau fara experienta in domeniul IT, dar cu potential de dezvoltare in acest sector de activitate si cu un nivel avansat de cunoastere a limbii cehe. Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj.Aptitudini:
- Bune abilitati de comunicare 
- Atitudine pozitiva, constructiva, orientata spre rezultate.
- Abilitati de prioritizare a activitatilor si de gestionare a timpului.
- Capacitate de a lua decizii corecte intr-un timp scurt
- Cunostinte/experienta privind sistemelor de operare Windows (configurare/troubleshooting), notiuni de retelistica.

Responsabilitati:
- Inregistreaza toate semnalarile preluate prin telefon si mail in sistemele specifice si intreprinde actiuni conforme cu procedurile de lucru in vederea solutionarii acestora;
- citeste mai mult
- Realizeaza zilnic rapoarte de activitate in limitele de timp stabilite.

Descrierea companiei:
SCC (Specialist Computer Centres) 
Cu un istoric de 38 de ani de continua dezvoltare ne ajutam clientii sa isi eficientizeze costurile prin imbunatatirea operationala a intregii infrastructuri. Avem o cifra de afaceri anuala de peste 3 miliare de Euro iar clientii nostri sunt companii mari si foarte mari din Europa ce activeaza domenii variante precum: educatie, aparare, ministere publice, industria auto, banci, tehnologie, telecomunicatii, aviatie, logistica si transport, etc. Avem o prezenta directa in cinci tari europene si peste 6000 angajati in cadrul grupului.

SCC Services Romania 
Centrul din Iasi :
In Romania suntem din aprilie 2006, unde am inceput la Iasi cu o echipa de 20 de colegi iar acum impreuna cu noul sediul din Bacau, insumam in jur de 600 agenti, analisti si ingineri. 
In Iasi avem doua locatii (Niciman si Sadoveanu) si functionam ca Centrul International de Asistenta Tehnica si Suport pentru intreg grupul de firme. Aici avem unicul departament de Infrastructura de nivel 3 din Moldova.

Centrul din Bacau:
Din aprilie 2013 ne-am extins afacerea infiitand la Bacau Centrul International de Servicii. Acest al doilea centru, ofera afacerii continuitate, deschidere si dinamism.

Echipa SCC Services Romania:
Avem o echipa impresionanta de profesionisti, tineri, inteligenti, multilingvi, cu numeroase certificari si traininguri dar mai presus de toate, cu un nivel ridicat de ambitie si dorinta de autodepasire.
Servicii acoperite: Service Desk, Coordonare, Monitorizare, Optimizare infrastructura IT, Suport, Administrare, Mentenanta, Securitate, Application Packaging, Asset Management .
Oferim asistenta 24x7x365 in 10 limbi de circulatie internationala.
Nivelul de cunoastere tehnic IT : L0, L0+ (basic), L1 (mediu), L2, L3 (avansati).

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
30Nov
27 Nov
Referent Financiar Contabil - italiana
Iasi ROMANIA

Postat la: 27-11-2015 Responsabilitati - Asigurarea suportului operational al proceselor de business, prin procesarea tranzactiilor specifice companiei - Procesarea tranzactiilor zilnice din aria de business (introducerea de date, controlul/ verificarea datelor, investigatii asupra datelor, etc) - Indeplineste activitatile utilizand aplicatiile informatizate si software- ul specializat al

companiei, conform unor manuale, politici, practici si proceduri prestabilite - Reconciliaza tranzactiile de cont si efectueaza inregistrarea documentelor pentru partile implicate Cerinte ADECCO RESURSE UMANE IASI angajeaza pentru clientul sau - companie multinationala, leader pe piata financiara europeana - Referent de specialitate financiar - contabil cu limba italiana si engleza (full time & part time) Cerinte: - Minim: in curs studii superioare; - Cunostinte limba italiana la nivel mediu- avansat (criteriu eliminatoriu); - Cunostinte avansate de operare PC (Microsoft Excel medium - Cunostinte citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Banci / Finante Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Nov
AGENT DE VANZARI - Botosani, Iasi, Neamt
Botosani, Iasi, Piatra Neamt,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului PSIHOSELECT asista o companie nationala specializata in comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire, in procesul de recrutare si selectie pentru pozitia de AGENT VANZARI. LOCATIE: Botosani, Iasi, Neamt Responsabilitati: Prezinta si promoveaza produsele comercializate in conformitate cu standardele si politica comerciala a companiei; Mentine si dezvolta relatia cu clientii actuali prin vizite de lucru la sediul acestora; Identifica si citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Nov
AGENT CONTRACTARI SI ACHIZITII CU ITALIANA AVANSAT
Iasi

Candidatul ideal:

 

 

 Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de:

 

 

 - cunostinte de limba italiana la nivel avansat (minim B2); 

 - abilitati de comunicare si de organizare;

 - curiozitate si spirit comercial.

 

Descrierea jobului:

 

 

 Colegii mei te vor ajuta sa inveti ce inseamna:

 

 

 - activitatile de cercetare online si contactarea (prin telefon/e-mail) a potentialilor furnizori de pe piata;
 - constituirea si mentinerea unei relatii permanente cu asistentii comerciali si buyerii responsabili de procesul de achizitii;
 - crearea si actualizarea fiselor de furnizori din baza de date in vederea asigurarii corectitudinii informatiilor si facilitarea prospectarilor ulterioare.

 

 

citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
23 Nov
Consultant vanzari
Iasi

 Cautam doi consultanti de vanzari pentru magazin cu genti si accesorii definite de un design nou si creativ

 

   Iti doresti sa te dezvolti profesional in domeniu si sa ai o cariera in care frumosul sa fie mereu prezent? 

class="MsoNormal">Daca esti sociabil/a, perseverent/a, acorzi atentie detaliilor si iti face placere sa lucrezi direct cu clientii, aplica.  Acum ai oportunitatea de a face ceea ce iti place.

 

Responsabilitatile postului :

 

- vanzare consultativa si relatia directa cu clientii

- facturare

citeste mai mult

- depunerea numeralului la finalul programului de lucru

-mentinerea curateniei in magazin

- identificarea nevoilor clientilor

 

Avantaje :

 

- training periodic pentru vanzari

- salariul brut 1100-1500 net  + bonuri de masa

- posibilitati instruire: traininguri furnizor, traininguri vanzari

- comision pentru depasirea targetului lunar

- programul de lucru este de  3/ 4 zile pe saptamana

- pachet instrumente lucru: telefon, laptop

-oportunitate de promovare

 

 Asteptam cv-u tau, iar pentru detalii ne poti contacta pe adresa de e-mail: sau la numarul de telefon: 0786.040.146 .

 

 

 

 

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Agent asigurari
Iasi ROMANIA

Postat la: 04-11-2015 Responsabilitati - activitatea presupune munca de birou; - mentinerea portofoliului de clienti existenti (contactare telefonica/e-mail); - promovarea pe diferite canale off/on-line si vanzarea produselor de asigurare (in special RCA) atat pentru clientii existenti cat si pentru cei noi; - acordarea de consultanta de specialitate clientilor in vederea incheierii

contractelor de asigurare , si consilierea in diversele situatii aparute pe piata asigurarilor ( restituiri de prime, deschidere dosar daune etc) - cresterea protofoliului actual de clienti ai firmei; Cerinte - experienta minim 2 ani intr-un loc de munca similar( cod RAF); - abilitati foarte bune de redactare documente in Microsoft Office( Word, Excel); - cunostinte de utilizarea a aparaturii de birou (copiator, scanner, etc.); - persoana persuasiva, cu bune abilitati de comunicare, negociere, dorinta de implicare si initiativa, aspect fizic placut si atitudine pozitiva; - carnet de conducere categ. citeste mai mult
Companie
NITA ALINA-CARMEN PFA
Categoria jobului
Asigurari Asigurari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job