Joburi locuri de munca postate azi in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru locuri de munca postate azi in orasul iasi dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu locuri de munca postate azi in orasul iasi
19 Nov
Caut loc de munca Iasi, Suceava

Caut loc de muncaDetalii Companie:Caut loc de munca .

Companie: NetJobs

Jobul Caut loc de munca este incadrat in categoria Comert, Controlul calitatii, Entertainment, Internet/New Media, Media/Cultura/Publicatii, Paza si protectie, Restaurante full-time

Locul de munca Caut loc de munca a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
17 Nov
Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
Iasi Strainatate Germania

Cautam persoane dornice de a invata si a lucra in meseria de asistent(a) geriatrie in Germania. Se acorda cazare si cursuri de limba germana gratuite , bursa pentru scolarizare asistent(a) geriatrie si locuri de munca asigurate in diverse locatii din Germania. Conditii de aplicare : 10 clase absolvite,virsta min. 18 - max.27ani, nivel cunostinte A2 de limba engleza sau germana. Oferim si.

Companie: Promedes SL

Jobul Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
este incadrat in categoria Educatie/Training Sanatate Turism/Hoteluri

Locul de munca Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
06 Nov
Suntem in cautare de dansatoare si fete hostess! Iasi,

Descrierea companiei Agentie modeling Descrierea postului Acum poti fi si tu una dintre miile de fete carora Agentia de Hostesse si Modele VIP Budapesta, le-a oferit locuri de munca cu succes, fiind cea mai mare agentie de dansatoare si hostesse de baruri din Europa! In ce domenii de munca cautam fete? - Dansatoare (GOGO, lap dance, dansuri pe masa) - Hostesse de bar (consumatie de bauturi in.

Companie: Agentia de modele si hostesse vip Budapesta

Jobul Suntem in cautare de dansatoare si fete hostess! este incadrat in categoria Sampling / Hostess, full-time

Locul de munca Suntem in cautare de dansatoare si fete hostess! a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24 Nov
Oportunitati de cariera in IT pentru vorbitori de Franceza BUCURESTI Bacau Iasi Job national

Scurta descriere a companiei I FUTURE belongs to a Group of companies with multinational presence across various parts of the globe. Our goal is developing individuals by building a strong foundation towards their employable future, supporting both personal and corporate goals. Cerinte a Stapanirea la nivel avansat/fluent a limbii franceze atat scris cat si vorbit a Cunoasterea la nivel.

Companie: I.FUTURE

Jobul Oportunitati de cariera in IT pentru vorbitori de Franceza este incadrat in categoria Customer support - Client service IT Software Telecomunicatii full-time

Locul de munca Oportunitati de cariera in IT pentru vorbitori de Franceza a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
13 Nov
Femei, barbati, cupluri Agricultura (capsuni, rosii, legume fructe de sezon) -STRAINATATE-, Bistrita, BUCURESTI, Dr. Turnu-Severin, Hunedoara, Iasi, Navodari

PERSONAL PENTRU AGRICULTURA FEMEI PENTRU CULES CAPSUNI -30 euro la 6 ore lucrate Ore suplimentare 4-5 euro ora Femei, barbati si cupluri cu varste cuprinse intre 18 -48 ani pentru Recoltat fructe si legume de sezon citrice mandarine portocale Salarii cuprinse intre 800-1000 euro net /luna Experienta minim 3 luni in agricultura Cazare si masa asigurata de angajator gratuit sau.

Companie: NetJobs

Jobul Femei, barbati, cupluri Agricultura (capsuni, rosii, legume fructe de sezon) este incadrat in categoria Agricultura/Silvicultura, ALTELE full-time Salar:30 euro

Locul de munca Femei, barbati, cupluri Agricultura (capsuni, rosii, legume fructe de sezon) a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
operator la valorificarea subproduselor de abator IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul operator la valorificarea subproduselor de abator in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1140006055/1 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Locul de munca operator la valorificarea subproduselor de abator a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
24Nov
17 Nov
operator la deservirea razboaielor de tesut IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul operator la deservirea razboaielor de tesut in IASI este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1140005964/1 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Locul de munca operator la deservirea razboaielor de tesut a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
manager al sistemelor de management al calitatii IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul manager al sistemelor de management al calitatii in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1140005306/3 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Locul de munca manager al sistemelor de management al calitatii a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
referent de specialitate financiar-contabilitate IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul referent de specialitate financiar-contabilitate in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/03/1140001396/4 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Locul de munca referent de specialitate financiar-contabilitate a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1140005621/1 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Locul de munca fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job