Joburi kaufland aranjator marfa in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu kaufland aranjator marfa in orasul iasi
15 Feb
Reprezentant vanzari materiale amenajari interioare pentru constructii
Sibiu, Iasi, Galati, Craiova, Constanta

LiceuDetalii Companie:Sc Dinamic 92 Pro Logistics este o companie de transport marfa infiintata in anul 2014, ce face parte din grupul de firme Dinamic 92 Distribution - distributie anvelope, uleiuri, acumulatori auto si materiale de amenajari interioare pentru constructii..

LiceuDetalii Companie:Sc Dinamic 92 Pro Logistics este o companie de transport marfa infiintata in anul 2014, ce face parte din grupul de firme Dinamic 92 Distribution - distributie anvelope, uleiuri, acumulatori auto si materiale de amenajari interioare pentru constructii.
Companie
Dinamic 92 Pro Logistics
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
12 Feb
Ospatar / Barman
Iasi ROMANIA

Postat la: 22-01-2015 Responsabilitati Vrei un loc de munca intr-o echipa energica, unita? Ai un aspect fizic placut, abilitati de comunicare, cunosti limba engleza? Cautam ospatarite si barmani pentru 3 locatii (cafenea, pub, club lounge) din centrul orasului Iasi.

Responsabilitati: - servirea clientilor cu promptitudine - abilitati de pregatire a comenzilor de bar/cafenea/pub - folosire POS - receptionare marfa - urmarirea stocului de produse Cerinte - aptitudini de comunicare si negociere - abilitati organizatorice - capabil sa lucreze in echipa - limba engleza (orice alta limba straina vorbita in plus constituie un avantaj) - utilizarea calculatorului si a Internet-ului - studii medii sau superioare - experienta de minim 3 luni (pe un post similar sau in vanzari) Beneficii Oferite - salariul se negociaza in functie de experienta - se ofera bonusuri - se ofera posibilitatea promovarii in cadrul companiei Descrierea firmei Noi iti oferim serviciile de care ai nevoie! Companie citeste mai mult
Companie
StiLL Media Productions
Categoria jobului
Alimentatie / Comert Comert Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job