Joburi evenimentul zilei de in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu evenimentul zilei de in orasul iasi
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national Focsani, Galati, BUCURESTI, Iasi, Ilfov, Oradea, Pitesti

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Caut loc de munca Iasi, Suceava

Caut loc de muncaDetalii Companie:Caut loc de munca .

Companie: NetJobs

Jobul Caut loc de munca este incadrat in categoria Comert, Controlul calitatii, Entertainment, Internet/New Media, Media/Cultura/Publicatii, Paza si protectie, Restaurante full-time

Locul de munca Caut loc de munca a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21Nov
17 Nov
Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
Iasi Strainatate Germania

Cautam persoane dornice de a invata si a lucra in meseria de asistent(a) geriatrie in Germania. Se acorda cazare si cursuri de limba germana gratuite , bursa pentru scolarizare asistent(a) geriatrie si locuri de munca asigurate in diverse locatii din Germania. Conditii de aplicare : 10 clase absolvite,virsta min. 18 - max.27ani, nivel cunostinte A2 de limba engleza sau germana. Oferim si.

Companie: Promedes SL

Jobul Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
este incadrat in categoria Educatie/Training Sanatate Turism/Hoteluri

Locul de munca Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
19 Nov
CURSURI DE PROGRAMARE WEB!
Iasi

Cerinte:5 POINT SOLUTIONS organizeaza cursuri de programare web nivel incepator si mediu (HTML, CSS, JavaScript, MySQL, PHP). Mai multe informatii si programa fiecarui nivel se pot obtine la: www.5psolutions.eu/cursuri si la nr. de telefon 0332/408628. .

Companie: SC 5 POINT SOLUTIONS SRL

Jobul CURSURI DE PROGRAMARE WEB!
este incadrat in categoria Educatie/Training IT Software

Locul de munca CURSURI DE PROGRAMARE WEB!
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
14 Nov
Companie de top!
Iasi

Cerinte:Companie de top. Nimeni nu te mai angajeaza fara experienta? Aici nu este necesara, te invatam noi. Oferte: training, sedinte foto, salariu motivant! Te asteptam in echipa noastra! Cere detalii la: ltvstudio@yahoo.com sau la numerele de telefon: 0740.557.687 / 0731.779.408 / 0760.142.588 (valabil si in reteaua WhatsApp) .

Companie: Ltv Studio

Jobul Companie de top!
este incadrat in categoria Elevi/Studenti Serviciu clienti Telecomunicatii

Locul de munca Companie de top!
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
17 Nov
Angajam agent de distributie Iasi ROMANIA

Postat la: 17-11-2014 Responsabilitati Angajam agent de distributie. Cerinte Cerinte: -minim 1 an experienta in livrari produse alimentare; -permis de conducere categoria B. Salar: 1000 Ron. Trimite-ti CV-ul d-voastra pe adresa de email client@apacuduh.ro Descrierea firmei Cel mai faimos SIFON Companie APA CU DUH SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Distributie Nivel experienta 1 - 2 ani Tip.

Companie: APA CU DUH SRL

Jobul Angajam agent de distributie este incadrat in categoria Distributie full-time Salar:1000 ron

Locul de munca Angajam agent de distributie a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21Nov
19 Nov
Student an terminal facultatea de instalatii in constructii Iasi ROMANIA

Postat la: 19-11-2014 Responsabilitati Relevee pe partea de instalatii sanitare, termice si electrice Pentru mai multe detalii : 0722 744 183 Cerinte Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii - cunostinte Autdesk AutoCAD - disponibilitate; - rapiditate in obtinerea datelor din teren; - exactitate in redactare; - viteza mare de redactare in format electronic; -.

Companie: ARHITECT CONSTRUCT SRL

Jobul Student an terminal facultatea de instalatii in constructii este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari

Locul de munca Student an terminal facultatea de instalatii in constructii a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov
Director de marketing Iasi ROMANIA

Postat la: 23-10-2014 Responsabilitati - Definirea obiectivelor si a bugetului departamentului de marketing - Cunoasterea si informarea constanta asupra evolutiei domeniului in care activeaza compania; - Evaluarea si analiza pietei pentru identificarea tendintelor si a nevoilor - Realizarea, implementarea si coordonarea planurilor si a strategiilor de marketing conform misiunii si strategiei.

Companie: S.C. DraftGrup S.R.L

Jobul Director de marketing este incadrat in categoria Management full-time

Locul de munca Director de marketing a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
16 Nov
Ai nevoie de un job ? Salariu 800 Dolari !!
Iasi

Te invitam la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul locatiilor noastre din Bucuresti. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Experienta noastra de peste 12 ani in domeniu ne garanteaza seriozitatea! Salariu garantat de $500 USD care poate ajunge si la $1000 USD din prima luna, bonus de angajare $ 200 USD, bonus colega noua $ 300 USD, bonus saptamanal si lunar intre $50 si $250 USD..

Companie: ChatStudio

Jobul Ai nevoie de un job ? Salariu 800 Dolari !!
este incadrat in categoria Telecomunicatii Salar:500 usd

Locul de munca Ai nevoie de un job ? Salariu 800 Dolari !!
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job
17 Nov
De viitor!
Iasi

Nu ai bani de buzunar? Ia masuri! Oferim job bine platit - socializare pe net. Cerinte: cunoasterea limbii engleze – nivel mediu. Zona Piata Iancului, aproape de metrou. Cere detalii la ltvstudio@yahoo.com sau la numerele de telefon: 0740.557.687 / 0731.779.408 / 0760.142.588 (valabil si in reteaua WhatsApp) .

Companie: Ltv Studio

Jobul De viitor!
este incadrat in categoria Telecomunicatii

Locul de munca De viitor!
a fost preluat de pe www.iasijobs.ro
Aplica la job