Joburi carrefour era iasi in iasi

Cauta in 2 locuri de munca carrefour era iasi in iasi in 2015

29Mar
22 Mar
angajez vanzator stand accesorii era
Iasi

angajez vanzator stand accesorii carrefour era -maxim 30 ani -domiciliul stabil iasi -obligatoriu nefumator -experienta nu este obligatorie -program o zi cu o zi -salar min 800 ron in functie de performante CV CU FOTO LA: zerocinci83()yahoo.com .

angajez vanzator stand accesorii carrefour era -maxim 30 ani -domiciliul stabil iasi -obligatoriu nefumator -experienta nu este obligatorie -program o zi cu o zi -salar min 800 ron in functie de performante CV CU FOTO LA: zerocinci83()yahoo.com
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
200800 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Beauty Adviser
Iasi

Marionnaud angajeaza! Fii ambadador Marionnaud! Vino sa faci parte din echipa! Poti sa fii si tu un ambasador Marionnaud in rolul de Beauty Adviser! Trimite datele tale pe adresa iasi1264@mariinnaud.ro sau depune C.V.-ul tau in magazinul din complexul comercial Carrefour Era Iasi..

Marionnaud angajeaza! Fii ambadador Marionnaud! Vino sa faci parte din echipa! Poti sa fii si tu un ambasador Marionnaud in rolul de Beauty Adviser! Trimite datele tale pe adresa iasi1264@mariinnaud.ro sau depune C.V.-ul tau in magazinul din complexul comercial Carrefour Era Iasi.
Companie
Marionnaud Iasi
Categoria jobului
Vanzari Comert Vanzari
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar