Joburi carrefour era iasi in iasi

Cauta in 4 locuri de munca carrefour era iasi in iasi in 2016

09 Feb
INVATATOR/INVATATOARE PART-TIME IASI
Iasi, Judetul Iasi, Romania

Colaborare part-time (2 ore/zi in intervalul orar 15-17 L-V) cu invatator sau invatatoare calificata in Iasi (zona Pacurari- rond Carrefour Era). Cerinte: persoana tanara, sociabila, flexibila, comunicativa, extrem de afectuoasa cu copiii. Solicitam cunostinte despre metodele alternative de educatie (specifice curentului Educatia Noua).

Se va lucra in regim de contract de colaborare cu o remuneratie lunara de 700 lei/luna.Exista posibilitatea de marire a remuneratiei, raportat la volumul de munca si la rezultatele obtinute. CV la adresa de e-mail (obligatoriu cu FOTO si nr de tel pentru programare la interviu) Tel: 0752707231 e-mail: montessori.iasi@gmail.com
Companie
Asociatia Montessori Iasi
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
VANZATOARE
B-dul Tudor Vladimirescu, Iasi, Judetul Iasi, Romania;CALEA ARADULUI NR. 56 A, Timisoara, Judetul Timis, Romania;Sibiu str. Malului nr. 5A, Sibiu, Judetul Sibiu, Romania

SC MONDEX RETAIL SRL angajeaza in magazinele din : In TIMISOARA , calea Aradului - post de munca cu norma intreaga. In SIBIU - CARREFOUR post de munca durata intreaga. - MAG.DUMBRAVA - post de munca partial. In IASI - CARREFOUR ERA - post de munca cu norma intreaga.

Activitatea presupune comercializarea in magazinele proprii,a produselor societatii: sosete,dresuri si lenjerie pentru intreaga familie. TIMISOARA -PROGRAM 8 ORE /ZI SIBIU - PROGRAM 8 ORE/ZI. - PROGRAM 4 ORE /ZI. IASI - PROGRAM 8 ORE /ZI. Cerintevarsta minim 21 ani studii medii Oferta (bonusuri, beneficii) bonusuri din vanzari
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Bucatari cu experienta
Iasi

Linie cu autoservire in Carrefour Era Iasi ( iesire din oras Pacurari - Iasi), specializata si in servicii de catering, angajeaza bucatar cu experienta. Asiguram pachet salarial atractiv, program de lucru fix,cursuri de specializare. .

Linie cu autoservire in Carrefour Era Iasi ( iesire din oras Pacurari - Iasi), specializata si in servicii de catering, angajeaza bucatar cu experienta. Asiguram pachet salarial atractiv, program de lucru fix,cursuri de specializare.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb
02 Feb
Bucatar cu experienta
Iasi

Restaurant GourmandIS, situat in Carrefour Era Iasi, angajeaza in conditi avantajoase, bucatari cu experienta. Cerem si oferim seriozitate. Pachetul salarial se negociaza in functie de experienta. Asteptam cu interes candidatura dumneavoastra. .

Restaurant GourmandIS, situat in Carrefour Era Iasi, angajeaza in conditi avantajoase, bucatari cu experienta. Cerem si oferim seriozitate. Pachetul salarial se negociaza in functie de experienta. Asteptam cu interes candidatura dumneavoastra.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job