Joburi angajari billa lucrator comercial in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu angajari billa lucrator comercial in orasul iasi
28 Mar
lucrator comercial
IASI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul lucrator comercial in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1150000924/4 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul lucrator comercial in IASI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 24/01/1150000924/4 Contact : Iasi, Str. Cucu Nr. 1 Tel. 0232254578, e-mail : is_lmv@is.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Lucrator Comercial
Iasi, Ploiesti, Timisoara, BUCURESTI

Vanzare produse vestimentare;
Aranjarea si gestionarea magazinului;
Realizarea targetului de vanzari stabilit.Foarte bune aptitudini de comunicare, capacitate de a invata rapid, claritate in exprimare, dinamism, initiativa, capacitatea de a lucra in echipa, putere de convingere, punctualitate.

Detalii Companie:Personal Services Group este una dintre firmele cele mai importante in domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria. In Romania, suntem o companie aflata intr-o crestere dinamica care se datoreaza faptului ca intotdeauna punem pe primul loc satisfacerea dorintelor clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, promptitudinea si rigurozitatea implementarii proiectelor.

Detalii:
Tel: 021.310.48.00 / 0728.063.417
E-mail: info@oferimdemunca.ro
Website: www.oferimdemunca.ro

Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Comert Industria textila Serviciu clienti Vanzari Vanzari Industrie usoara Relatii clienti Altele
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Mar
Angajam Lucrator Comercial Samsonite
Iasi

Angajam tanara doamna/ domisoara in magazinul Samsonite, cu experienta in vanzari, calma, cu bun simt, seroasa, varsta max 35 ani, aspect fizic placut. Atasati cv-ul Salariu fix + comision target .

Angajam tanara doamna/ domisoara in magazinul Samsonite, cu experienta in vanzari, calma, cu bun simt, seroasa, varsta max 35 ani, aspect fizic placut. Atasati cv-ul Salariu fix + comision target
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
22 Mar
Reprezentant comercial fara experienta part/ full time
Iasi

Reprezentant comercial domeniul vanzari si publicitate pe zona nord est. Selectionam din toata tara. Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona sud-vest: Bucuresti, Craiova, Timis, Arad, Valcea, Caras-Severin, Dolj Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare finalizate - cunostinte minime operare calculator - cunostinte minime word, excel, power point, email,

navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism, simtul raspunderii - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta sau minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru citeste mai mult
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
22 Mar
Angajam agent comercial (cosmetice) pentru Botosani+Iasi
Botosani Iasi

Firma de distributie produse cosmetice,cu sediul in Botosani,angajeaza Agent Comercial,cu experienta recenta in vanzari - minim 6 luni,pentru zona : jud.Botosani+municipiul Iasi. Cei interesati pot trimite CV-ul pe site-ul olx. .

Firma de distributie produse cosmetice,cu sediul in Botosani,angajeaza Agent Comercial,cu experienta recenta in vanzari - minim 6 luni,pentru zona : jud.Botosani+municipiul Iasi. Cei interesati pot trimite CV-ul pe site-ul olx.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
OPERATOR COMERCIAL LIMBA ITALIANA
Brasov, Iasi

Recrutam Operatori Telesales (Tele-marketing) pentru clientul nostru,Telecom Italia, o companie recunoscuta ca fiind un angajator stabil si o organizatie de succes.

Operatorul comercial contacteaza telefonic eficient clientii actuali din zona arondata si promoveaza oferta si serviciile companiei in relatia cu clientii activi, urmarind incheierea contractelor in vederea atingerii obiectivelor de vanzari sau contacteaza telefonic clienti potentiali in vederea stabilirii unor intalniri de afaceri avand ca finalitate in mod normal incheierea unui contract.

Descrierea activitatii companiei:

Pentru si impreuna cu cel mai important client al nostru, Telecom Italia,din 2007 am implementat si organizat un telemarketing de succes !
Activitatile de telemarketing din cadrul companiei nostre sunt: televanzarea proactiva (Teleselling/Outbound calls), stabilirea intalnirilor de afaceri pentru aria business sau persoane fizice si confirmarea lor, compilare si refacere citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Mar
Reprezentant comercial
Iasi

Cerinte: - Studii medii sau superioare, avantaj profil tehnic, in special instalatii pentru constructii - Experienta pe o pozitie similara(comercial si cunostinte cat mai bune despre instalatii in constructii) - Cunostinte operare PC - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii - Disponibilitate la program prelungit.

Compensatii: Se ofera salariu motivant(fix+comision),masina de serviciu, laptop,telefon.
Companie
Kazinst Grup
Categoria jobului
Vanzari Comert Inginerie Vanzari Inginerie
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Reprezentant comercial-Agent vanzari
Iasi

Kazan- instalatii, societate ce activeaza de 5 ani pe piata din Romania in domeniul comercializarii produselor si echipamentelor de instalatii, angajeaza pentru orasele Iasi,Pascani si Harlau - Agenti vanzari teren.

Te asteptam in cadrul echipei noastre daca te regasesti in descrierea de mai jos: - Studii medii sau superioare, avantaj profil tehnic, in special instalatii pentru constructii - Experienta pe o pozitie similara(comercial si cunostinte cat mai bune despre instalatii in constructii) - Cunostinte operare PC - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii - Disponibilitate la program prelungit Se ofera salariu motivant(fix+comision),masina de serviciu, laptop,telefon si oportunitatea de a lucra in cadrul unei echipe tinere si ambitioase.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Manager comercial cu limba franceza
Iasi ROMANIA

Postat la: 03-03-2015 Responsabilitati Responsabilitati : Ref: (R32009001140) In calitate de Manager comercial, vei avea urmatoarele responsabilitati: -supravegherea si gestionarea activitatilor zilnice a echipei ( prospectare, flux telephonic, negociere cu clienti); -analiza rezultatelor echipei si stabilirea obiectivelor calitative si cantitative; -intocmirea si punerea in aplicare de

strategii de lucru pentru imbunatatirea performantei membrilor echipei; -rezolvarea diverselor litigii care pot aparea in relatia cu clientii; -intocmirea si prezentarea rapoartelor solicitate catre managerul operational din Franta; -recrutarea noilor membri ; Cerinte Candidatul ideal: Suntem in cautarea unei persoane dinamice, puternic orientata catre rezultate, cu bune capacitati de negociere si cu experienta in coordonarea unei echipe de vanzari. Cerinte : -nivel avansat de limba limba franceza si engleza (nivel minim B2) -excelente tehnici de negociere -capacitatea de a motiva si de a conduce citeste mai mult
Companie
SC Veo Worldwide Services SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
angajari muncitori necalificati
Iasi

sc.angajeaza muncitori necalificati (harnici si indemanatici)pentru lucrari in domeniul electric,salarizare avantajoasa.

Categoria jobului
Constructii Constructii
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job