Joburi ajofm iasi in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm iasi in orasul iasi dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm iasi in orasul iasi
27 Nov
CONTABIL - IASI
Romania Iasi

Titlu: CONTABIL - IASI Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Iasi Tip job: Full time Domeniu: Finante - Financiar / Contabilitate Nivel cariera: Incepator Descriere: In calitate de Contabil in Veo, principalele tale misiuni vor fi:- realizarea platilor catre furnizorii interni si externi;- acordarea de suport la intocmirea, actualizarea, eficientizarea procedurilor de lucru

existente manifestand interes si implicare in asimilarea unor noi sarcini conform evolutiei proiectului;- Actualizarea periodica a bazelor de date privind clientii si furnizorii societatilor alocate si asigurarea arhivarii in conditii de maxima confidentialitate a documentelor specifice;- furnizarea informatiilor coerente si exacte membrilor echipei si superiorului in functie de sarcinile aplícate;- asigurarea de suport managerului de proiect in vederea realizarii de studii si sinteze conform necesitatilor partenerilor;- comunicarea adecvata in cadrul echipei si relationarea de o maniera citeste mai mult
Companie
Veo WorldWide Services
Categoria jobului
Finante - Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
28Nov
28 Nov
Contabil Junior - Iasi
Iasi

VEO Worldwide Services este o companie fondata in anul 2006, care furnizeaza servicii de consultanta Business to Business, cu peste 450 de angajati, 8 ani de experienta in Romania si o crestere anuala de 70% in ultimii 4 ani. Activitatea noastra acopera o arie larga de domenii in care activeaza clientii nostri: COMERT INTERNAȚIONAL, IT, FINANTE, RESURSE UMANE.

Suntem o companie de consultanta cu experienta si expertiza internationala. 
Tot ceea ce facem in VEO, realizam cu pasiune si implicare, iar acest lucru s-a reflectat in cursul celor 8 ani de activitate in cifre si prin crestere continua. In VEO poti evolua, iti oferim posibilitatea de a te dezvolta, iti propunem lucruri noi si provocari, zi de zi! Incurajam spiritul antreprenorial, diversitatea, transparenta, originalitatea si munca in echipa.
Oferim training-uri la nivel international in domenii multidisciplinare, spirijin si continuitate in cariera. Daca iti doresti un angajament pe termen lung cu un lider al citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28 Nov
Java Software Developers – Cluj / Iasi / Oradea
Cluj Napoca, Iasi, Oradea

We are Looking for:

 

2 Experienced JAVA Software Developers to join our experienced teams in Cluj/ Iasi/ Oradea in delivering high quality products and services.

 

Our Partner:

 

Our Client is the corporate customer arm of a large telecom company, using a global infrastructure of data centers and networks, operating information and communication technology (ICT) systems for multinational corporations and public sector institutions.

Our client serves companies in all industries – from the automotive industry to telecommunications, the financial sector, retail, services, media, energy and the manufacturing industry all the way to government agencies and the healthcare sector.

 

The Project:

 

 • Application Server: J2EE WebSphere
 • Project architecture: Java  rich client 3 Tier architecture
 • Database: SQL Server 2008
 • citeste mai mult

 

Responsibilities:

 

 • Code implementation, documenting, testing and inspecting at imposed standards
 • Specification analysis and effort assessment
 • Continual improvement and studying
 • Maintenance tasks (change-requests, technical support)
 • Design and architecture related decisions
 • Continuous development process improvement

 

Technical Skills:

 

Must have:Solid programming skills, Java Core, Java Swing, Eclipse RCP (SWT), EJB, Hibernate, JMS, JAX-WS, JAXB, Linux, Ant.

You  will use: Java EE & SE, Java Swing, Eclipse RCP (SWT), EJB 3.1, Hibernate 3.x, JMS, RMI, JAX-WS, JAXB, JSF, JTA, IBM WebSphere, Linux, IBM MQ Server, IBM DB2, HTML, XML/XSLT/XSD, Ant, etc.

 

Soft Skills:

 

 • Team player
 • Ambitious
 • Hard working
 • Communicative
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
27 Nov
AGENT DE VANZARI - Botosani, Iasi, Neamt
Botosani, Iasi, Piatra Neamt,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului PSIHOSELECT asista o companie nationala specializata in comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire, in procesul de recrutare si selectie pentru pozitia de AGENT VANZARI. LOCATIE: Botosani, Iasi, Neamt Responsabilitati: Prezinta si promoveaza produsele comercializate in conformitate cu standardele si politica comerciala a companiei; Mentine si dezvolta relatia cu clientii actuali prin vizite de lucru la sediul acestora; Identifica si citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28Nov
28 Nov
Specialist Resurse Umane(Iasi)
Bucuresti Iasi

Suntem in cautarea unui Specialist Resurse Umane care isi va desfasura activitatea la sediul clientului nostru din Iasi.

Activitati:
• Dosare de personal
• Contracte de munca, acte aditionale
• Pontaje
• Operare concedii medicale si cereri CO
• Tichete masa
• Bonusuri
• Servicii medicale angajati
• Diverse alte activitati ce

tin de activitatea de HR.

Cerinte:

• Atestat Inspector resurse umane
• Bune cunostinte MS Office
• Dorinta de a cladi o cariera solida in domeniul resurselor umane
• Experienta minim 1 an in departamentul de Resurse umane
• Limba Engleza-nivel mediu.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Contabil Iasi
Iasi ROMANIA

Postat la: 26-11-2015 Responsabilitati Misiune: (R51007021150) Te asteptam in echipa noastra sa gestionezi diverse situatii financiare la nivel international! In cadrul proiectului vei regasi competente, determinare si intelegere! Ne dorim un coleg autonom, cu spirit organizatoric si atent la detalii pentru a se alatura Departamentului Financiar–Contabil, la sediul nostru din Iasi.

In calitate de Contabil in Veo, principalele tale misiuni vor fi: - realizarea platilor catre furnizorii interni si externi; - acordarea de suport la intocmirea, actualizarea, eficientizarea procedurilor de lucru existente manifestand interes si implicare in asimilarea unor noi sarcini conform evolutiei proiectului; - actualizarea periodica a bazelor de date privind clientii si furnizorii societatilor alocate si asigurarea arhivarii in conditii de maxima confidentialitate a documentelor specifice; - furnizarea informatiilor coerente si exacte membrilor echipei si superiorului in functie de sarcinile citeste mai mult
Companie
SC Veo Worldwide Services SRL
Categoria jobului
Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Nov
Manager generalist Iasi - cu limba franceaza
Iasi ROMANIA

Postat la: 04-11-2015 Responsabilitati R31402001150) In calitate de Manager generalist principalele tale misiuni vor fi : - Stabilirea si urmarirea implementarii proiectelor mixte ; - Coordonarea structurilor de suport activitati ale firmei ; - Supervizarea atingerii obiectivelor companiei; - Initierea, implementarea sau finalizarea proiectelor tehnice/organizationale la nivelul unitatii

si/sau la nivel national; - Mentinerea relatiei cu clientul extern. Cerinte Cautam un manager generalist cu atitudine proactiva, spirit de initiativa si cu abilitati antreprenoriale pentru a se alatura echipei din Iasi. Pentru reusita in aceasta misiune ai nevoie de: • Bune abilitati de comunicare si o excelenta capacitate de a stabili relatii de afaceri de calitate cu clientii; • Experienta in coordonarea de echipe mixte; • Experienta in initerea, implementarea si coordonarea de proiecte; • Disponibil(a), corect(a), implicat(a) in munca sa, bune abilitati de organizare ; • Un nivel citeste mai mult
Companie
SC Veo Worldwide Services SRL
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Nov
Responsabil Vanzari – B2B/B2C - limba franceza - Iasi, Craiova, Ploiesti
Iasi, Craiova, Ploiesti

Responsabilitati - Promoveaza serviciile companiei;
- Mentine si dezvolta relatii de business deja existente;
- Identifica si contacteaza potentiali clienti din zona alocata;
- Negociaza / incheie noi contracte si urmareste desfasurarea acestora;
- Intocmeste

periodic rapoarte de activitate;
- Ajuta clientii in gasirea solutiilor corespunzatoare cerintelor acestora;
- Transmite catre manager eventualele cerinte, probleme sau reclamatii ale clientilor.
Job type Full time
Locatie Craiova, Iasi, Ploiesti
Cerinte - Limba franceza - nivel avansat;
- Experienta relevanta in vanzari business-to-business/business-to-consumer in domeniul citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
25 Nov
Contabil - Iasi
Iasi

VEO Worldwide Services este o companie fondata in anul 2006, care furnizeaza servicii de consultanta Business to Business, cu peste 450 de angajati, 8 ani de experienta in Romania si o crestere anuala de 70% in ultimii 4 ani.

Activitatea noastra acopera o arie larga de domenii in care activeaza clientii nostri: COMERT INTERNAȚIONAL, IT, FINANTE, RESURSE UMANE. Suntem o companie de consultanta cu experienta si expertiza internationala. Tot ceea ce facem in VEO, realizam cu pasiune si implicare, iar acest lucru s-a reflectat in cursul celor 8 ani de activitate in cifre si prin crestere continua.

In VEO poti evolua, iti oferim posibilitatea de a te dezvolta, iti propunem lucruri noi si provocari, zi de zi! Incurajam spiritul antreprenorial, diversitatea, transparenta, originalitatea si munca in echipa. Oferim citeste mai mult

Daca iti doresti un angajament pe termen lung cu un lider al pietei, care le ofera clientilor calitate si profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta!

Candidatul ideal:

Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de:
- studii economice, cunostinte contabile;
- cunostinte de limba franceza B1-B2 (cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj);
- cunoasterea programului informatic SAP (prezinta un avantaj);
- atentie la detalii si la acuratetea datelor;
- placerea de a lucra cu cifrele si de a gestiona diverse situatii financiare; 

Misiune:

Cautam o persoana autonoma, cu spirit organizatoric si atenta la detalii pentru a se alatura Departamentului Financiar–Contabil, la sediul nostru din Iasi. 

In calitate de Contabil in Veo, principalele tale misiuni vor fi :
- realizarea platilor catre furnizorii interni si externi;
- acordarea de suport  la intocmirea, actualizarea, eficientizarea procedurilor de lucru existente manifestand interes si implicare in asimilarea unor noi sarcini conform evolutiei proiectului;
- actualizarea periodica a bazelor de date privind clientii si furnizorii societatilor alocate si asigurarea arhivarii in conditii de maxima confidentialitate a documentelor specifice;
- furnizarea informatiilor coerente si exacte membrilor echipei si superiorului in functie de sarcinile aplicate;
- asigurarea de suport managerului de proiect in vederea realizarii de studii si sinteze conform necesitatilor partenerilor;
- comunicarea adecvata in cadrul echipei si relationarea de o maniera profesionista cu partenerii din proiect in vederea eficientizarii activitilor desfasurate;
- participarea la realizarea situatiilor financiare periodice pe un portofoliu de clienti avuti in gestiune;
- realizarea declaratiilor si raportarilor fiscale specific sub supravegherea managerului de proiect;
- asigurarea pastrarii confidentialitatii informatiilor si a documentelor legate de angajator si partenerii de proiect.

Beneficii :
- formare la nivel international;
- reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;

- pachet salarial atractiv.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Customer Care Senior Assistant with English in Iasi
Iasi ROMANIA

Postat la: 28-10-2015 Responsabilitati • Responds to telephone inquiries and complaints using standard scripts and procedures • Gathers information, researches/resolves inquiries and logs customer calls • Communicates appropriate options for resolution in a timely manner • Informs customers about services available and assesses customer needs • Prepares standard reports to track

workload, response time and quality of input Cerinte PURPOSE: • Responsible for responding to customer inquiries and complaints regarding Xerox's records, billings, contract renewals, and supply returns. • Using a computerized system, responds to customer inquiries • To resolve customer queries and complaints, which fall within the scope of the assigned responsibilities (Some examples may include Billing, Healthcare, Human Resources, Order Processing, or Customer Support). Agents will have at their disposal a range of tools, processes and systems to address the customers inquiries with speed citeste mai mult
Companie
Xerox
Categoria jobului
Customer service / call center Service Call center
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job