Joburi in harghita

Cauta in 19 locuri de munca in harghita in 2014

Salariul mediu pe economie in Harghita este de 1184 lei, in crestere fata de anul trecut si cu o crestere majora preconizata pentru anul viitor.

17 Nov

Reprezentant vanzari business

Tirgu-Mures, Sfantu Gheorghe, Miercurea-Ciuc

FacultateDetalii Companie:Firma mica, mobila, cu dorinta de succes. Echipa este formata din oameni tineri, orientati spre o cuprindere cat mai buna a domeniului de referinta in care actioneaza si care intentioneaza consolidarea si extinderea activitatilor fimei. .

Companie: Davidiu Srl

Jobul Reprezentant vanzari business este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari business a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov

Reprezentant vanzari, operator relatii clienti prin telefon

Miercurea Ciuc ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati Descrierea jobului: • Sa comunici la telefon, insa nu oricum, ci cu scopul de a promova, a convinge si a vinde produse; • Sa propui oferte adaptate pe nevoile clientilor, pentru a le oferi acestora exact lucrurile de care au nevoie; • Sa oferi informatii relevante si corecte despre produsele si serviciile promovate; • Sa gestionezi si sa rezolvi.

Companie: Hilcon Srl

Jobul Reprezentant vanzari, operator relatii clienti prin telefon este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari, operator relatii clienti prin telefon a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
15 Nov

Magyar nyelven beszAlA AgyfAlszolgAlati munkatArs BrassAban

Brasov Sacele Miercurea-Ciuc

Scurta descriere a companiei CGS Romania is the largest support center in Romania, with over 2000 employees in its three sites from Bucharest, Brasov and Sibiu, focused on assisting customers all over the world by providing cost effective alternatives to the conventional ways of running their business. Cerinte JA magyar nyelvA kommunikAciAs kAszsAgek - CAltudatossAg, proaktAvitAs -.

Companie: Computer Generated Solutions

Jobul Magyar nyelven beszAlA AgyfAlszolgAlati munkatArs BrassAban este incadrat in categoria Altele Customer support - Client service Vanzari full-time

Locul de munca Magyar nyelven beszAlA AgyfAlszolgAlati munkatArs BrassAban a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22Nov
14 Nov

Client Misterios Harghita

Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni Harghita

?Cumparatorii sub acoperire? (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti. Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta. Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de.

Companie: Reveal Marketing Research

Jobul Client Misterios Harghita este incadrat in categoria Cercetare & Dezvoltare

Locul de munca Client Misterios Harghita a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Consilier Client Retail Harghita

Gheorghieni Odorheiu Secuiesc Miercurea-Ciuc Harghita

Scurta descriere a companiei Pornind de la misiunea declarata, de Creare de valoare pentru actionari, clienti si societate, prin oferta sa de produse si servicii bancare integrate si de calitate, care sa satisfaca nevoile financiare ale clientilor si sa asigure obtinerea unor rezultate financiare superioare, Banca Comerciala Romana, prin Directia de resurse umane isi propune sa dezvolte si sa.

Companie: BCR

Jobul Consilier Client Retail Harghita este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci part-time

Locul de munca Consilier Client Retail Harghita a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
06 Nov

PROMOTIE AU PAIR USA

Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Satu-Mare,

Descrierea companiei BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta. Descrierea postului Pentru cei care.

Companie: BRG

Jobul PROMOTIE AU PAIR USA este incadrat in categoria BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, Educatie / Training / Cultura / Arta, Resurse umane, full-time

Locul de munca PROMOTIE AU PAIR USA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
04 Nov

Electrician (Electro - mecanic)

Reghin, Odorheiu Secuiesc, Miercurea-Ciuc, Gheorgheni

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Firma noastra este specializata in: âA€A¢ Consultanta in domeniul investitiilor din Industria de prelucrare a lemnului, rentabilizarea productiei, reducerea cheltuielilor, etc. Comercializare, montaj si service: âA€A¢ Utilaje si instalatii de prelucrare primara si secundara a lemnului. âA€A¢ Tocatoare si linii de tocare.

Companie: TMC Lemn Invest Srl

Jobul Electrician (Electro - mecanic) este incadrat in categoria Reparatii/Service, Industrie full-time

Locul de munca Electrician (Electro - mecanic) a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
06 Nov

Oferta! Munca in fabrica Germania.

Campulung, Focsani, Miercurea-Ciuc, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Femei, barbati sau grupuri de persoane harnice si serioase pot opta pentru una dintre ofertele noaste cu locuri de munca in Germania la fabrica. Beneficii asigurate: cazare si transport platit de angajator plus un salar de 1350 euro / luna! Plecari sigure cu contract legal de munca. Tel: 0737883090 sau 0767041090!.

Companie: team4job

Jobul Oferta! Munca in fabrica Germania. este incadrat in categoria Industria de masini / Service auto, full-time Salar:1350 euro

Locul de munca Oferta! Munca in fabrica Germania. a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Spalatori si mecanici auto in Germania.

Curtea de Arges, Miercurea-Ciuc, Oradea, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Se fac angajari in service-uri pentru firme nemtesti. Cautam mecanici, tinichigii si spalatori auto, calificati sau cu experienta. Alege sa pleci cu noi si ai transport si cazare gratuit! Ai nevoie de mai multe detalii? Ne poti suna la tel: 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Spalatori si mecanici auto in.

Companie: team4job

Jobul Spalatori si mecanici auto in Germania. este incadrat in categoria Industria de masini / Service auto, full-time

Locul de munca Spalatori si mecanici auto in Germania. a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Consilier Client Zona Rapida Harghita

Cristuru Secuiesc Odorheiu Secuiesc Miercurea-Ciuc Harghita

Scurta descriere a companiei Pornind de la misiunea declarata, de Creare de valoare pentru actionari, clienti si societate, prin oferta sa de produse si servicii bancare integrate si de calitate, care sa satisfaca nevoile financiare ale clientilor si sa asigure obtinerea unor rezultate financiare superioare, Banca Comerciala Romana, prin Directia de resurse umane isi propune sa dezvolte si sa.

Companie: BCR

Jobul Consilier Client Zona Rapida Harghita este incadrat in categoria Banci part-time

Locul de munca Consilier Client Zona Rapida Harghita a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job

Au fost gasite 19 locuri de munca in harghita , afisate in 2 pagini.

Ai cautat locuri de munca in harghita in 2014 vezi si firme in Harghita sau doctori in Harghita

Piata locurilor de munca din Harghita este in continua dezvoltare, locurile de munca din aceasta zona sunt in crestere, cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in vanzari, industria usoara si servicii de transport.
Locurile de munca disponibile din Harghita sunt in mare parte full time, numarul joburilor pentru part time este destul de mic, de asemenea si locurile de munca pentru persoanele cu studii superioare sunt mai putine comparative cu locurile de munca pentru cei cu studii medii sau elementare.