Joburi eures in gorj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu eures in orasul gorj
21 Nov
Responsabil de Mediu Reghin

Cerinte: Studii superioare tehnice Cunostinte avansate de utilizare PC Abilitati de comunicare, organizare si orientare spre rezultate Atitudine pozitiva, gandire analitica si adaptare la situatie Persoana dinamica, deschisa, cu capacitate de lucru in echipa si spirit de intiativa Constituie avantaj : experienta in domeniu cunostinte avansate de limba engleza cunostinte in domeniu.

full-time

Locul de munca Responsabil de Mediu a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
20 Nov
Reprezentant Vanzari Carei

LiceuDetalii Companie:Kalseb Srl este o companie ce comercializeaza toata categoria de invelitori pentru constructii civile si industriale: tabla cutata, tigla metalica, panouri sandwich, policarbonat, etc., colaborand cu principalii producatori din domeniu si oferind aceste produse la pret de producator. De asemnenea, ofera servicii de montaj invelitori metalice. .

Companie: Kalseb Srl

Jobul Reprezentant Vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
20 Nov
Referenti debutanti (2 posturi) Tulcea

Referenti debutanti (2 posturi) Primaria Comunei Pardina 3 noiembrie 2014 Primaria Comunei Pardina, Judetul Tulcea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza: referent , clasa III, grad profesional debutant  Compartimentul Financiar-Contabil; referent , clasa III, grad profesional debutant .

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referenti debutanti (2 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
21 Nov
Manager transport Full time

Responsabilitati: asigurarea activitatii de planificare, distributie si transport in cadrul firmei, organizarea si urmarirea activitatii dispecerilor, urmarirea incadrarea in cosumurile normate si luarea masurilor de evitare a risipei, indrumarea ,verificarea si evaluarea activitatii echipei, organizarea, pregatirea personalului din departamentul transport etc. Orasul de lucru este.

Companie: Licurici Impex SRL

Jobul Manager transport este incadrat in categoria Transport / Distribuţie Salar:4500000 euro

Locul de munca Manager transport a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
21Nov
21 Nov
Reprezentat vanzari magazin Full time

Prezentarea si vanzarea produselor prezentate in magazin. Prezentarea telefonica a ofertelor de produse. Realixare situatii zilnice si lunare pentru vanzariCompensatii:salariu +comision din vanzariDetalii Companie:Producatoare si distribuitoare saltele .

Companie: Mobshop Design SRL

Jobul Reprezentat vanzari magazin este incadrat in categoria Vânzări

Locul de munca Reprezentat vanzari magazin a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
Electrician Reghin

Cerinte: Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare Capacitate de munca in echipa Orientare spre rezultate Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi Constituie avantaj: Cunostinte avansate de utilizare PC Cunostinte de limba engleza Experienta de lucru cu instalatii de medie si inalta tensiune. .

full-time

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
20 Nov
infirmiere azil batrani Roma Italia

Recrutam infirmiere pentru a lucra in azile/camine de batrani din Roma.Pot aplica la aceasta oferta doamne care au absolvit un curs de asistente medicale in Romania dar nu sunt inscrise in colegiul asistentelor medicale din Italia(IPASVI) Se asigura cazare si masa in locatiile afectate acestui scop de catre institutia angajatoare.Salariul se plateste lunar in cuantum de 700 euro bani in.

Jobul infirmiere azil batrani este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time Salar:700 euro

Locul de munca infirmiere azil batrani a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
DISPECER TRANSPORT Full time

Negocierea curselor de transport cu diverse case de expeditii din tara sau strainatate. Coordonarea traficului si comunicarea cu soferii camioanelor ce executa transport de marfa in interiorul Comunitatii Europene. Contactarea, colaborarea si pastrarea clientilor de transport. Pentru acestea oferim un salariu motivant si bonusuri pentru indeplinirea obiectivelor. Lucrul intr-o echipa tanara.

Companie: Licurici Impex SRL

Jobul DISPECER TRANSPORT este incadrat in categoria Transport / Distribuţie Salar:4500000 euro

Locul de munca DISPECER TRANSPORT a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
Sef de Agentie Cluj-Napoca

CERINTE GENERALE: - Studii superioare de preferinte economice/juridice absolvite; - Experienta in domeniul bancar de minim 1 an; - Abilitati excelente de comunicare si negociere; - Spirit de echipa, dinamism, orientare catre client; - Cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului. Responsabilitati: - Coordonarea activitatii agentiei si a personalului; - Promovarea imaginii.

full-time

Locul de munca Sef de Agentie a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
20 Nov
Asistent administrativ Bucuresti România

Agentia de recrutare GLOBAL HR cauta Asistent Administrativ pentru o societate din Luxemburg cu domeniu de activitate in instalatii de energie regenerabila, acesta isi va desfasura activitatea la domiciliu si va avea avea un program full-time flexibil. .

Jobul Asistent administrativ este incadrat in categoria Administratie/Office full-time

Locul de munca Asistent administrativ a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job