Joburi in gorj

Cauta in 21 locuri de munca in gorj in 2014

Locuri de munca disponibile in Gorj sunt in vanzari, servicii, domeniul farmaceutic si industria de textile si de confectii.

05 Nov

Secretara judetul Gorj

Gorj,Targu Jiu

Societate comerciala angajeaza persoana pentru postul de secretara in judetul Gorj. Se solicita: sa stie sa zambeasca - nu ne plac oamenii prea seriosi sa fie dispusa sa invete – la noi in firma invatam si ne dezvoltam continuu sa aiba tinuta office – da, imaginea ei/ noastra transmite imaginea firmei sa fie organizata, echilibrata, energica, motivata, loiala si constiincioasa.

Companie: SC Un Produs Genial SRL

Jobul Secretara judetul Gorj este incadrat in categoria Office Jobs, secretariat part-time

Locul de munca Secretara judetul Gorj a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
05 Nov

Specialist IT Gorj

Gorj,Targu Jiu

Se cauta persoana pentru postul de specialist IT. Se solicita: experienta in dezvoltarea de aplicatii web sunt necesare cunostinte de PHP, SQL (MySQL, PostgreSQL), HTML, JavaScript student sau absolvent (Automatica, Electronica, Matematica Informatica - constituie avantaj) studii superioare, preferabil profil Automatica, Cibernetica, Informatica cunostinte limba engleza/ franceza.

Companie: CRIOM Suceava

Jobul Specialist IT Gorj este incadrat in categoria IT / Telecom, software-programare part-time

Locul de munca Specialist IT Gorj a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
05 Nov

Reprezentant distributie

Gorj,Targu Jiu

Se cauta persoana pentru postul de reprezentant distributie. Se solicita: minim studii medii obligatoriu permis de conducere posesia autoturismului personal constituie un avantaj .

Companie: Harabagiu Mircea Ioan

Jobul Reprezentant distributie este incadrat in categoria Vanzari, vanzari part-time

Locul de munca Reprezentant distributie a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
23Nov
05 Nov

Consilier economic

Gorj,Targu Jiu

Se cauta persoana pentru postul de consilier economic. Se solicita: licenta, Master un avantaj cunostiinte evidenta contabilitate primara cunostiinte operare PC tehnoredactare limba engleza foarte bine .

Companie: carmen

Jobul Consilier economic este incadrat in categoria Finante, consultanta part-time

Locul de munca Consilier economic a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
19 Nov

Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national

Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are varsta.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

ANGAJARI DANSATOARE/ANIMATOARE NIGHT CLUB TIMIS

-TOATE ORASELE-, Arad, Caransebes, Hunedoara, Targu Jiu, Timisoara Timis

Night club Super din Lugoj(TM) angajeaza dansatoare/animatoare cu/fara experienta. Posibil cazare in Tm. Asiguram zilnic trasnport din Tm dus intors. Plata la salariu si comision zilnic ! Tel.0722 392 459Detalii Companie:NIGHT CLUB .

Companie: NetJobs

Jobul ANGAJARI DANSATOARE/ANIMATOARE NIGHT CLUB TIMIS este incadrat in categoria ALTELE full-time

Locul de munca ANGAJARI DANSATOARE/ANIMATOARE NIGHT CLUB TIMIS a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

MANAGER zonal CRAIOVA

Alt oras, Craiova, Dr. Turnu-Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu

Formare si pregatire de MANAGERI cu abilitati de recrutare si coordonare echipe. Cautam persoane motivate cu scopuri si carora le plac provocarile. Un loc de munca -Part-time; Full time ANDndash;Proiect UNIC Se adreseaza: - celor care doresc CARIERA ANDndash; formare de MANAGERI. - celor care doresc un venit suplimentar. - celor ambitiosi -posibilitatea de a coordona o afacere. -oamenilor de.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER zonal CRAIOVA este incadrat in categoria ALTELE, Comert, Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER zonal CRAIOVA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Consultant Asigurari de Viata- Targu Jiu

Targu Jiu

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Targu Jiu este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Targu Jiu a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
13 Nov

Manager Zonal -SUD

BUCURESTI, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Targoviste, Targu Jiu

Formare si pregatire de MANAGERI cu abilitati de recrutare si coordonare echipe. Cautam persoane motivate cu scopuri si carora le plac provocarile. -motivare si responsabilitatea realizarii obiectivelor - organizare si orientare catre rezultate - coordonarea unei echipe - training si coaching permanent - planificarea activitatii proprii Un loc de munca -Part-time;full time /PROIECT UNIC.

Companie: NetJobs

Jobul Manager Zonal -SUD este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Serviciu clienti, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca Manager Zonal -SUD a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Rigipsari, zugravi, faiantari

Targu Jiu, Ploiesti, Comarnic, Campina, Breaza

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Societatea comerciala Sc. Gali-Prod Srl. a fost infiintata in 1995 si asigura servicii cu personal calificat pe piata constructiilor civile, comerciale si industriale si este specializata in lucrari de finisare, amenanjari interioare si exterioare: zidarie, tencuiala, gleturi, zugraveli, vopsitorie; faianta, gresie; izolatii termice, placari fatade.

Companie: Gali Prod Srl

Jobul Rigipsari, zugravi, faiantari este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time

Locul de munca Rigipsari, zugravi, faiantari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job

Au fost gasite 21 locuri de munca in gorj , afisate in 3 pagini.

Ai cautat locuri de munca in gorj in 2014 vezi si firme in Gorj sau doctori in Gorj

Piata locurilor de munca din Gorj este concentrate in jurul exploatarilor maniere, dar nu este singurul sector de piata care ofera locuri de munca. Domeniile in care se gasesc locuri de munca disponibile in Gorj sunt diverse si in functie de dezvoltarea zonala a fiecarui, astfel sunt locuri de munca in turism, acesta cunoscand o dezvoltare in ultimii ani, datorita mediatizarii traseelor montane, in agricultura, in aceasta zona se face o agricultura moderna si ecologica, astfel ca nu lipsesc locurile de munca disponibile in agricultura si in cresterea animalelor, fie ca sunt locuri de munca pentru persoane cu studii superioare, sau sunt persoane cu studii medii sau elementare, de asemenea in acest domeniu sunt si locuri de munca part time.