Joburi silvicultura in germania

Cauta in 72 locuri de munca silvicultura in germania in 2014

Filtre suplimentare
18 Nov

Fermieri

Germania

Ferma de vaci din Germania, angajeaza 15 persoane ,chiar si cupluri, disponibile sa presteze muncile necesare intr- o ferma ( ingrijire animale, curatare, hranire, operare cu diferite aparate pentru muls si trasportarea laptelui). Nu sunt necesare calificari deosebite, persoanele de la tara in general au experienta. Se ofera contract pentru 6 luni, cazare si masa gratuite. Salariu lunar 1400.

Companie: team 4 job

Jobul Fermieri este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Fermieri a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Fermieri Germania

Germania

Ai experienta in munca cu animalele? Cautam muncitori pentru fermele din Germania pentru ingrijitul cailor. Se asigura un salariu de 1800 de euro, se beneficiaza de cazare in incinta fermei, trei mese pe zi. Veti lucra cu forme legale cu toate contributiile platite catre statul german inclusiv asigurare medicala. Se poate pleca si in grup. Apeleaza la noi cu incredere!! Organizam ultimele.

Companie: profesional

Jobul Fermieri Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Fermieri Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Sudori, Instalatori tevi, Electricieni, Montatori, Mecanici - Franta, Germania

Toate orasele, Strainatate Franta Germania

Descrierea companiei plasare personal Descrierea postului Societatea Christal s.r.o., firma de recrutare internationala, cauta pentru unul dintre clientii sai : -Montator (pentru montarea silozurilor si elementelor de manipularea a cerealelor), -Mecanici, -Sudori (licente 135 – 136, 141, etc.), -Instalatori tevi (sunt necesare cunostinte pentru a putea citi planurile izometrice),.

Companie: Christal s.r.o

Jobul Sudori, Instalatori tevi, Electricieni, Montatori, Mecanici - Franta, Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Altele, Constructii / Instalatii, Inginerie, full-time

Locul de munca Sudori, Instalatori tevi, Electricieni, Montatori, Mecanici - Franta, Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
16 Nov

Cules ciuperci Germania

Dresden Strainatate Germania

Oferim locuri de munca in sere pentru cules/sortat ciuperci,se lucreaza conform normelor europene cu contract de munca inregistrat si un salariu de 1500E/luna.Se ofera cazare si masa gratuita din partea angajatorului.Cerinte:Oferim locuri de munca in sere pentru cules/sortat ciuperci, se lucreaza conform normelor europene cu contract de munca inregistrat si un salariu de 1500E/luna.Se ofera.

Companie: Compania de joburi europene

Jobul Cules ciuperci Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Cules ciuperci Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23Nov
14 Nov

ELECTICIENI - Franta, Germania

Toate orasele, Strainatate Franta Germania

Descrierea companiei plasare personal Descrierea postului Societatea Christal s.r.o., firma de recrutare internationala, cauta pentru unul dintre clientii sai ELECTRICIENI, pentru Franta, Germania. Responsabilitati: - Veti lucra cu instalatii noi si masini functionale ale clientilor nostri, - Veti monta trasee de cabluri, - Veti racorda cablurile pe diferite aparate, - Veti realiza racordarea.

Companie: Christal s.r.o

Jobul ELECTICIENI - Franta, Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Constructii / Instalatii, Inginerie, full-time

Locul de munca ELECTICIENI - Franta, Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
16 Nov

In sere pentru Germania

Dresden,Leipzig Strainatate Germania

Unitate avizata ITM cautam muncitori necalificati pentru culesul verdeturilor(sere pe diferite posturi),se ofera contract de munca inregistrat in Germania,cu un salariu tarifar net lunar de 1300e/luna.Pentru plecari in Noiembrie 2014 inscrierile se fac pana la 18.11.2014 - 21.11.2014Cerinte:Unitate avizata ITM cautam muncitori necalificati pentru culesul verdeturilor(sere pe diferite.

Companie: Compania de joburi europene

Jobul In sere pentru Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca In sere pentru Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
12 Nov

Forestier Germania

Germania

Angajator german, cauta sa angajeze 15 persoane care au experienta cu drujba pentru taierea brazilor de Craciun si 10 muncitori necalificati ca ajutoare la incarcat. Se castiga lunar salariul de 1200 de euro, iar angajatorul va asigura cazarea in camere cu 4 locuri, o masa gratuita pe zi si asigurarea medicala. Avem plecari in data de 13 octombrie, iar pentru ocuparea unui loc si informatii.

Companie: profesional

Jobul Forestier Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Forestier Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
11 Nov

Ajutor ferme din Germania

ploiesti Strainatate Germania

Cautam persoane pentru intretinerea fermelor din Germania ( ingrijire cai, potcovire, intretinere masinarii agricole ) Se ofera un salar de 1300 Eur, cazare si asigurare medicala. Nu se cere cunoasterea limbii germane. Cerinte:Varsta maxima admisa este de 55 de ani Cu sau fara experienta in domeniu Se doreste punctualitate,seriozitate si dorinta de a munci. Nu este necesara cunoasterea.

Companie: profesional

Jobul Ajutor ferme din Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Ajutor ferme din Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
14 Nov

Montatori, Mecanici - Franta, Germania

Toate orasele, Strainatate Franta Germania

Descrierea companiei plasare personal Descrierea postului Societatea Christal s.r.o., firma de recrutare internationala, cauta montatori, mecanici pentru a lucra in Franta si Germania. Contract de munca temporara in tarile mentionate cu cheltuielile platite in tara de destinatie. Cazarea asigurata. Daca sunteti interesat/a, nu ezitati sa ne transmiteti candidatura dvs la adresa.

Companie: Christal s.r.o

Jobul Montatori, Mecanici - Franta, Germania este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Constructii / Instalatii, full-time

Locul de munca Montatori, Mecanici - Franta, Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Taietori de brazi

Germania

Se cauta 10 muncitori la padure, cu calificare, atestate sau doar experienta in a muncii cu drujba, tractorul si taful, taiat de brazi. Termenul de a incepe munca este 2 decembrie si se lucreaza pana de sarbatori, cu prelungire din ianuarie, pentru cei care doresc. Prin semnarea contractului de munca se obtine automat si permis de munca si sedere de la statul german, cazare, masa, asigurare de.

Companie: team 4 job

Jobul Taietori de brazi este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura sezonier

Locul de munca Taietori de brazi a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 72 locuri de munca silvicultura in germania , afisate in 8 pagini.