Joburi muncitor necalificati in abatoare in in germania

Cauta in 2 locuri de munca muncitor necalificati in abatoare in in germania in 2015

25Apr
07 Apr
Muncitori necalificati in Germania
Iasi Strainatate Germania

Caut 4 Muncitori necalificati in Domeniu Demolari Germania 2 Cupluri.Se ofera Cazare in apartamenteMasa nuSalariul 8,20/ora euro Cerinte: 2 din voi sa aveti permis cat B. Si unul sa vorbeasca Germana.Prioritate au cei ce detin Gewerbe ,si stiu sa manevreze un Bobkat.Cheltuieli: 28 Euro pentru acte (Gewerbe) pentru cei ce nu detin. bani la Motorina.

Fiecare muncitor o sa puna mana de la mana bani la Combustibil pana n GermaniaPlecarea este pe data de 25 si se pleaca cu mine.persoanele betive sa se aptina sa ma sune.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
2828 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Muncitori necalificati Germania
Jibou Strainatate Germania

Acum este mult mai simplu, daca ai ajutorul potrivit, sa muncesti in strainatate. Cautam pentru angajare in abatoare:macelari, transatori,sortatori, ambalatori pentru angajare in cultivare si procesare culturi pentru angajare in izolatii, montatori fatade si acoperis angajare in gospodarie de purcei angajare pentru realizare terenuri de sport soferi aprovizionare magazine infirmieri.

Se pleaca cu forme legale si acte legislative, iar cazarea si masa va sunt oferite GRATUIT de catre angajator. Munca se presteaza in Germania, diferite zone, in functie de ofertele ferme ce le detinem.Pentru informatii si angajare , suna la 0758264540, 0727694042 de L V intre 9 17.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr