Joburi ingrijire batrani urgent in germania

Cauta in 2 locuri de munca ingrijire batrani urgent in germania in 2015

30Jun
17 Jun
Ingrijire Batrani Urgent !!!
Toate Orasele Germania

Doresti sa lucrezi legal in Germania ca ingrijitoare varstnici la domiciliu? Cunosti limba germana la nivel de conversatie ? Atunci, noi suntem Solutia pentru tine. Garantam : - Conditii legale de munca - Asigurare medicala - Transport dus - intors - Cazare si masa - Sprijin pe toata durata contractului.

Doresti sa lucrezi legal in Germania ca ingrijitoare varstnici la domiciliu? Cunosti limba germana la nivel de conversatie ? Atunci, noi suntem Solutia pentru tine. Garantam : - Conditii legale de munca - Asigurare medicala - Transport dus - intors - Cazare si masa - Sprijin pe toata durata contractului
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jun
Asistenta in Germania
Sibiu Strainatate Germania

Firma de plasare ofera locuri de munca pentru asistente medicale CU DIPLOMA si experienta la azile ingrijire batrani Germania. Se ofera cazare si 1500 1750 euro / brut, iar orele suplimentare, cele de noapte si lucrul in sarbatorile legale se vor plati extra.Se lucreaza in 3 schimburi, angajarea se face la firma germana si concediul este platit 26 zile lucratoare / an.

Se cere OBLIGATORIU diploma si limba germana la nivel de conversatie, iar varsta maxima este 45 de ani.URGENT plecarea ideala este pentru un cuplu sau 1 femeie si un barbat.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
17501750 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30Jun