Joburi ingrijire batrani urgent in germania

Cauta in 2 locuri de munca ingrijire batrani urgent in germania in 2016

26 Jan
Ingrijire batrani la domiciliu in Germania
Timisoara Strainatate Germania

URGENT !!!Angaj m cu contract femei din toat ara, vorbitoare de limba german (nivel conversa ional) pentru î ngrijire persoane in varsta la domiciliu î n Germania. Salar net de la 1100 Euro plus cas , mas , drum dus î ntors pl tit. Pentru asistente medicale, oferim salar net de peste 1500 de Euro. Nu percepem comision! Informa ii la telefon 0740 892 481 sau 0359 451 166. .

URGENT !!!Angaj m cu contract femei din toat ara, vorbitoare de limba german (nivel conversa ional) pentru î ngrijire persoane in varsta la domiciliu î n Germania. Salar net de la 1100 Euro plus cas , mas , drum dus î ntors pl tit. Pentru asistente medicale, oferim salar net de peste 1500 de Euro. Nu percepem comision! Informa ii la telefon 0740 892 481 sau 0359 451 166.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
11001100 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
ASISTENTI MEDICALI – GERMANIA (Bremerhaven)
Germania Bremerhaven

Titlu: ASISTENTI MEDICALI – GERMANIA (Bremerhaven) Status: Activat Locuri disponibile: 6 Tara: Germania Orase: Bremerhaven Tip job: Full time Domeniu: Sanatate - Sanatate Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: ASISTENTI MEDICALI – GERMANIA (Bremerhaven – N.

Germaniei)ATENTIE!!! Firma BRAINS CONSULTING NU PERCEPE NICIUN FEL DE COMISION DE LA CANDIDATI!!!Firma BRAINS CONSULTING recruteaza asistenti medicali generalisti pentru camine de batrani si clinici de stat / private - in functie de experienta si nivelul de limba germana (de exemplu pentru a lucra intr-o clinica medicala este obligatorie experienta in spital si un nivel de limba germana B1-B2 cu certificat). URGENT!Recrutam pentru un important Client – asistenti medicali pentru o casa de batrani situata in localiatea Bremerhaven (in partea de Nord a Germaniei, un oras de 100,000 locuitori, situat la Marea Nordului). Cerinte: Cerinte:- Absolvent de scoala postliceala sanitara, colegiu medical sau a citeste mai mult
Companie
Brains Consulting
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Salariu
270270 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb