Joburi inginer in germania

Cauta in 4 locuri de munca inginer in germania in 2014

05 Nov

Inginer mecanica fina/ lucrari de precizie, Germania

GermaniaStrainatate Germania

Inginer mecanica fina/ lucrari de precizie, Germania Data incepere: imediat Numar pozitii: 3 Profil candidat: Calificare Experienta anterioara minimum 2 ani Limba germana nivel B1 ANDndash; B2 Experienta in operarea CNC Permisul auto B reprezinta avantaj Salariu negociabil in functie de experienta Responsabilitati: Efectueaza masuratorile de rigoare Asigura mentenanta aparaturii Asambleaza.

Companie: NetJobs

Jobul Inginer mecanica fina/ lucrari de precizie, Germania este incadrat in categoria Inginerie full-time

Locul de munca Inginer mecanica fina/ lucrari de precizie, Germania a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Inginer mecanic

Germania

Ingineri industria auto, a caror clinti sunt firme de top din industria auto. GM, Ford, VW, etc. Ingineri proiectanti de scule si dispozitive si asigura eficienta pentru scule de turnare si stantare. - Responsabili pentru imbunatatirea celor existente si dezvoltarea de proiecte viitoare. - Evaluare furnizorilor, analiza costuri. - Negocieri cu furnizorii pentru a asigura valoare sub toate.

Jobul Inginer mecanic este incadrat in categoria Industria automotive full-time

Locul de munca Inginer mecanic a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Inginer electrotehnica / Automatizari_Germania

Full time Strainatate Germania

 Loc de muncă în Germania, zona Stuttgart  Numai candidați care caută un angajament de medie sau lungă durată  Schimbarea domiciliului pe lungă durată sau definitivă în Germania  Specializare în Germania printr-un curs de programator pentru proiectare de software pentru automate programabile PLC și panouri de vizualizare industriale .

Companie: Alfa-Horizont Romania

Jobul Inginer electrotehnica / Automatizari_Germania este incadrat in categoria Construcţii / Instalaţii, Inginerie, IT Hardware, IT Software, Personal calificat, Producţie, Proiectare civilă / industrială, Specialişti / Tehnicieni

Locul de munca Inginer electrotehnica / Automatizari_Germania a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
24Nov
06 Nov

Ingineri pentru Germania

Strainatate, Germania

Exemplu de salariu: un inginer cu 10 ani vechime in domeniul de constructii poate primii un salariu anual brut intre 40.000 si 50.000 de euro. - Autoturism de servici pentru cei cu functii de conducere (middle si top management) si pentru cei cu functii executive - Cheltuielile cursurilor de limba germana de la institutul Goethe in vederea obtinerii certificarii de limba germana se pot.

Companie: personal-international.GmbH

Jobul Ingineri pentru Germania este incadrat in categoria Cercetare, Constructii / Instalatii, Industria de masini / Service auto, Inginerie, full-time

Locul de munca Ingineri pentru Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job