Joburi fabrica de jucarii in germania

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru fabrica de jucarii in orasul germania dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu fabrica de jucarii in orasul germania
04 May
Muncitori la depozit de jucarii in Germania
Giurgiu Strainatate Germania

Acum ai posibilitatea de a lucra cu contract de munca in Germania chiar daca nu cunosti limba germana. Firma de recrutare angajeaza barbati, femei sau cupluri pentru ambalat jucarii intr un depozit in zona Berlin. Angajatorul asigura cazarea si mesele gratuit la cantina, programul de lucru este de 9h/zi, 6 zile/sapt. Se lucreaza cu contract de munca si asigurare de sanatate.

Suna pentru detalii de luni vineri, intre orele 9 17 la nr. de telefon: 0732 914 145
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
munca in fabrica germania
Alt oras Germania

Cautam femei,barbati sau cuplurii cu varste intre 18 si 58 de ani pentru Germania in fabrici, ambalat la caserola, mase plastice, fabrica de conserve, cablaje auto si fabrica de carne. Se pleaca cu contract legal pe perioada de la 2 la 6 luni . Salariu de 1600 euro,cazare gratuita si diurna de 300 de euro pe luna sau 3 mese/zi.

Pentru mai multe detalii sunatii la nr de tel, 0721126195 0761984803Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
14 May
Plecare rapida pentru 2 tineri la fabrica in Germa
Germania -

Titlu: Plecare rapida pentru 2 tineri la fabrica in GermaStatus: ActivatLocuri disponibile: 2Tara: GermaniaOrase: -Tip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IntermediarDescriere: :Companie serioasa de recrutare, cauta 2 tineri pentru Germania, la fabrica de necalificati-sortat, ambalat piese din metal/plastic.

Cerinte:-sa aibe maxim 30 de ani-persoane flexibile si serioase-lb germana OBLIGATORIU cel putin nivel mediuBeneficii-salarizare 9 euro brut/ora-se lucreaza in 3 schimburi, 151 de ore pe luna-asigurare medicala-contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata.Cerinte: :Companie serioasa de recrutare, cauta 2 tineri pentru Germania, la fabrica de necalificati-sortat, ambalat piese din metal/plastic.Cerinte:-sa aibe maxim 30 de ani-persoane flexibile si serioase-lb germana OBLIGATORIU cel putin nivel mediuBeneficii-salarizare 9 euro brut/ora-se lucreaza in 3 schimburi, 151 de ore pe luna-asigurare medicala-contract de munca pe perioada citeste mai mult
Companie
PERSONAL INTER AVANT SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
99 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 May
Locuri de munca Magdeburg Germania calificati/necalificati
Germania

Postat la: 11-05-2015 Responsabilitati Recrutam 50 de persoane ,femei,barbati si cupluri pentru munca in fabrica de fructe in Germania. Fabrica este situata in Magdeburg, Germania la firma SPREEWALDER GEMUSEN OF RICKEN . Salariu:1450 euro Ore suplimentare: 12 euro/ora. Se lucreaza 40 ore pe saptamana,8 ore pe zi. Salariul se achita la 2 saptamani si la 1 luna.

Cazarea este contra cost (25 euro pe luna). Cazarea se face dupa standarde europene cu baie ,bucatarie,dormitor. Se locuieste 3-4 persoane in camera,cuplurile vor sta 2 persoane. Prestarea muncii in fabrica: -Sortare la banda -Conservare legume -Etichetare -Ambalare pentru expeditie . Se face protectia muncii si se oferta echipament de lucru. Plecarile sunt pe data 19.05.2015 Nu e face preselectie deoarece locurile sunt limitate. Acte necesare pentru contract : -Actul de indentitate forma copie -CV-ul in limba romana sau engleza Acte pentru terminarea dosarului de recrutare : - Certificat Nastere -Cazier judiciar(fara citeste mai mult
Companie
WEST HOUSE CONSULTING SRL
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
14501450 euro
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Locuri de munca in gastronomie
Toata Germania Germania

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe. Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna..

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe. Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22May
20 May
Se cauta ospatari(ite) cunoscatori de limba germana
Munchen Germania

Selectionam ospatari(ite) cu un minim de experienta pentru a lucra intr-un restaurant din apropierea orasului Munchen, Germania. Sunt necesare cunostinte de limba germana nivel mediu-conversational. Atributii: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - servirea clientilor; - debarasarea meselor; - mentinerea curateniei in restaurant.

Oferta: - cazare si masa asigurate de angajator; - salariul net lunar 1000-1200 euro
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 May
Germania-loc de munca pentru ingrijitoare
GermaniaStrainatate Germania

Cautam pentru doamna Leny: 86 ani, 80 kg, 170 cm ingrijitoare
Localizare: langa Brunszwik
Starea de sanatate:
se ridica si merge singura. cu ajutorul tarcului
are hipertensiune arteriala
Responsabilitati:
gatire si cumparaturi
calcare si spalare
curatenie in casa
Cerinte:
De la candidate asteptam:
cunoaterea limbii germane la un nivel comunicativ


bunatate si rabdare
implicare in munca si experienta
carnet de conducere activ
Detalii Companie:Gowork.pl este o agentie de recrutari poloneza care se ocupa cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vANDacirc;rstnice din Germania. Din anul 1995 de cANDacirc;nd agentia ANDamp;537;i-a inceput activitatea in acest domeniu ANDamp;537;i-a extins spectrul nu numai in toata Polonia ci ANDamp;537;i in Bulgaria sau RomANDacirc;nia. Persoanele care sunt interesate sANDamp;227; lucreze ca ingrijitor de persoane vANDacirc;rstnice pot sANDamp;227; ia legANDamp;227;tura cu citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Intretinere Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Joburi la cules de capsuni in Germania
Timisoara Strainatate Germania

Cautam persoane capabile, muncitoare, harnice care isi doresc un job in strainatate la cules de capsuni. Norma minima/zi este de 200 de kg.Se ofera : se lucreaza in conditii legale cu contract de munca mediu de lucru placut 7,4 euro/ zi 8 oreCei interesati va rog sa ma contactati la nr de telefon afisat in anunt. Locuri Limitate!!! .

Cautam persoane capabile, muncitoare, harnice care isi doresc un job in strainatate la cules de capsuni. Norma minima/zi este de 200 de kg.Se ofera : se lucreaza in conditii legale cu contract de munca mediu de lucru placut 7,4 euro/ zi 8 oreCei interesati va rog sa ma contactati la nr de telefon afisat in anunt. Locuri Limitate!!!
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
7474 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job