Joburi fabrica de jucarii in germania

Cauta in 2 locuri de munca fabrica de jucarii in germania in 2014

05 Dec
Asamblare jucarii – fulltime job 1.430 E Germania
Buhusi Strainatate Germania

Descrierea postului:Angajam pentru fabrica producatoare de jucarii din plastic si lemn. Se ofera instructaj la locul de munca, cazare si trei mese pe zi. Beneficiate de concediu de sarbatori!!! Contractele se fac pe perioada nedeterminata. Dispunem de locuri limitate, informatii se pot afla apeland 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Angajam pentru fabrica producatoare de jucarii din plastic si lemn. Se ofera instructaj la locul de munca, cazare si trei mese pe zi. Beneficiate de concediu de sarbatori!!! Contractele se fac pe perioada nedeterminata. Dispunem de locuri limitate, informatii se pot afla apeland 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
Depozite medicamente
Germania

Joburi alocate in Germania in fabrica de montare jucarii la banda si in depozite de medicamente. 38 de posturi disponibile cu angajare in 7 si 10 ianuarie. De la cei interesati sa ocupe un astfel de loc de munca se asteapta seriozitate, responsabilitate si grjia pentru marfa cu care se lucreaza. Nu se cer scoli absolvite in domeniu sau experienta anterioara.

Contract de munca la inceput pe perioada determinata cu prelungire in functie de prestatia fiecaruia la locul de munca. Cerinte:Seriozitate, responsabilitate si grjia pentru marfa cu care se lucreaza. Nu se cer scoli absolvite in domeniu sau experienta anterioara, nici limbi straine cunoscuteCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Necalificat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
22Dec