Joburi fabrica de jucarii in germania

Cauta in 2 locuri de munca fabrica de jucarii in germania in 2014

13 Nov
Fabrica-Germania /Austria
Viena Strainatate Germania Austria

Angajam personal necalificat in fabrica de jucarii, farmaceutice, cablaje auto, csmetice, ciocolata, mezeluri. Atributiile implica ansamblarea, ambalarea produselor, etichetarea si verificarea lor. Misiune de lucru pe o perioada initiala de 2 luni cu prelungire pana la 1 an. Se asigura cazare, ,masa , tansport local. Salarii net lunare foarte avantajoase si scolarizare gratuita.

Se lucreaza cu sindicat roman si limba straina nu este obligatorie. Mediu de lucru curat si netoxic

Cerinte:
Se fac angajari pentru femei, barbati , grupuri, cupluri. Nu necesita calificari sau cunostinte de limba straina, pe linie se lucreaza doar inrte romani Daca ati mai muncit intr -o fabrica similara si aveti experienta, se poate sa ocupati un post de conducere

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
07 Nov
Asamblare jucarii – fulltime job 1.430 E Germania
Buhusi Strainatate Germania

Descrierea postului:Angajam pentru fabrica producatoare de jucarii din plastic si lemn. Se ofera instructaj la locul de munca, cazare si trei mese pe zi. Beneficiate de concediu de sarbatori!!! Contractele se fac pe perioada nedeterminata. Dispunem de locuri limitate, informatii se pot afla apeland 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Angajam pentru fabrica producatoare de jucarii din plastic si lemn. Se ofera instructaj la locul de munca, cazare si trei mese pe zi. Beneficiate de concediu de sarbatori!!! Contractele se fac pe perioada nedeterminata. Dispunem de locuri limitate, informatii se pot afla apeland 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
29Nov