Joburi azil de batrani in germania

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru azil de batrani in orasul germania dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu azil de batrani in orasul germania
07 Nov
Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... Germania

- nivel B1 Beneficii Oferite Azilele de batrani sunt situate in zona Saarland (Trier - Meinz - Koblenz) Initial se semneaza contract de munca pe o perioada determinata de 6 luni, ulterior se incheie contract pe perioada nedeterminata. Salarul oferit: 1500-2000 EUR (se negociaza cu angajatorul in functie de experienta) Program de lucru saptamanal - 38,5 ore ( 6 zile lucratoare) Concediu de.

Companie: Mondojob SRL

Jobul Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov
Lucru stabil pentru ingrijitor(oare) de batrani in Germania BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-Strainatate Germania

Agentia SUNSET Blvd SRL angajeaza ingrijitoare si ingrijitori harcnici cu cunostinte de limba germana (min. A2) pentru Germania. FARA COMISION !!! Va oferim: - cooperare cu un partener de incredere cu experienta in domeniu de 10 ani; - lucru pe timp indelungat cu plecari pe cite 3 luni; - va asiguram cu lucru rapid si fara taxe de mediere, fara comisioane; - remunerare echitabila (pentru a.

Companie: NetJobs

Jobul Lucru stabil pentru ingrijitor(oare) de batrani in Germania este incadrat in categoria ALTELE, BabySitter/Menaj/Curatenie, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Lucru stabil pentru ingrijitor(oare) de batrani in Germania a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Infirmiere pentru azile de batrani Germania Ramnicu Sarat Strainatate Germania

.

Jobul Infirmiere pentru azile de batrani Germania este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Infirmiere pentru azile de batrani Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
03 Nov
Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) GermaniaStrainatate Germania

-ANDIcirc;ngrijirea batrANDacirc;nilor -Activitati casnice -Asistenta sociala Cerinte profesionale: -Experienta in ingrijirea de batrANDacirc;ni -Experienta in activitati casnice Competente sociale: -CunoANDamp;537;tinte (cel putin) satisfacatoare de limba germana -Raspundere -Motivatie ANDamp;537;i sinceritate -Bucurie de a lucra cu batrANDacirc;niDetalii Companie:Firma Acurtias ofera.

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) este incadrat in categoria Asistenta sociala, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov
Ingrij. batrani Germania Diferite orase Strainatate Germania

femei pentru a avea grija de batrani in Germania. Se ofera: - salarizare cuprinsa intre 1100 si 1600 euro net/luna; - cazare si masa asigurate; - contract de munca pe 3 luni de zile; Se lucreaza la o singura persoana acasa si se locuieste cu familia respectiva. Limita de varsta: 60 ani Cerinte: Limba germana este necesara la un nivel conversational. Se plateste.

Companie: Infomunca

Jobul Ingrij. batrani Germania este incadrat in categoria Ingrijire batrani sezonier

Locul de munca Ingrij. batrani Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
Medici de familie pt. germania Toata Germania

Loc de munca Cu norma intreaga. Firma de recrutare si plasament de personal "Brandler&Rauschelbach" din Germania cauta medici de familie din Romania care doresc sa se angajeze sau sa preia un cabinet medical dotat de la medici germani, care se pensioneaza si predau toata afacerea cu tot cu portofoliul de pacienti fideli.Toate demersurile si procedurile pentru a prelua aceste cabinete revine.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Medici de familie pt. germania a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
23Nov
21 Nov
Ingrijit batrani Germania Bad Sackingen Strainatate Germania

Ingrijitoare batrani Germania Locul muncii: Bad Sackingen Doamna Edith are probleme locomotorii, nu se poate deplasa singura, se deplaseaza cu ajutorul scaunului cu rotile, de aceea are nevoie de ajutor in momentul trezirii si in cursul zilei. In afara de aceasta, nu sufera de alte boli. In ingrijirea doamnei, va va ajuta o asistenta sociala. Indatoriri In general veti avea.

Companie: GoWork

Jobul Ingrijit batrani Germania este incadrat in categoria Ingrijire batrani

Locul de munca Ingrijit batrani Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
Personal auxiliar Nave de Croaziera Germania

Work on Sea crewing agency is recruiting for 2015 season: service staff - waiters german and/or english speaking, Maitre D, Headwaiter, Barkeeper and Barwaiter galley staff, commis de cuisine, chef de partie, baker, pastry, some utility cabin stewardess german and/or english speaking Key positions :Purser, some receptionists, 1st cabin stewardess, Hotel managers Candidates can send their cv.

Jobul Personal auxiliar Nave de Croaziera este incadrat in categoria Hoteluri/Turism

Locul de munca Personal auxiliar Nave de Croaziera a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Recrutam Soferi de TIR Germania, Olanda, Belgia Germania

Selectam Soferi de TIR pentru companii din Olanda, Belgia, Germania. Avantajele programului: - Plecarile pe acest program sunt rapide. - Cazarea este identificata si platita de catre companie. - Datorita sistemului de plata al remuneratiei odata la 4 saptamani, soferii primesc 13 castiguri pe an. - Castigurile insumeaza un total de 26.000 EUR/an (brut), respectiv 23.250 EUR/an (net). -.

Jobul Recrutam Soferi de TIR este incadrat in categoria Transporturi full-time

Locul de munca Recrutam Soferi de TIR a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Cultivatori culturi de sfecla 1.400 E Germania Constanta Strainatate Germania

Descrierea postului:Cautam personal necalificat, femei si barbati, grupuri sau cupluri pentru a lucra in domeniul agriculturii pentru cultivarea si ingrijirea culturilor de sfecla. Se lucreaza 9 ore pe zi si se primeste un salariu de 1.400 Euro pe luna. Mai multe detalii despre oferta puteti primi la 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Cultivatori culturi de sfecla 1.400 E Germania este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time Salar:1400 euro

Locul de munca Cultivatori culturi de sfecla 1.400 E Germania a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job