Joburi ambalare fructe in germania

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ambalare fructe in orasul germania dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ambalare fructe in orasul germania
05 Feb
Muncitori necalificati ambalare
Germania Dortmund

Titlu: Muncitori necalificati ambalare Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Germania Orase: Dortmund Tip job: Full time Domeniu: Inginerie - Industrii / Productie Nivel cariera: Incepator Descriere: Firma din Germania, cauta 2 persoane pentru postul vacant de ambalator cremwursti.

Cerinte:- femei serioase,harnice, responsabile;- dispuse sa lucreze in strainatate minim un an, cu concediu la 6 luni;- dispuse sa plece imediat in Germania.Descriere:- program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana;- salariul este de 8,8 euro pe ora.Alte cheltuieli:- cazare - 220 de euro pe luna;- transport de la cazare la locul de munca 100 de euro pe luna.Contractul de munca se semneaza direct in Germania. Cerinte: Firma din Germania, cauta 2 persoane pentru postul vacant de ambalator cremwursti.Cerinte:- femei serioase,harnice, responsabile;- dispuse sa lucreze in strainatate minim un an, cu concediu la 6 luni;- dispuse sa plece imediat in Germania.Descriere:- program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana;- citeste mai mult
Companie
ProWorkers
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
8888 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Muncitori la ambalat fructe - legume - Germania
Rovinari Strainatate Germania

Firma acreditata in Romania, asigura locuri de munca in hala la ambalat fructe si legume, punct de lucru in Germania.Se cere: studenti, femei, barbati, cupluri si grupuri de persoane varsta cuprinsa intre 18 58 ani seriozitate, eficienta si prezenta zilnica la locul de muncaSe ofera: contract de munca individual nedeterminat salariu net 1400 euro si se plateste pe luna in curs salariu

net si brut creste dupa primele 5 6 luni de munca ore extra lucrate sunt platite saptamanal cazare 2 pers/camera in pensiune utilata o masa calda/zi la pranz acces usor la cumparaturi transportul dus intors pe toata perioada contractuala este decontatDetalii le primiti telefonic de L V orele 10 17
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb
30 Jan
Hale si depozite de fructe Germania
Baia-Mare, Strainatate Germania

Descrierea companiei Plasarea fortelor de munca Descrierea postului Societate Germana angajeaza muncitori in hale si depozite pt. sortat /spalat /ambalat legume sau fructe. Salariul este de 1.350 de euro/luna, oferta cuprinde cazare plus 1 masa /zi. Angajarile se fac cu contract individual avizat de statul German pe o perioada de 3 luni de zile cu posibilitate de prelungire.

Angajarile se pot face incepand cu data de 29.01.2014 pana in 07.02.2014 Informatii si programari la numerele: 0729794275 / 0754901670. Cerintele postului seriozitate
Companie
Munca Strainatate
Categoria jobului
Industria alimentara Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Sofer distributie legume / fructe - Germania
Orastie Strainatate Germania

ANGAJAM soferi distributie legume si fructe in GERMANIA. SALARIUL OFERIT este de 1.200 EURO/LUNA. Se transporta legume si fructe de la sere, la depozite, piete marketuri.BENEFICIATI de cazare si o masa calda pe zi.Se va pleca cu contract de individual de munca pe o perioada cuprinsa intre 2 luni si 2 ani, cu posibilitatea de prelungire.ASIGURA LOCUL DE MUNCA, SUNA ACUM. .

ANGAJAM soferi distributie legume si fructe in GERMANIA. SALARIUL OFERIT este de 1.200 EURO/LUNA. Se transporta legume si fructe de la sere, la depozite, piete marketuri.BENEFICIATI de cazare si o masa calda pe zi.Se va pleca cu contract de individual de munca pe o perioada cuprinsa intre 2 luni si 2 ani, cu posibilitatea de prelungire.ASIGURA LOCUL DE MUNCA, SUNA ACUM.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
07Feb
05 Feb
Muncitori la ambalat fructe de mare in Germania
Zalau Strainatate Germania

Oferim locuri de munca pentru femei si barbati,grupuri sau cupluri in Germania pentru ambalat/ vidat fructe de mare.Salariul oferit este de 1400 1600 EURO/luna/NET.Se pleaca cu contracte legale de munca si pe perioada nedeterminata.Se lucreaza la banda intr o ambianta placuta.Daca va doriti acest loc de munca contacteaza ma cat mai repede pentru ca dispunem de un numar limitat de locuri. .

Oferim locuri de munca pentru femei si barbati,grupuri sau cupluri in Germania pentru ambalat/ vidat fructe de mare.Salariul oferit este de 1400 1600 EURO/luna/NET.Se pleaca cu contracte legale de munca si pe perioada nedeterminata.Se lucreaza la banda intr o ambianta placuta.Daca va doriti acest loc de munca contacteaza ma cat mai repede pentru ca dispunem de un numar limitat de locuri.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Cuplu la depozit de legume si fructe in Germania
Germania -

Titlu: Cuplu la depozit de legume si fructe in Germania Status: Activat Locuri disponibile: 20 Tara: Germania Orase: - Tip job: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Intermediar Descriere: Companie serioasa de recrutare, cauta un cuplu dispus sa lucreze in Germania intr-un depozit de legume/fructe pe contract de munca pe perioada nedeterminata de timp.

CERINTE:- lb germana nivel mediu de conversatie (valabil pentru ambii parteneri)- atestat pentru marfa + permis conducere categoria B, C, E (pentru domn)- disponibilitate mai lunga de timp- flexibilitate, indemanareBENEFICII:- contract de munca pe perioada determinata de 3 luni cu posibilitate de prelungire, direct cu angajatorul german- cazare asigurata contra-cost la pensiune- asigurare medicala platita din partea firmei germane- program de lucru de luni pana sambata- salarizarea este cuprinsa intre 1800 Euro brut/luna - 2200 Euro brut/lunaTARIF DE MEDIERE ZERO LA PLECARE!Locurile de munca sunt sfarsitul citeste mai mult
Companie
PERSONAL INTER AVANT SRL
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
LUCRATORI DEPOZITE ANGLIA (Ambalare si manipulare produse) - FARA COMISIOANE - PLECARI SAPTAMANALE - SIGURANTA SI CASTIG MOTIVANT - De 15 ani efectuam plasamente in strainatate !
ANGLIA - MAREA BRITANIE GERMANIA ITALIA SPANIA STRAINATATE

Candidatul ideal NU PERCEPEM TARIFE DE INSCRIERE SI NICI DE MEDIERE !!! NU EXISTA COSTURI ASCUNSE !!!PANA IN DATA DE 31 IANUARIE PUTETI PLECA LA MUNCA FARA NICI UN COST.ORICINE CUNOASTE LB. ENGLEZA SE POATE ANGAJA !PLECARI SAPTAMANALE ! Este unul din cele mai accesibile programe care ofera rapid un job, si o plecare cu costuri foarte mici.

Oferim Garantia calitatii serviciilor agentiei noastre prin cei peste 14 ani de experienta in recrutarea si plasarea personalului in strainatate. Recomandam programul “Lucratori depozite in ANGLIA" tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Avantajele programului: a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor presta servicii si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, de regula in maxim 1 saptamana de la inscriere.b) Se lucreaza minim 37,5 ore / saptamana, dar de regula se presteaza servicii circa 60-70 ore pe saptamana ceea ce face sa se ajunga la un castig lunar citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Merchandising / Promoteri Transport / Distributie Turism / Hotel staff Vanzari Vanzari Transport Hoteluri Administratie
Tipul jobului
full-time
Salariu
50200 ron
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
angajam femei, barbati la sortat legume si fructe germania 1600 euro
Sibiu Germania

Esti in cautarea unui loc de munca bine platit in strainatate? Noi iti oferim locuri de munca cu contract pe 2-6 luni, la sortat legume de toamna in italia, germania, anglia Ai intre 18 si 55 ani? Vrei sa muncesti intr-un mediu placut in care munca sa-ti fie rasplatita? Iti oferim salarii intre 1400-1600 euro, cazare in apartamente maxim 4 persoane, mancare, alocatii pentru copii minori,

asigurare medicala, forme legale de munca.Nu mai sta pe ganduri si suna pentru a in fiecare saptamana la angajatorii nostri, operatorii nostri va vor prezenta toate detaliile plecarii!
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Germania-Agricultura-sere-hale
Botosani, Strainatate Germania

Descrierea companiei Locuri de munca Descrierea postului Societate acreditata recrutam femei si barbati pentru munca in agricultura,la sortat legume si fructe in sere si hale.Salariul este de 1400 Euro,se asigura cazare si o masa calda pe zi. Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon: 0721895537de luni -vineri intre orele 09-17. Cerintele postului . .

Descrierea companiei Locuri de munca Descrierea postului Societate acreditata recrutam femei si barbati pentru munca in agricultura,la sortat legume si fructe in sere si hale.Salariul este de 1400 Euro,se asigura cazare si o masa calda pe zi. Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon: 0721895537de luni -vineri intre orele 09-17. Cerintele postului .
Companie
loc de munca
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Asistent la banda- Germania
Alexandria, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Noi locuri disponibile pentru barbati si femei, in luna octombrie in fabricile din Germania. Munca se desfasoara la banda ( prelucrat, ambalat, etichetat legume si fructe). Se cere indemanare si se asigura conditii bune de lucru. Plecari saptamanale, suna azi la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048. Cerintele postului Indemanare .

Descrierea companiei -- Descrierea postului Noi locuri disponibile pentru barbati si femei, in luna octombrie in fabricile din Germania. Munca se desfasoara la banda ( prelucrat, ambalat, etichetat legume si fructe). Se cere indemanare si se asigura conditii bune de lucru. Plecari saptamanale, suna azi la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048. Cerintele postului Indemanare
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job