Joburi abator petru in germania

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru abator petru in orasul germania dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu abator petru in orasul germania
05 Jul
Muncitori in abator, Germania.
Petrosani, Strainatate Germania

Descrierea companiei Angajari personal in strainatate Descrierea postului Pentru abatoare de porc si vita cautam urgent macelari si transatori pentru fasonat carne si prelucrat carcase, sortatori si ambalatori cu si fara experienta, pentru Germania. Munca la banda si la blat iar locuri de munca sunt limitate.

Mediu placut de lucru si salarii platite la timp! Telefoneaza-ne acum pentru informatii 0737883090 sau 0767041090! Cerintele postului Muncitori in abator, Germania.
Companie
team4job
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
08Jul
23 Jun
MACELARI ABATOR GERMANIA
Romania Piatra Neamt Germania

Titlu: MACELARI ABATOR GERMANIA Status: Activat Locuri disponibile: 50 Tara: Romania Orase: Piatra Neamt Tip post: Full time Domeniu: Inginerie - Industrii / Productie Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: OFERTA- angajare directa, cazare , transport, salarizare functie de pregatire si munca prestata.

CERINTE- experienta in transare carcasa,piese, pe banda , rezistenta la munca in picioare. SERVICII- transport persoane Romania- Germania si retur si coletarie. RELATII- E-mail si telefon Cerinte: OFERTA- angajare directa, cazare , transport, salarizare functie de pregatire si munca prestata. CERINTE- experienta in transare carcasa,piese, pe banda , rezistenta la munca in picioare. SERVICII- transport persoane Romania- Germania si retur si coletarie. RELATII- E-mail si telefon Tip promovare: Standard Salariu: 1500 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 13-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba citeste mai mult
Companie
Boni&Blue Starfire Company
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jun
MACELARI ABATOR GERMANIA
Full time Germania

OFERTA- angajare directa, cazare , transport, salarizare functie de pregatire si munca prestata. CERINTE- experienta in transare carcasa,piese, pe banda , rezistenta la munca in picioare. SERVICII- transport persoane Romania- Germania si retur si coletarie. RELATII- E-mail si telefon Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:Societate inregistrata la O.R.G. Hunedoara sub nr.

500768 /2012 si I.T.M.Hunedoara sub nr.5022 / 2012 functioneaza si desfasoara -activitati specifice principale incadrate in CAEN : * 7810-Activitate de plasare a fortei de munca ; * 7830-Servicii de furnizare si management a fortei de munca: -activitati specifice secundare incadrate in CAEN : * 4939-Transporturi rutiere de calatori ; * 4941-Transporturi rutiere de marfuri : * 4639 / 4719 / 4781 - Comert.
Companie
Boni&Blue Starfire Company
Categoria jobului
Productie Industrie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Jul
spalatorie de rufe Germania
Alt orasStrainatate Germania

Locuri de munca acreditate de ministerul muncii in Italia,Cehia,Germania pentru femei ,barbati ,cupluri la abator de peste ,brutarie si spalatorie de rufe ,se ofera salarizare de 1600 de euro ,cazare in conditii decente in apartament 4 camere ,3 mese pe zi sau diurne pentru mancare ,asigurare medicala pe toata perioada contractuala,alocatie copii minori , varsta maxim 55 de ani.

Pentru detalii sunati-ne luni-vineri 8;30 -16;30 :0756571877 ,0730974561, 0760746483.Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Jul
Macelari in Germania
Cluj-napoca Strainatate Germania

Firma din Germania cauta sa angajeze macelari/transatori in Dormund se lucreaz la mese individuale de tran are, la temperaturi sc zute (4 6 grade), cantarirea produselor intr un abator de pui, dezosare pulpe de pasare,salarii incepand cu 1600 euro/luna, se lucreaza de luni pana vineri durata timpului zilnic de munca: 8 10 h/zi.

Pentru informatii si programarii sunati de L V intre orele 09:00 17:00 la numerele: 0727 295 945
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08Jul
24 Jun
BUCATARI SI OSPATARI
Germania NRW

Titlu: BUCATARI SI OSPATARI Status: Activat Locuri disponibile: 18 Tara: Germania Orase: NRW Tip post: Full time, Part time, Sezonier Domeniu: Servicii - Restaurante Servicii - Turism Servicii - Hoteluri Vanzari - Serviciu clienti Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Vanzari Vanzari - B2B Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: GUEST MEDIENAGENTUR ESSEN CU SEDIUL IN

ESSEN GERMANIA SELECTIONAM PENTRU CLIENTII NOSTRI DIN DOMENIUL GASTRONOMIC SI HOTELIER DIN GERMANIA PERSONAL CALIFICAT. AVEM O EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI IN DOMENIU AVIND SERVICII IN EXCLUSIVITATE PENTRU CLIENTI DIN GERMANIABUCATARI CU EXPERIENTA cunostinte limba germana nivel incepator salariu de la 1680,00 € brut.OSPATARI / CHELNERI cunostinte limba germana nivel conversational salariu de la 1530,00 € brut.SALARIILE SUNT IN FUNCTIE DE CALIFICAREA SI POSTUL OCUPATSe lucreaza conform standardelor germane,cu un contract de munca german si salarii atractive.Cazarea si masa sunt citeste mai mult
Companie
Guest Medienagentur Essen
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Servicii - Turism Servicii - Hoteluri Vanzari - Serviciu clienti Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Vanzari Vanzari - B2B Vanzari Hoteluri Service Relatii clienti
Tipul jobului
full-time , part-time , sezonier
Salariu
168000168000 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job