Joburi sc solo textil srl in galati

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu sc solo textil srl in orasul galati
03 Mar
SC angajeaza montator tigla metaliga cu experienta.GL BR
Galati

SC angajeaza montator tigla metalica (de preferat cu experienta);muncitor calificat in constuctii(in special amenajari interioare); comercial cu experienta( Galati sau Braila)

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03Mar
21 Feb
Galati operatori Back Office/ Call Center
Galati ROMANIA

Postat la: 19-02-2015 Responsabilitati Societa` di servizi di telecomunicazioni (back-office e call-center) e` alla ricerca di personale per la sede di Galati. Per ulteriori informazioni ci trovi al numero 0236.313.120 da lunedi a venerdi 10:00 alle 19:00 Cerinte Il candidato ideale deve : • conoscere ad un buon livello la lingua italiana .

• avere conoscenza minima del PC ( Word, Excel ) Descrierea firmei Comdata este liderul Italian in externalizarea serviciilor de Contact Center, Help Desk, Back Office, Credit Management, gestionare a documentelor. http://www.comdata.it Companie SC COMDATA SERVICE SRL Posturi disponibile 45 Domeniu Customer service / call center Telecomunicatii Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Galati Tara ROMANIA
Companie
SC COMDATA SERVICE SRL
Categoria jobului
Customer service / call center Service Call center
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Angajam receptionista
Galati

Lacon Electronic SRL este o subsidiara a grupului german Lacon Electronic GmbH, al carui sediu principal este in Karlsfeld, Munchen. Grupul Lacon Electronic produce compomente electronice si electromecanice pentru industria de cai ferate, automotive, medicina si multe altele. Lacon Electronic este unul din liderii de piata avand o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Responsabilitati Receptionarea, redirectionarea si evidenta apelurilor telefonice; Organizarea si evidenta clara a fluxului de documente; Alcatuirea si administrarea diverselor evidente si baze de date; Primirea, distribuirea si organizarea corespondentei, posta, PrioriPost, e-mail, faxuri; Interfata in relatiile cu clientii, furnizorii si colaboratorii firmei prin preluarea apelurilor telefonice din tara si strainatate, primirea si indrumarea vizitatorilor in companie, lamurirea aspectelor cu privire la solicitarile acestora; Stabileste/coreleaza necesarul de materiale consumabile, produse de protocol. Cerinte citeste mai mult
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
soc.com:Angajeaza!!!
Galati

SC.Comerciala cu profil constructii, angajeaza dulgheri si fierari betonisti cu experienta in domeniu, oferim si cerem seriozitate.

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Coordonator Transporturi Internationale
Galati ROMANIA

Postat la: 25-02-2015 Responsabilitati · Comunicativ cu soferii si cu CLIENTII · URMARIREA SOFERILOR SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR (programelor) · Sa aiba sensul responsabilitatii si sa stie sa se adapteze diferitelor modificari de organizare pentru clientii societatii · Sa stie sa-si administreze stresul si diferitele probleme personale si sa nu le repercuteze la serviciu.

· Sa-si informeze responsabilul pentru diferite probleme, sa ia diferite decizii cu acordul acestuia (in functie de importanta). · Diferite sarcini administrative (intocmire foi dupa concediu, eurovignete, planning camioane la sfarsitul saptamanii, colaborare cu garajul pentru anuntare revizii, pana s.a). · Cunostinte foarte bune in domeniul informatic IMPERATIV, munca cu diferite programe/softuri · Cunostinte perfecte ale Legislatiei Sociale Europene in domeniul Transportului International de Marfuri (timpii de condus si odihna) · Limba Engleza si Franceza scris si vorbit avansat · Post bazat la citeste mai mult
Companie
EW LOGISTICS EXPRESS SRL
Categoria jobului
Logistica Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
03Mar
02 Mar
Fierari betonisti si dulgheri
Galati

SC.Comerciala cu profil constructii, angajeaza dulgheri si fierari betonisti cu experienta in domeniu, oferim si cerem seriozitate. TEL: 0748 359895 .

SC.Comerciala cu profil constructii, angajeaza dulgheri si fierari betonisti cu experienta in domeniu, oferim si cerem seriozitate. TEL: 0748 359895
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
BONE ANGLIA
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Galati Anglia

Vrei sa lucrezi in Anglia? Studline iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT Bone pentru diferite familii din Anglia.Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la familia gazda incepe de la 100 GBP / saptamana si ajunge in jur de 150 GBP / saptamana, in rare cazuri chiar 200 GBP / saptamana, in functie de profilul candidatului.

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copiilor,
- intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al acestora.

In baza unui acord comun, Bona poate acorda ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, ajutor la pregatirea meselor etc.


Cerinte:
- cunoasterea limbii engleze la nivel bun/foarte bun;
- cazier curat;
- experienta in ingrijirea copiilor constituie avantaj la selectie.

O persoana iubitoare, afectuoasa, calma si cu simt mare de raspundere, cu abilitati bune de citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
BabySitter/Menaj/Curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Programator Departament IT
Galati ROMANIA

Postat la: 05-02-2015 Responsabilitati Dezvolta programe software la solicitare, pe baza unor proiecte organizate. Intretine si testeaza programele dezvoltate. Ofera suport, modeleaza si implementeaza cerintele, procesele si fluxurile de date solicitate de departamentele din cadrul companiei. Cerinte Studii superioare in domeniul IT; Cunostinte de programare C#, .

NET, MS SQL; Adaptare la diverse framework-uri; Cunostinte programare WEB, PHP, CSS; Cunoasterea limbii engleze; Persoana creativa, disponibila sa invete si sa se adapteze la schimbari; Dorinta de a se integra intr-o echipa de profesionisti; Constituie un avantaj experienta in programarea sistemelor de tip ERP si/sau CRM. Beneficii Oferite Pachet salarial motivant. Mediu de lucru profesional competitiv. www.chorus.ro Descrierea firmei Companie nationala de distributie. www.chorus.ro Companie CHORUS M&D SRL Posturi disponibile 1 Domeniu IT Software IT&C Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii citeste mai mult
Companie
CHORUS M D SRL
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Agent serviciu clienti (engleza) – Lucru de acasa
Galati ROMANIA

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati - Raspunde prompt si solutioneaza cererile si intrebarile clientilor in scris (email, chat) si verbal (telefon) - Gestioneaza si solutioneaza reclamatiile clientilor - Utilizarea tool-urile interne de suport pentru a raspunde corect clientilor si in acord cu procedurile existente - Realizeaza inregistrarile actiunilor realizate conform procedurilor

existente. Cerinte Pentru clientul nostru, Amazon, companie multinationala lider in domeniul comertului on-line, recrutam la nivel national Agent serviciu clienti. Noii colegi, buni cunoscatori ai limbii engleze, vor forma echipa Centrului Virtual Suport Clienti si vor raspunde intrebarilor clientilor prin telefon, e-mail si chat. Cerinte: - Nivel avansat de limba engleza scris/citit/verbal - Orientat spre client si spre rezolvarea cererilor acestora - Abilitati excelente de comunicare - Capacitate de a lucra independent intr-o maniera profesionista, integra si eficienta - Capacitate foarte buna de citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
INFIRMIERI / ASISTENTI MEDICALI ANGLIA
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Constanta, Focsani, Galati, Tulcea Anglia

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria asistentei medicale, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un scurt stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Marea Britanie, inainte sa inceapa munca.

Limba straina: Engleza: Mediu

CERINTE:
- harnic si de incredere
- experienta (voluntariat) constituie avantaj
- engleza nivel mediuDetalii Companie:STUDLINE SRL cu punctul de lucru in municipiul Galati, este agentie de recrutare si plasare a fortei de munca din Romania in strainatate, mai ales in tari precum Anglia, Germania, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Cipru, Emiratele Arabe Unite etc.

Studline este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Galati sub nr.52/2014, aflandu-se sub incidenta legii 156/2000 privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Asistenta sociala Asistenta sociala Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job