Joburi constructii vega in galati

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru constructii vega in orasul galati dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu constructii vega in orasul galati
04 Mar
Faleza Hotel by Vega, Galati, angajeaza ospatari
Galati

Faleza Hotel by Vega, Galati angajeaza ospatar pentru servirea micului dejun (tip bufet suedez) in cadrul hotelului. Sarcini: Aranjare bufetului (mancare rece/mancare calda), servire de bauturi calde, debarasare si curatenie la sfarsitul turei. Cerinte Nu se cere calificare. Limba engleza la nivel conversational, organizat, aspect ingrijit, sociabil, punctual. .

Faleza Hotel by Vega, Galati angajeaza ospatar pentru servirea micului dejun (tip bufet suedez) in cadrul hotelului. Sarcini: Aranjare bufetului (mancare rece/mancare calda), servire de bauturi calde, debarasare si curatenie la sfarsitul turei. Cerinte Nu se cere calificare. Limba engleza la nivel conversational, organizat, aspect ingrijit, sociabil, punctual.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
28 Feb
Angajam Inginer pentru constructii navale
Braila, Constanta, Galati,

Descrierea companiei Recrutare si plasare forta de munca, crewing, shipyard Descrierea postului A&A Greenline Recruitment angajeaza inginer constructii navale noi cu experienta in domeniu peste 5 ani. Salariu motivant. Pentru mai multe detalii ne gasiti la adresa de e-mail: office@aagreenline.ro sau la nr. de tel. 0241520155 Cerintele postului Experienta in santier naval de minim 5 ani. .

Descrierea companiei Recrutare si plasare forta de munca, crewing, shipyard Descrierea postului A&A Greenline Recruitment angajeaza inginer constructii navale noi cu experienta in domeniu peste 5 ani. Salariu motivant. Pentru mai multe detalii ne gasiti la adresa de e-mail: office@aagreenline.ro sau la nr. de tel. 0241520155 Cerintele postului Experienta in santier naval de minim 5 ani.
Companie
A&A Greenline Recruitment
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Inginerie Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 Feb
Reprezentant vanzari materiale amenajari interioare pentru constructii
Sibiu, Iasi, Galati, Craiova, Constanta

LiceuDetalii Companie:Sc Dinamic 92 Pro Logistics este o companie de transport marfa infiintata in anul 2014, ce face parte din grupul de firme Dinamic 92 Distribution - distributie anvelope, uleiuri, acumulatori auto si materiale de amenajari interioare pentru constructii..

LiceuDetalii Companie:Sc Dinamic 92 Pro Logistics este o companie de transport marfa infiintata in anul 2014, ce face parte din grupul de firme Dinamic 92 Distribution - distributie anvelope, uleiuri, acumulatori auto si materiale de amenajari interioare pentru constructii.
Companie
Dinamic 92 Pro Logistics
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Faleza Hotel by Vega angajeaza cameriste/ingrijitoare spatii hoteliere
Galati

CAMERISTA hotel, efectueaza si intretine curatenia in camere, pe holurile etajelor, in oficii si in zona de serviciu in conformitate cu standardele hotelului,inlocuieste produsele consumate de clienti. Personalul de serviciu in hotel executa diferite sarcini de curatenie cu scopul de a mentine curate si ordonate interioarele si mobilierul, birouri si alte spatii ale hotelului. .

CAMERISTA hotel, efectueaza si intretine curatenia in camere, pe holurile etajelor, in oficii si in zona de serviciu in conformitate cu standardele hotelului,inlocuieste produsele consumate de clienti. Personalul de serviciu in hotel executa diferite sarcini de curatenie cu scopul de a mentine curate si ordonate interioarele si mobilierul, birouri si alte spatii ale hotelului.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
14 Feb
Agent Vanzari materiale de constructii - Galati+Braila
Galati Braila

Responsabilitati - Urmareste atragerea permanenta de noi clienti si realizarea planului de vanzari; - Efectuarea de prezentari la clienti - produse, mostre, cataloage, preluarea comenzilor; - Mentinerea relatiei cu sediul central in vederea termenelor de livrare a comenzilor; - Raspunde de intocmirea documentelor de livrare (facturi fiscale in conformitate cu acordurile incheiate cu clientii),

incasari si plati in numerar. Cerinte - 3-4 ani experienta in vanzari; - Abilitati de organizare si planificare; - Abilitati de comunicare si persuasiune; - Permis de conducere - categoria B;
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
05Mar
28 Feb
lacatus constructii metalice si navale
GALATI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul lacatus constructii metalice si navale in GALATI este 2 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 18/01/1150000612/2 Contact : Galati, Str. Domneasca Nr. 191 Tel. 0236/412262 0236/41, e-mail : gl_lmv@gl.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul lacatus constructii metalice si navale in GALATI este 2 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 18/01/1150000612/2 Contact : Galati, Str. Domneasca Nr. 191 Tel. 0236/412262 0236/41, e-mail : gl_lmv@gl.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Inginer constructii si inginer instalatii
Galati, Braila

FacultateDetalii Companie:SC Galaterm SRL este infiintata in 2008 si ofera clientilor datorita experientei profesionale executieÂA si comercializare de instalatii termice complete cu centrale murale si cazane cu combustibil solid, instalatii sanitare, climatizare, instalatii solare, amenajari si finisaje interioare si exterioare, hidroizolatii..

FacultateDetalii Companie:SC Galaterm SRL este infiintata in 2008 si ofera clientilor datorita experientei profesionale executieÂA si comercializare de instalatii termice complete cu centrale murale si cazane cu combustibil solid, instalatii sanitare, climatizare, instalatii solare, amenajari si finisaje interioare si exterioare, hidroizolatii.
Companie
Galaterm Srl
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Inginerie Constructii Imobiliare Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
17 Feb
muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii
GALATI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii in GALATI este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 18/01/1150000926/1 Contact : Galati, Str. Domneasca Nr. 191 Tel. 0236/412262 0236/41, e-mail : gl_lmv@gl.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii in GALATI este 2 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 18/01/1150000926/1 Contact : Galati, Str. Domneasca Nr. 191 Tel. 0236/412262 0236/41, e-mail : gl_lmv@gl.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Secretar
Galati

Secretar Primaria Comunei Gohor 27 februarie 2015 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Gohor, judetul Galati. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr.

188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in stiinte juridice sau administrative; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 2 ani; In cazul in care la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezinta persoane care indeplinesc conditiile de studii si conditia de vechime in citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
soc.com:Angajeaza!!!
Galati

SC.Comerciala cu profil constructii, angajeaza dulgheri si fierari betonisti cu experienta in domeniu, oferim si cerem seriozitate.

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job