Joburi angajari soferi profesionisti in galati

Cauta in 1 locuri de munca angajari soferi profesionisti in galati in 2014

Salariul mediu pe economie pentru Galati pentru 2013, calculat pentru perioada care a trecut este de 1330 lei, recesiunea economica afectand destul de mult acest judet.

22 Jul
Agent Vanzari - Operator Call Center
Galati Bucuresti Alexandria

ar putea fi un avantaj dar lipsa ei nu reprezinta neaparat un impediment. Postul poate fi al tau chiar daca ai terminat in 2014 liceul sau facultatea, chiar daca ai sau nu experienta, chiar daca doresti sa-ti schimbi job-ul avut in alt domeniul pana acum, important este sa-ti doresti performanta. Vei face parte dintr-o echipa deschisa, dinamica, formata din profesionisti. . Mai mult

full-time

Locul de munca Agent Vanzari - Operator Call Center a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
24 Jul
NOU Angajari Soferi Strainatate
Galati

de munca in luna Iulie pentru Soferi profesionisti, pentru soferi distributie locala si soferi privati.Contracte pe perioada nedeterminata, cu cazare,mancare si asigurare medicala. Seriozitate, interzis alcoolul in timpul serviciului, masina trebuie pastrata in conditii foarte bune, dusa in service auto, spalata. Engleza sau italiana prezinta un avantaj. Cerintele postului Cerem si oferim. Mai mult

Companie: Recruitment Company

Jobul NOU Angajari Soferi Strainatate este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca NOU Angajari Soferi Strainatate a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Ai cautat locuri de munca angajari soferi profesionisti in galati in 2014 vezi si firme in Galati sau doctori in Galati

Locurile de munca disponibile din Galati sunt in majoritare in domeniul constructiilor, acolo cautandu-se specialisti in domeniu, cu calificari pe anumite segmente, chiar daca numarul candidatilor care ar putea accede la aceste joburi este mare, putin detin acreditare in aceste domenii, iar majoritatea angajatorilor au nevoie ca acestia sa poata atesta calificarea pe care sustin ca o au.
Pe piata locurilor de munca din Galati mai sunt prezente atat locuri de munca disponibile in comert, cat si in servicii si agricultura. Joburile disponibile sunt atat full time, cat si part time, unele fiind destinate exclusive celor care vor sa isi rotunjesca veniturile luandu-si un al doilea job sau celor care din diverse motive nu pot sa se angajeze full time si atunci prefera o norma mai mica.