Joburi fortele de munca

Cauta in 15 locuri de munca fortele de munca in 2014

20 Nov
Agenti de vanzari in mall anglia
Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga.
Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru toti candidatii selectati companiile din Anglia ofera un stagiu scurt de pregatire profesionala in acest domeniu, inainte sa inceapa munca.


 Diverse MALL-uri din Londra vor fi locatiile unde AGENTII de VANZARI vor promova si vinde diferite produse cosmetice. Candidatii selectati vor lucra prin rotatie in toate unitatile de vanzare londoneze ale companiei. 
 Principalele caracteristici ale acestor joburi sunt :
 •se cer cunostiinte bune de limba engleza (abilitate de comunicare)
 •personalitate prietenoasa si devotament in munca
 •dorinta de castig foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie
 •se ofera training
 •nu este necesara nici un fel de citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
08 Nov
AGENTI VANZARI in GERMANIA/ANGLIA. CASTIGURI de la 1200 E...
Anglia Germania

Postat la: 17-10-2014

Responsabilitati Agentia BANCA DE JOBURI selecteaza minim 30 de persoane (inclusiv cupluri) pentru postul de AGENT VANZARI in cadrul celor mai de prestigiu SHOPPING CENTRES din Anglia si Germania.CASTIG MINIM GARANTAT in perioada Octombrie – Decembrie 2014 (Agentul beneficiaza de un castig minim garantat si comision din vanzari, daca acest comision depaseste suma lunara garantata):

Octombrie 2014 - 900 lire/Luna
Noiembrie 2014 - 1250 Lire/luna
Decembrie 2014 - 1400 Lire/luna

* Este singura companie din domeniu care garanteaza agentilor de vanzari un castig minim garantat in primele 6 luni, in timp ce majoritatea altor companii de vanzari din ANGLIA acorda doar comision din castig si niciun castig minim garantat.

Alte avantaje:
- Sprijin in gasirea unei cazari ieftine
- Preluare de la aeroport;
- Training platit;
- Petreceri si concursuri lansate in cadrul citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Alimentatie / Comert
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
09 Nov
Internship Arhitect (student, stagiar, drept de semnatura)
Bucuresti

Facultate

Detalii Companie:
Suntem un birou de arhitectura specializat in derularea de proiecte complexe pentru constructii civile si industriale.

Ne-am asumat angajamentul de a depasi orice limita si de a stabili noi standarde in ceea ce priveste dedicarea noastra de a oferi cea mai buna solutie functionala si reprezentativa pentru fiecare proiect in parte, coreland in egala masura partea financiara si cea tehnica cu necesitatile clientului. Va puteti baza pe noi pentru realizarea oricarui tip de investitie in toate fazele de proiectare. Toate proiectele noastre se imbina perfect cu identitatea clientului si se contureaza de-a lungul liniilor de concept. Abordam cu succes strategia de storytelling pentru a asigura satisfactia clientilor nostri, fÄAƒrÄAƒ, insa, a neglija nevoile comunitÄAƒÃˆA›ii locale ÈA™i mediului ÃA®nconjurÄAƒtor. Materializam strategiile investitorilor si dorintele clientilor nostri ce doresc un camin care sa citeste mai mult
Companie
Novelty Ae Srl
Categoria jobului
Arhitectura/Design
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
29Nov
13 Nov
INGRIJITOARE VARSTNICI
Austria

RECRUTAM - ASISTENTE MEDICALE , INFIRMIERE ,GOSPODINE -
PENTRU INGRIJIRE VARSTNICI (Personenbetreuer) IN AUSTRIA
SE LUCREAZA PE BAZA DE DOCUMENTE LEGALE GEWERBE ANMELDUNG – (echivalentul PFA din Romania ), prin acesta INGRIJITOAREA avand statutul de membra al Camerei de Comert al Austriei.Beneficii:
Castig intre 50 si 60 euro/zi;
Asigurari medicale si sociale platite;.
Cazare si masa gratuite;
Transport gratuit;
Inregistrarea la fortele de munca austriece;
Inregistrarea la casa de de asigurari in Austria;
Inregistrarea la biroul de evidenta a persoanelor;
Consultanta permanenta pe perioada valabilitatii contractului.
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Salariu
6060 euro
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Procesare fruncte Anglia
Liverpool Strainatate Anglia

Angajam pentru Anglia, muncitori necalificati in hale de procesare fructe. Posturi disponibile si pentru cupluri sau grupuri de la 1 la 10 persoane intr-un loc, salarii de pana la 1300 lire cazare gratuita, fara limba engleza, pana la 58 ani, transportul gratuit. Locuri sigure prin contracte vizate de fortele de munca.Cerinte:
Femei si barbati cu varsta de pana la 58 de ani, dispusi sa munceasca in Anglia, pe o perioada de la 2 luni la un an. Fara cunostinte de limba straina si faca calificare, acum se poate castiga substantial. Imprtanta este seriozitatea si harnicia

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Asigurare

Detalii Companie:
plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Constructii Belgia
Braila Strainatate Belgia

Locuri de munca pentru barbati in constructii Belgia. Se cere un minim de experienta , seriozitate si disponibilitate la progam prelungit. Se ofera un salariu de 1500 euro net ,ore suplimentare ,cazare o masa calda pe zi ,asigurari medicale ,contracte intregistrate la fortele de munca .

Pentru mai multe detaliI nu ezita sa ne contactezi

Cerinte:
Cerintele sunt minime iar limba germana sau engleza constitui un avantaj.Daca esti dornic de munca, te asteptam la noi. Cerem seriozitate si disciplina.

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
activitati ale agentilor de plasare a fortei de munca in strainatate
Companie
S.C. RECRUTARI PROFESIONAL S.R.L.
Categoria jobului
Constructii / Amenajari
Aplica la job Detalii job
06 Nov
NOU Meseriasi Montat Panouri
Hunedoara,

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Angajari 2013 muncitori pentru montat panouri solare pe case si cladiri Germania. Instructajul se face la locul de munca. Se lucreaza in echipa. Nu se cere neaparat o limba straina , si nu trebuie sa aveti rau de inaltime.

Cazare, mancare, asigurare medicala, impozit pe venit platit de angajatori.Echipamentul se ofera de catre companie. Contract de minim 6 luni prin fortele de munca. Cerintele postului Transport Asigurat. Spirit de echipa. Neconsumatori de alcool. Se obtine permis de munca in Germania. Limba straina nu este neaparat necesara. Contract de minim 6 luni. Disponibilitate de plecare in luna Iulie si August
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Constructii / Instalatii
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Personal/f bucatarie in meckenheim – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga.
Selectionam pentru un restaurant cu specific italian din orasul Mackenheim, in apropiere de Bonn – Germania, doamna/domnisoara pentru a ajuta la prepararea meniurilor in bucatarie, spalat vase si mentinerea curateniei.


 Cerinte :
 - indemanatica, vrednica, increzatoare in fortele proprii, dispusa sa invete si sa aplice atributiile specifice postului;
 - fara probleme medicale;
 - varsta maxima 42 de ani;
 - preferabil cunostinte de limba italiana, engleza sau germana nivel minim (mai lucreaza persoane de sex feminin din Romania);
 - disponibilitate pe termen lung.
 Oferta :
 - cazare si masa asigurate de angajator;
 - 800 euro salariul net lunar.

Detalii Companie:
Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Agent vanzare in Mall
Londra

DORITI UN CASTIG FRUMOS si RAPID din MUNCA CINSTITA ? NOI va ajutam sa OBTINETI un contract legal in Marea Britanie ca Agent vanzari in Mall-uri din Londra ! Cerinte : - Cunoastere limba engleza la nivel de conversatie - Abilitati comunicare - Cu sau fara experienta in domeniu Avantaje : - Plecari RAPIDE ! - scurt STAGIU de pregatire

profesionala GRATUIT - Inceperea lucrului se face imediat ? nu se asteapta obtinerea permisului de munca - Plata comisionului se poate face din primul salar incasat sau in rate - facilitati la cazare si la transport - rezultatele bune sunt bonificate in plus Pentru detalii complete si programari la inscriere va rugam sa ne contactati la : Adresa : Vaslui, str Petru Rares Nr. 7 Etaj 1 Birou 15 ( langa ITM Vaslui ? spate Piata Traian )

Cerinte:
- Cunoastere limba engleza la nivel de conversatie - Abilitati comunicare - Cu sau fara experienta in domeniu - citeste mai mult
Companie
TOP SERVICII SRL
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
08 Nov
Recrutam vanzatori produse cosmetice
Si Germania

Loc de munca Cu norma intreaga.
Companii de produse cosmetice selecteaza Agenti de Vanzari
 
 Companii din Anglia si Germania, selecteaza AGENTI de VANZARI. Candidatii selectati vor lucra prin rotatie in toate unitatile de vanzare ale companiilor din respectivele tari.


 
 CASTIG MINIM GARANTAT in perioada Martie – Decembrie 2014:
 
 Pentru Agentii de Vanzari din Anglia: Martie-Decembrie 2014: 1000-1400 Lire/luna, iar pentru Agentii de Vanzari din Germania: Martie-Decembrie 2014: 1100-1700 Euro/luna.
 
 Un Agent de vanzari trebuie sa:
 vanda produsele cosmetice comercializate de catre magazin; sa interactioneze cu clientii si sa le ofere sfaturi cu privire la produse; sa incaseze banii de la clienti pentru respectivele produse, precum si alte activitati prevazute in fisa postului.
 
 Program de lucru:
 7-10 ore/zi, 6 zile/saptamana
 
 Beneficii oferite pentru aceste citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
5502200 ron
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 15 locuri de munca ( fortele de munca ) , afisate in 2 pagini.