Joburi firme de paza cu numar telefon

Cauta in 125 locuri de munca firme de paza cu numar telefon in 2015

08 Apr
Agenti de paza
Bucuresti

Urgent agen i de securitate cu atestat i experien a pentru spa iu comercial (magazin de lux) î n incinta mall B neasa. Relatii la telefon: 0767 980 327 .

Urgent agen i de securitate cu atestat i experien a pentru spa iu comercial (magazin de lux) î n incinta mall B neasa. Relatii la telefon: 0767 980 327
Categoria jobului
Protectie/Paza Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Casting modele -fara taxe de inscriere
BUCURESTI

Casting modele .
Agentiadecasting.ro (CV Casting) cauta modele ( fete) pentru filmari reclame tv , figuratie speciala in filme (romanesti si internationale) ,.Platile pornesc de la 150 euro /zi si pot ajunge dupa caz la 400-500euro.Se asigura catering ,transport si cazare in cazul in care se filmeqza mai mult de o zi in afara Bucurestiului .

Sunt asteptate la inscriere fete cu varsta cuprinsa intre 14 si 30 ani cu locuinta in Bucuresti (permamemt , chirie , flotant ,camin studentesc) si care NU sunt inscrise in baza de date a Agentiei CV Casting.
Pentru programare inscriere trimiteti mail pe adresa agentiadecasting.ro@gmail.com cu nume , varsta , numar telefon si 2 poze fara ochelari de soare iar la subiect scrieti ANDamp;quot; casting modeleANDamp;quot; NU SE PERCEP TAXE DE INSCRIERE SAU ALTE COMISIOANE !!!
https://www.facebook.com/agentiadecastingDetalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
part-time
Salariu
150150 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Apr
Oferta locuri de munca Olanda - capsuni,ambalat fructe/le...
Olanda

Postat la: 16-02-2015 Responsabilitati Firma SC PERFECT AT WORK SRL, cu peste 10 ani experienta in domeniul plasarii fortei de munca in Olanda, selecteaza candidati romani cu experienta pentru cules si impachetat in sera de capsuni sau fabrica. Aveti posibilitatea sa castigati un salariu atractiv .Veti intalnii oameni noi.

Cu firma noastra va puteti creea un viitor nou pentru dumneavoastra si familie. Cerinte Se pot inscrie femei si barbati. Persoane motivate sa lucreze in strainatate.Cunostinte de baza de limba engleza (constituie un avantaj).Experienta in domeniu este obligatorie.Permisul de conducere constituie un avantaj. Beneficii Oferite Firma va ofera cazare in apartamente sau case. Transportul de unde locuiti in Olanda la locul de munca. Asigurare medicala- este obligatorie pentru orice persoana care lucreaza pe teritoriul Olandei Callcenter in limba romana- Pentru orice problema angajatii au acces intr-un anumit interval orar la un numar de telefon unde pot discuta cu un citeste mai mult
Companie
SC PERFECT AT WORK HOLLAND SRL
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21Apr
10 Apr
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Magazioner/Manipulator cu autorizatie de Motostivuitorist
Germania

Postat la: 08-04-2015 Responsabilitati Pentru un client de renume de pe piata din Germania de est, suntem in cautare de persoane calificate si cu experienta de cel putin 2 ani ca si Magazioner/Manipulator cu autorizatie de Motostivuitorist.

In principiu suntem interesati de persoane care deja vorbesc bine limba germana, dar suntem dispusi si sa acordam o sansa persoanelor cu o experienta bogata in acest domeniu, dornice sa invete lucruri noi si disponibile sa perfectioneze in limba germana. Sarcini: -primirea, descarcarea si distribuirea produselor -controlul produselor -depozitarea produselor -marcajul produselor -efectuarea de inventare -inregistrarea miscarilor de pe magazie intr-un program de specialitate -efectuarea de transporturi in interiorul firmei etc.. In cazul in care sunteti interesati de oferta noastra, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele acte/informatii: - CV actualizat si complet, cu un numar de telefon si o adresa de email valida la care va putem contacta - copie citeste mai mult
Companie
Persol GmbH
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
06 Apr
Muncitori la fabrica de mobila - Germania
Brad Strainatate Germania

Se cauta urgent cu plecare pe data de 15.04.2015 (dupa paste) un grup de 25 de persoane :femei,barbati,cupluri , pentru o fabrica de mobila cu urmatoarele drepturi : 10 euro pe ora , 3 schimburi la 8 ore 45 euro pe saptamana pentru trai , bani nerambursabili cazare , se platesc utilitatile transport Romania Germania contract pe perioada de 4 luni cu toate drepturile si asigurarile medicale

incluse cei interesati sunt rugati sa lase un CV care sa cuprinda nume prenume, adresa de domiciliu , experienta , numar de telefon Mentionez ca se poate pleca si in cuplu sau familie ! Toate detaliile le puteti afla la adresaa de email din anunt MENTIONEZ CA PLECAREA ESTE PE DATA 15.04.2015 , DE ACEEA DATA LIMITA DE DEPUNERE A DOSARULUI ESTE PANA PE DATA DE 09.04.2015. Dupa depunerea cv.ului veti fii contactat .Mentionez ca sunt persoana fizica , si se pleaca cu mine , si eu voi lucra cu dumneavoastra . Multumesc !
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
1010 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
02 Apr
Reprezentant tehnic si de vanzari
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 01-04-2015 Responsabilitati - realizeaza planul zilnic de vanzari. - prezinta si promoveaza direct produsele / serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti. - prospecteaza in permanenta piata in vederea identificarii de noi clienti si a cresterii cotei de piata a produselor / serviciilor in zona in care actioneaza.

- mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora. - intocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, noile trenduri pe piata, potentialii clienti. - urmareste incasarea comenzilor si face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau amanari de plata pentru clientii fideli. - executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal. Cerinte - absolvent studii superioare sau medii din domeniul tehnic; - experienta in domeniul vanzarilor de citeste mai mult
Companie
SC Ludav Trading SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
Agent de securitate in Bucuresti sector 3
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 30-03-2015 Responsabilitati Descrierea postului Asigura securitatea perimetrului interior al magazinului; Raspunde pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor; Manifesta un comportament calm, amiabil si politicos, in relatia cu clientii companiei; Cerinte Profil candidat Certificat/Atestat de agent de securitate; Disponibilitatea de a lucra in ture de zi; Simt

dezvoltat al responsabilitatii, fara antecedente penale; Atentie distributiva; Harnic, perseverent si onest; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Obligatoriu domiciliu in Bucuresti sectorul 3, Beneficii Oferite Pachet salarial motivant; Posibilitatea dezvoltarii in cariera; Relatii la telefon 0786014803 sau trimiteti CV la mail sergiu.cojocariu@dabsecurity.ro . Descrierea firmei Suntem o companie aflata intr-o continua dezvoltare, care ofera servicii la nivel national, iar din 29.05.2013 detinem aviz pentru dispecerat cu acoperire la nivelul intregii tari. Servicii de care beneficiaza citeste mai mult
Companie
DAB FIRE
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Pescuit Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
LacatuANDamp;537;i,strungari,mecanici industriali in Germania cu 1300 si cazare
GermaniaStrainatate Germania

Recrutam pentru firme in Germania lacatuANDamp;537;i,strungari,mecanici cu abilitati de lacatuANDamp;537;erie.Masuratori,verificare piese.Intretinere scule.

-Limba germana mediu
-Experienta sau calificare in domeniu
-Seriozitate
-Disponibilitate cu autoDetalii Companie:Firma serioasa de recruteaza pentru firme din Germania lacatusi,strungari,mecanici cu abilitati de lacatuANDamp;537;erie.Plecari saptamANDacirc;nale
Informatii suplimentare la telefon 0749044785 sau 0355429260 sau 0754059286.
Program de luni pana vineri intre 9-19
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Ind. de masini/Echipamente Service Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
COORDONATOR Centrul de zi – Sipote sat Buda comuna Bl...
Buhusi ROMANIA

Postat la: 25-03-2015 Responsabilitati Principalele sarcini ale coordonatorului centrului de zi: • intocmeste Planul anual de actiune al centrului de zi, urmarind imbogatirea si diversificarea permanenta a activitatilor educationale; • coordoneaza echipa de implementare a proiectului de la centrul de zi; • coordoneaza intalnirile periodice cu echipa multidisciplinara a centrului de zi;

• urmareste aplicarea intocmai a planului de actiune ; • pastreaza in conditii optime inventarul centrului de zi; • raporteaza lunar managerului de proiect activitatile desfasurate in cadrul centruluide zi; • se preocupa de existenta materialelor didactice si de curatenie necesare centrului de zi; • ofera, alaturi de pedagog, servicii de educatie non-formala unui numar de 30 de copii, dezvoltand un demers educational individualizat zilnic pentru joc, studiu si iesiri diverse; • asigura supravegherea pe timpul derularii activitatilor cu copiii; • contribuie la elaborarea citeste mai mult
Companie
UAT BL GE TI
Categoria jobului
Educatie / Training Training
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 125 locuri de munca ( firme de paza cu numar telefon ) , afisate in 13 pagini.