Joburi firme de paza cu numar telefon

Cauta in 131 locuri de munca firme de paza cu numar telefon in 2014

13 Nov

Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu

BUCURESTI

de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit). 1. promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text : -oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs..

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu este incadrat in categoria Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov

Soferi tir cu licenta UE

toate orasele

valabila sau dispusi sa isi faca firme; -cel putin o persoana din cadrul companiei sa detina Cursul de Coordonator de Transport; -permis de conducere: C si CE; -licenta ADR valabila; -buna conduita. Compensatii:-Detalii Companie:BRILLIANT RECRUITMENT-societate de recrutare si plasare forta de munca, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca,numar de inregistrare 5595. .

Companie: BRILLIANT RECRUITMENT

Jobul Soferi tir cu licenta UE este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Soferi tir cu licenta UE a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Loc de munca in Paza

Alba Iulia,

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real . Descrierea postului SC ACVILA CORPORATION SRL - o companie de plasare a fortei de munca va pune la.

Companie: Acvila Corporation

Jobul Loc de munca in Paza este incadrat in categoria Servicii secrete / Servicii paza protectie, full-time

Locul de munca Loc de munca in Paza a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
23Nov
07 Nov

Posturi de munca

Etten Leur

discuta cu un reprezentant al firmei in limba romana. Cerinte:Firma nu percepe nici un fel de comision sau alte taxe ascunse pentru serviciile oferite sau pentru prelucrarea documentelor! Salariile se platesc saptamanal in functie de orele lucrate. Contractul se semneaza pe un an de zile cu posibilitate de prelungire. Actele necesare realizarii dosarului sunt: - Pasaport sau.

Companie: SC Exotic Green Recruitment SRL

Jobul Posturi de munca este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Posturi de munca a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Oferim locuri de munca in Paza si Protectie

Alba Iulia,

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real . Descrierea postului SC ACVILA CORPORATION SRL - o companie de plasare a fortei de munca va pune la.

Companie: Acvila Corporation

Jobul Oferim locuri de munca in Paza si Protectie este incadrat in categoria Servicii secrete / Servicii paza protectie, full-time

Locul de munca Oferim locuri de munca in Paza si Protectie a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Buyer international cu limba engleza

Iasi

la conferinte, prezentari de firme, targuri de specialitate in vederea prezentarii activitatii companiei si a detectarii de posibili parteneri printre furnizorii prezenti. Beneficii: 1. Formare la nivel international; 2. Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere inr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes; 3. Pachet salarial atractiv. .

full-time

Locul de munca Buyer international cu limba engleza a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
18 Nov

GRATUIT! Curs de Asistent/Manager Proiect

Timisoara ROMANIA

in organigramele multor firme. Ocupatia Manager Proiect are [COR: 242101]. Competentele dobandite in urma cursului de Manager Proiect asigura respectarea prevederilor contractuale ale proiectului, precizarea cerintelor proiectului, conducerea implementarii proiectului, identificarea si analizarea riscurilor si precizarea actiunilor de control al riscurilor pentru oameni, proprietati si.

Companie: R B Consulting S.R.L.

Jobul GRATUIT! Curs de Asistent/Manager Proiect este incadrat in categoria Consultanta full-time

Locul de munca GRATUIT! Curs de Asistent/Manager Proiect a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

GRATUIT! Curs de Agent/Director Vanzari

Timisoara ROMANIA

in organigramele multor firme care se ocupa de vanzari. Ocupatia Director Vanzari are corespondent: Sales Manager [COR: 112018]. Directorul de vanzari se ocupa cu vanzarile intr-o companie mare sau o firma mare. Acesta lucreaza in productie sau in departamente mari de vanzari. Agent vanzari: Prezentare generala a cursului: Ocupatia de Agent Vanzari este solicitata pe piata muncii si este.

Companie: R B Consulting S.R.L.

Jobul GRATUIT! Curs de Agent/Director Vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca GRATUIT! Curs de Agent/Director Vanzari a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
17 Nov

Angajez Agenti de Securitate

Cluj Napoca ROMANIA

si competitiv Descrierea firmei FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE este o companie infiintata in anul 2005, cu capital integral romanesc, un numar de aproximativ 875 de angajati, puncte de lucru deschise in Bucuresti, Ilfov, Timisoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Alba, Sibiu, Mures, Arges, Olt, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov, Bacau, Vaslui, Vrancea, Buzau, Galati, Tulcea,.

Companie: FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE SRL

Jobul Angajez Agenti de Securitate este incadrat in categoria Paza si Protectie / Militar

Locul de munca Angajez Agenti de Securitate a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov

Agenti de securitate din Bucuresti

BUCURESTI ROMANIA

. Descrierea firmei SC DAB TEHNIC SRL, este o firma infiintata anul acesta, cu capital 100% romanesc, sustinuta de SC DAB SECURITY SRL. Societatea isi are sediul social in mun. Codlea jud Brasov, si isi desfasoara activitatea la nivel national. SC DAB TEHNIC SRL vine in intampinarea clientilor sai cu personal specializat pe segmentul de securitate electro-mecanica si dispune de.

Companie: Dab Tehnic

Jobul Agenti de securitate din Bucuresti este incadrat in categoria Paza si Protectie / Militar full-time

Locul de munca Agenti de securitate din Bucuresti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 131 locuri de munca ( firme de paza cu numar telefon ) , afisate in 14 pagini.