Joburi firme ce angajeaza muncitori necalifi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru firme ce angajeaza muncitori necalifi dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu firme ce angajeaza muncitori necalifi
09 Feb
Societate angajeaza muncitori in constructii
Sibiu

Societate comerciala angajeaza muncitori calificati in constructii in Sibiu: zidari,dulgheri,finisori etc.Oferim salariu avantajos . .

Societate comerciala angajeaza muncitori calificati in constructii in Sibiu: zidari,dulgheri,finisori etc.Oferim salariu avantajos .
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Societate comerciala angajeaza muncitori si instalatori apa canalizare
Deva

Societate comerciala angajeaza muncitori si instalatori pentru lucrari de apa si canalizare in judetele Timis si Caras Severin; Se asigura 2 mese/zi + cazare; Salar negociabil; Cerinte: experienta in domeniu. .

Societate comerciala angajeaza muncitori si instalatori pentru lucrari de apa si canalizare in judetele Timis si Caras Severin; Se asigura 2 mese/zi + cazare; Salar negociabil; Cerinte: experienta in domeniu.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10Feb
01 Feb
Societate comericala angajeaza muncitori
Cluj-Napoca

Societate comericala angajeaza muncitori pentru montarea usilor de garaj, cu sau fara experienta. Se ofera carte de munca, transport la sediul firmei (care se afla in Gilau), salar bun. Se cauta de preferat persoane care au domiciliul in Cluj-Napoca, Floresti sau Gilau Experienta in montarea tamplariei PVC si aluminiu prezinta avantaj! .

Societate comericala angajeaza muncitori pentru montarea usilor de garaj, cu sau fara experienta. Se ofera carte de munca, transport la sediul firmei (care se afla in Gilau), salar bun. Se cauta de preferat persoane care au domiciliul in Cluj-Napoca, Floresti sau Gilau Experienta in montarea tamplariei PVC si aluminiu prezinta avantaj!
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Firma de constructii angajeaza muncitori calificati
Bucuresti, Sectorul 1

Firma romaneasca cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale avand punctul de lucru localizat in Bucuresti angajeaza: - Zidar-Tencuitor - Muncitori calificati in domeniul finisajelor; - Instalator- instalatii sanitare - Hidroizolatori; - Tinichigiu; - Montator tamplarie PVC; - Fierar; - Dulgher; Descrierea jobului: Cerinte : - Diploma care sa certifice calificarea

candidatului reprezinta un avantaj; - Experienta minim 3 ani pe postul pentru care aplicati; - Disponibilitate la deplasari, lucrarile fiind de tip santier - Seriozitate, punctualitate, profesionalism. Se ofera: -Carte de munca; -Program fix; -Bonuri de masa; -Lucrari pe toata perioada anului. C.V.-urile se pot trimite pe adresa de email de mai jos, iar mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon afisat.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Muncitori cu experienta in constructii
Bacau

S.C. TOLEANIS S.R.L., cu sediul in Bacau, Calea Barladului nr. 53, jud. Bacau, angajeaza muncitori cu experienta in domeniul constructiilor, care au urmatoarele meserii: zidari dulgheri faiantari zugravi muncitori finisori (rigips, glet, tencuieli decorative, etc.) instalatori electricieni instalatori sanitari (apa, canal).

In vederea angajarii se va da o proba de lucru la unul din punctele de lucru ale societatii noastre, apoi se va negocia salariul in functie de competentele fiecarui muncitor. Societatea noastra ofera si asteapta seriozitate!Persoana de contact: ing. TOADER PASCALUTA 744782712
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10Feb
10 Feb
MUNCITORI (NECALIFICATI)
Craiova,

Descrierea companiei SC specializata in proiectarea, producerea si comercializarea pentru piata externa de piese din compozite pentru industria feroviara (metrouri, tramvaie, trenuri,etc) Descrierea postului SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati). Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa.

Relatii la sediul firmei in Craiova (str. Raului nr. 393, zona Romanesti) zilnic intre orele 9.00-17.00 sau la telefon 0251.427.865 sau 0728.884.884 Cerintele postului SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati). Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa. Relatii la sediul firmei in Craiova (str. Raului nr. 393, zona Romanesti) zilnic intre orele 9.00-17.00 sau la telefon 0251.427.865 sau 0728.884.884
Companie
SC AVI SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Industria de masini / Service auto Inginerie Reparatii / Intretinere / Service Constructii Service Service auto Inginerie Industria auto Servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
Muncitori la fabrica de bere din Germania
Craiova Strainatate Germania

FABRICA de bere din GERMANIA ANGAJEAZA muncitori pentru sortat de sticle si navete goale .Se poate pleca in grup sau cuplu .Vi se face contract de munca pe o perioada de minim 2 luni cu prelungire,salariul este de 1.300 EURO NET pe luna ,se ofera cazare ,o masa calda ,asigurare medicala si idemnizatie pentru minori .Pentru mai multe detali si pentru REZERVAREA LOCULUI DE MUNCA SUNAMA ACUM .

FABRICA de bere din GERMANIA ANGAJEAZA muncitori pentru sortat de sticle si navete goale .Se poate pleca in grup sau cuplu .Vi se face contract de munca pe o perioada de minim 2 luni cu prelungire,salariul este de 1.300 EURO NET pe luna ,se ofera cazare ,o masa calda ,asigurare medicala si idemnizatie pentru minori .Pentru mai multe detali si pentru REZERVAREA LOCULUI DE MUNCA SUNAMA ACUM
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
Muncitori (necalificati), sudori MIG/MAG sau TIG/WIG, lacatusi
Craiova

SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati),sudori MIG/MAG sau TIG/WIG, lacatusi. Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati),sudori MIG/MAG sau TIG/WIG, lacatusi.

Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati),sudori MIG/MAG sau TIG/WIG, lacatusi. Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati),sudori MIG/MAG sau TIG/WIG, lacatusi. Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa
Companie
SC specializata in proiectarea, producerea si comercializarea pentru piata externa de piese din compozite pentru industria feroviara (metrouri, tramvaie, trenuri, etc)
Categoria jobului
Productie si Confectionare Industrie
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Muncitori necalificati
Tecuci

Societate comerciala angajeaza muncitori necalificati in domeniul tamplariei PVC si AluminiuCerinte: persoana tehnica, abila, serioasa, punctuala NU se cere experienta pentru a aplica la acest postSe ofera contract de munca si pachet salarial atractivPentru mai multe detalii puteti sa ne sunati de L V in intervalul 10 17

Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Muncitori (necalificati), sudori tig/wig sau mig/mag , la...
Craiova ROMANIA

Postat la: 16-01-2016 Responsabilitati SC producatoare de piese din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla angajeaza muncitori (necalificati), lacatusi, sudori MIG/MAG sau TIG/WIG. Se ofera: salariu atractiv + bonuri de masa.

Cerinte Pregatitori vopsea / lacatusi prezinta avantaj Beneficii Oferite Bonuri de masa Descrierea firmei Firma de proiectare si productie de obiecte sanitare din materiale compozite. Companie AVI SRL CRAIOVA Posturi disponibile 20 Domeniu Productie Nivel experienta 6 - 12 luni 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Liceu Colegiu / Studii postliceale Nivel salarial Confidential Localitate Craiova Tara ROMANIA
Companie
AVI SRL CRAIOVA
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job