Joburi in finlanda

Cauta in 3 locuri de munca in finlanda in 2015

28May
12 May
Barbati la sere industriale din Finlanda
Suceava Strainatate Finlanda

Recrutam femei si barbati 22 58 de ani pentru Finlanda Helsinki.Tipul muncii : cules, rarit, taiat, plantat, sortat si ambalat de legume si fructe in sere si depozite.Contract de munca pe 12 luni cu posibilitatea de prelungire. Se munceste prin detasare.Salariul, 2800 euro net/lunar.Program de munca 8 ore/zi, Luni Vineri, cu posibilitate ore suplimentare.

Taxe si cheltuieli : se percepe taxa pentru detasare in avans, persoanelor care doresc transport, cazare si inceperea muncii, in cel mult 5 zile de la momentul ajungerii in Finlanda.Acte necesare : C.I. sau Pasaport. Cont euro Banca Transilvania sau BRD.Limbi straine : nu este obligatorie, se vorbeste limba romana.Conditii : sunt luate in considerare, doar echipe formate din 3 4 persoane, responsabile si serioase, care vor locui in acelasi apartament.Informatii pentru acest anunt, se obtin telefonic sau personal.Sedii : Finlanda Helsinki, Norvegia Oslo, Germania Berlin, Spania Almeria, Madrid... In Romania nu avem sediu.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
28002800 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 May
Welder 136, 8.1 BW (Finland)
Finlanda

For our client, a well-known company in Finland we are looking for a: Welder 136, 8.1 BW (Finland)

Categoria jobului
Sudura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Dansatoare
Helsinki Finlanda

SISTEMUL DE LUCRU AL CLUBULUI: Dans la scena topless si dansuri private. Bani castigati pe scena intre 50-150eurp pe seara se pastreaza artistului +70% din profit si 30% din bauturi. PROGRAMUL DE LUCRU: 20.00 - 04.00, 7 zile / saptamana cu doua zile libere CASTIGURI POTENTIALE: Castigul variaza in functie de abilitatile fiecarei dansatoare. Acestea pot castiga lunar intre 2100 - 3600 .

CODUL VESTIMENTAR: Dansatoarele trebuie sa aiba o tinuta sexy si sa promoveze o atmosfera profesionala. CRITERIUL DE SELECTIE AL DANSATOARELOR: -vârsta minima 19 ani, -aspect fizic placut, -cunostinte conversationale limba Engleza. -comunicativa, serioasa si ambitioasa. -începatoarele sunt binevenite... REGULILE CLUBULUI: Este INTERZISA orice forma de prostitutie in interiorul clubului; daca artista decide sa se intalneasca cu un client in afara programului de lucru, nici clubul, nici agentia NU sunt raspunzatoare pentru pericolele la care se expune artista! DURATA CONTRACTULUI: citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28May