Joburi fierari betonisti

Cauta in 9 locuri de munca fierari betonisti in 2015

28Feb
18 Feb
Angajam fierari-betonisti pentru proiect Qatar
Qatar

Postat la: 27-01-2015 Responsabilitati Companie de constructii cu santiere in Qatar angajeaza pe proiect personal (fierari-betonisti) pentru ridicarea unui imobil in Doha. Se solicita experienta in constructii de minim 2 ani, diploma care sa ateste calificarea de fierar-betonist. Informatii suplimentare puteti afla doar la interviul care se poate stabili telefonic.

Cerinte Candidatul ideal trebuie sa fie dornic de munca, rezistent la munca la temperaturi zilnice medii de 35-40 de grade, serios, sa lucreze pentru ridicarea imobilului intr-un timp limitat, responsabil si sa lucreze foarte bine in echipa. Companie HGA Special Constructions Posturi disponibile 15 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Proiect unic Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Tara Qatar
Companie
HGA Special Constructions
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Locuri de munca pt Fierari Betonisti
Alba Iulia,

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real .

Descrierea postului SC ACVILA CORPORATION SRL - o companie de plasare a fortei de munca va pune la dispozitie zilnic LOCURI DE MUNCA pe toata raza Judetului Alba. Pentru colaborare va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Revolutiei Bloc A5(intre piata si mercur), Cetate - Alba Iulia. Pentru a va putea comunica detaliile suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0766306957 . O zi buna ! Cerintele postului Cu experienta
Companie
Acvila Corporation
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Angajam o echipa de fierari-betonisti in Slovacia.
Slovacia

Postat la: 21-01-2015 Responsabilitati -Executarea lucrarilor de legare a armaturii fara fasonare ( responsabilitate de baza) -Echipa va fi cazata de companie, tariful pentru cazare fiind extras din salariu. -Salarul va fi calculat in dependenta de volumul de lucrari executate. (120-130 eur/tona) -Front de lucru pentru o perioada indelungata.

Cerinte -Experienta in executarea lucrarilor de legare a armaturii. -Abilitatea de a citi si a intelege desenele tehnice. -Cunoasterea la un nivel intermediar a englezei de catre seful echipei. -Certificat cu privire la starea sanatatii si abilitatii pentru a lucra. -Responsabilitate. Descrierea firmei Chemkostav S.A este o companie de constructii din Slovacia. Intreprinderea isi are inceputul in anul 1996. In cei aproape 20 de ani de existenta, compania a reusit sa-si creeze un statut impunator pe piata. Acest fapt a fost posibil gratie profesionalismului lucratorilor nostri care au stiut dintotdeauna sa pun accent pe calitatea produsului citeste mai mult
Companie
Chemkostav S.A.
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Angajam fierari pentru Germania
Germania

Angajam fierari betonisti pentru fabrica de placi armate prefabricate din Germania. Oferim: -contract pentru 6 luni cu posibilitate de prelungire; -salariul 9 euro/ora; -cazare asigurata; -program de lucru intre 8-10 ore/zi; -transport de la locul de cazare la locul de munca..

Angajam fierari betonisti pentru fabrica de placi armate prefabricate din Germania. Oferim: -contract pentru 6 luni cu posibilitate de prelungire; -salariul 9 euro/ora; -cazare asigurata; -program de lucru intre 8-10 ore/zi; -transport de la locul de cazare la locul de munca.
Categoria jobului
Industria metalurgica
Tipul jobului
full-time
Salariu
99 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28Feb
28 Feb
Fierara Betonist Germania
Bucuresti, Strainatate Germania

Descrierea companiei Firma de mediere Descrierea postului S.C CitizenJobs este o firma de mediere din Bucuresti inregistrata la I.T.M care se ocupa cu plasarea fortei de munca in strainatate. Recrutam Fierari-Betonisti petru ocuparea unui loc de munca in cadrul unui santier din Germania , unde urmeaza sa lucreze cu P.F.A .Angajatorul ofera Cazare Gratuita .

Recrutarea se face in regim Urgent pentru o plecare in cadrul acestei saptamani, recrutam personal pentru completarea unei echipe de muncitori. Rugam si oferim seriozitate Cerintele postului Recrutam Fierari-Betonisti cu experinenta Va rugam sa ne contactati la unul dintre urmatoarele numere de telefon, pentru mai multe detalii: 0758.309.054/0762.016.508/0732.730.742/021.315.10.31 Sau la nr’ul de fix /fax 021.315.10.31 intre orele 10:00-15:00 Ne puteti trimite si un C.V. pe adresa de email europajobs2015@yahoo.com, cu numele dumneavoastra complet drept subiectul mesajului. Sau daca sunteti din Bucuresti sa veniti la citeste mai mult
Companie
S.C CitizenJobs S.R.L
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Constructii in martie
Gent

Acum vi se ofera posibilitatea angajarii cu contract de munca pe statul german in constructii. Pana la sfarsitul lunii februarie si martie ,posturile sunt disponibile pentru constructori cu pregatire profesionala in zidarie, instalatii, utilaje grele, lacatuserie, parchetare, faiantare, rigipsare, fierari betonisti, dulgherie.

Obtinerea unui loc de munca se poate face si doar cu experienta in aceste domenii. Plecari zilnice in februarie si martie pentru un santier din Halle si Gent Belgia. In vedera obtinerii unui job va rugam sa ne sunati de L-V in intervalul 09-17.Cerinte:constructori cu pregatire profesionala in zidarie, instalatii, utilaje grele, lacatuserie, parchetare, faiantare, rigipsare, fierari betonisti, dulgherie, varsta cuprinsa intre 18-58 de aniCompensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:plasare forte de munca in strainatate cu contracte legale
Companie
team 4 job
Categoria jobului
Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori in constructii - Israel
Bucuresti

Se cauta dulgheri, fierari betonisti, zidari, faiantari, tencuitori pentru domeniul constructiilor in Israel. Inscrierile se fac la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) din resedinta de judet. Salariu brut minim 1540 USD. Fara comisioane! Detalii la linia speciala JRS Romania la 031.9499, .

Se cauta dulgheri, fierari betonisti, zidari, faiantari, tencuitori pentru domeniul constructiilor in Israel. Inscrierile se fac la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) din resedinta de judet. Salariu brut minim 1540 USD. Fara comisioane! Detalii la linia speciala JRS Romania la 031.9499,
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
11551540 usd
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
12 Feb
Echipa muncitori in constructii
Alt oras

Franta. Manworking.ro angajeaza echipa de fierari betonisti, dulgheri si zidari, fara comision, cazare si transport asigurat, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire, lunar 1.300 euro net+ore suplimentare, 39h/saptamana, tel.: 031.438.01.46, recrutare@manworking.

ro
Cerinte:
ANDamp;acirc;ANDamp;euro;ANDamp;cent;Diploma de calificare
ANDamp;acirc;ANDamp;euro;ANDamp;cent;Minim 5 ani experienta in domeniu ( cofrage metalice, cofrage din lemn, grinzi, buiandrugi, podele, pavaje din beton armat, finisaje, tencuieli, etc. )
ANDamp;acirc;ANDamp;euro;ANDamp;cent;Permis de conducere categoria B
ANDamp;acirc;ANDamp;euro;ANDamp;cent;Avantaj limba franceza nivel conversational

Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Domeniul constructiilor
Austria

Cautam urgent pentru luna februarie, personal serios si experimentat in domeniul constructiilor, pe diferite specializari: zidari, faiantari, betonisti, hidroizolatori, rigipsari, tencuitori, tamplari instalatori sisteme de incalzire/centrale termice, electricieni, instalatori sanitari, zugravi, fierari betonisti, macaragii montatori fatade, dulgheri, sudori.

Se participa la constructia de case noi, acceptam si echipe deja formate. Durata contractului este pe o perioada intre 4 si 1 an cu prelungire in functie de marimea lucrarii. Cazare, masa si card de asigurat suportate de angajator Scule si echipament de lucru, plus transport de la cazare la locul de munca asigurate. Plecari la sfarsitul lunii! Cerinte:Calificare in domeniul respectiv sau experienta pe un post similar reprezinta un avantaj. Indemanare Disponibilitate de a muncii in conditii de vreme schimbatoare, la inaltime si mediu de praf Abilitati de lucru in echipa Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, citeste mai mult
Companie
Locuri de munca in UE
Categoria jobului
Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job