Joburi electrician

Cauta in 258 locuri de munca electrician in 2014

21 Nov

Electrician autorizat Gr IIB

BUCURESTI

sa detina: calificare de electrician retele medie si joasa tensiune, electrician in constructii si reparatii; experienta de lucru de cel putin 3 ani in acest domeniu; autorizare ANRE gr. IIB; carnet de conducere categoria B, C; adeverinta apt pentru lucrul la inaltime; cunostinte PC: MsWord, MsExcel, Outlook si cunostinte de baza AutoCAD; Responsabilitati Printre principalele sarcini si.

Companie: Electromagnetica

Jobul Electrician autorizat Gr IIB este incadrat in categoria Constructii Imobiliare - Real Estate Inginerie full-time

Locul de munca Electrician autorizat Gr IIB a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov

Electrician

Reghin

Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare Capacitate de munca in echipa Orientare spre rezultate Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi Constituie avantaj: Cunostinte avansate de utilizare PC Cunostinte de limba engleza Experienta de lucru cu instalatii de medie si inalta tensiune. Responsabilitati: .

full-time

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21 Nov

Electrician Macara Turn

Bucuresti

Electrician pentru intretinere si reparatii macarale turn JASO. Postul presupune colaborarea cu echipa de montaj precum si participarea la montarea macaralelor turn aflate in flota noastra. Se ofera: - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil.Cerinte:- Studii medii tehnice - atestat electrician. Experianta in domeniu macarlelor turn construtie un avantaj. - Cunostinte in domeniul.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Electrician Macara Turn

BUCURESTI ROMANIA

activitatea specifica de electrician in cadrul operatiunilor de montaj si demontaj macarale turn. Cerinte - Studii medii tehnice - atestat electrician. - Cunostinte in domeniul automatizarilor. - Lucru la inaltime. - Posesor permis cat. B - Recomandabil cunostinte limba engleza. Beneficii Oferite - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil. Descrierea firmei Principala activitate este de.

Companie: Echipamente pentru Constructii SRL

Jobul Electrician Macara Turn este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician Macara Turn a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov

Electrician

Chauriat

Manworking.ro angajeaza electrician cu diploma calificare si experienta in domeniu, cazare si transport asigurat, fara comision, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire,lunar 1.300 euro net, 39h/saptamana.Cerinte:Calificare si experienta in instalatii electrice interioare pentru locuinte. Limba franceza nivel conversational. Avantaj permis conducere categoria B. Se asigura.

Companie: SC Manworking Solutions SRL

Jobul Electrician este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Electrician

Full time

Electrician Domeniul: Construcţii Ţara: Germania Oraşul: Frankfurt Partenerii noştri din Germania caută electricieni cu expirienţă. Veţi avea de lucru cu instalaţii electrice ca: asamblarea, tragerea de cablu (cable pull), asamblarea cumutatorilor (assembly switchgear), sudarea circuitelor , etc. Schimbul de lucru este obişnuit, salariul net este de 1100 EURO pe.

Companie: Qbis UAB

Jobul Electrician este incadrat in categoria Construcţii / Instalaţii Salar:1100 euro

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Electrician/Montator echipamente electrice

Strainatate,

Descrierea postului Cautam electrician / montator echipamente electrice Agentia de recrutare STRADIGIE cauta electrician, harnic si de incredere, pentru clienti de prestigiu din zona München ( sudul Bavariei, Germania). Sarcinile dvs. : Instalarea de instalatii electrice in cladiri; Terminale de prize si intrerupatoare; Lectura diagrame tehnice si desene; Oferta: Contract german de munca.

Companie: Stradigie

Jobul Electrician/Montator echipamente electrice este incadrat in categoria Constructii / Instalatii, Reparatii / Intretinere / Service, full-time

Locul de munca Electrician/Montator echipamente electrice a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Electrician

Reghin

Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare Capacitate de lucru in echipa Orientare spre rezultate Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi Constituie avantaj: ? Experienta de lucru cu instalatii de medie si inalta tensiune ? Cunostinte avansate de utilizare PC ? Cunostinte de limba engleza .

Companie: SC KASTAMONU ROMANIA SA

Jobul Electrician este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Electrician a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Electrician instalatii interioare – germania

Strainatate Germania

din orasul Ulm – Germania un electrician cu experienta pentru realizarea instalatiilor electrice in locuinte (blocuri, case), automatizari, alarme, interfonie, antene. Proprietarul firmei este de origine din Romania si locuieste de mai multi ani in Germania Cerinte: - calificare si experienta in instalatii electrice interioare pentru locuinte; sa stie sa citeasca scheme electrice, sa le.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Electrician instalatii interioare – germania a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
13 Nov

Electrician instalatii interioare

Ulm Germania

orasul Ulm – Germania un electrician cu experienta pentru realizarea instalatiilor electrice in locuinte (blocuri, case), automatizari, alarme, interfonie, antene. Proprietarul firmei este de origine din Romania si locuieste de mai multi ani in Germania. Oferta: - contract pe perioada nedeterminata; - salariu net lunar initial 800 euro, creste ulterior, pe masura asimilarii regulilor.

Jobul Electrician instalatii interioare este incadrat in categoria Constructii/Amenajari full-time Salar:800 euro

Locul de munca Electrician instalatii interioare a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 258 locuri de munca ( electrician ) , afisate in 26 pagini.