Joburi electrician

Cauta in 267 locuri de munca electrician in 2014

21 Nov
Electrician autorizat Gr IIB
BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Cerinte Candidatul ideal va trebui sa detina: calificare de electrician retele medie si joasa tensiune, electrician in constructii si reparatii; experienta de lucru de cel putin 3 ani in acest domeniu; autorizare ANRE gr.

IIB; carnet de conducere categoria B, C; adeverinta apt pentru lucrul la inaltime; cunostinte PC: MsWord, MsExcel, Outlook si cunostinte de baza AutoCAD; Responsabilitati Printre principalele sarcini si responsabilitati: realizare scheme monofilare; dimensionarea circuitelor electrice; folosirea mijloacelor de masura si control (multimetre, clampmetre, etc.); interventii inafara orelor de program si in weekend;
Companie
Electromagnetica
Categoria jobului
Constructii Imobiliare - Real Estate Inginerie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Electrician
Reghin

Cerinte: Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare Capacitate de munca in echipa Orientare spre rezultate Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi Constituie avantaj: Cunostinte avansate de utilizare PC Cunostinte de limba engleza Experienta de lucru cu instalatii de medie si inalta tensiune.

Responsabilitati: Se asigura in permanenta de repararea si intretinerea echipamentelor electrice astfel incat timpul de oprire in productie sa fie minim; Urmareste, verifica, controleaza si modifica instalatiile electrice; Stabileste necesitatea reparatiei in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat reparatii curente cat si reparatii capitale care presupun demontarea completa a instalatiei electrice; Pune sub tensiune instalatia si utilizeaza aparate, tehnici si proceduri specifice pentru verificarea functionalitatii acesteia. citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
21 Nov
Electrician Macara Turn
Bucuresti

Electrician pentru intretinere si reparatii macarale turn JASO. Postul presupune colaborarea cu echipa de montaj precum si participarea la montarea macaralelor turn aflate in flota noastra. Se ofera: - Autoturism de serviciu. - Telefon mobil.

Cerinte:
- Studii medii tehnice - atestat electrician. Experianta in domeniu macarlelor turn construtie un avantaj.

- Cunostinte in domeniul automatizarilor. - Lucru la inaltime. - Posesor permis cat. B - Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj.

Compensatii:
Transport platit

Detalii Companie:
Firma de inchirieri macarale turn. citeste mai mult
Companie
Echipamente pentru Constructii SRL
Categoria jobului
Constructii / Amenajari
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Electrician Macara Turn
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 30-10-2014

Responsabilitati Postul va presupune intretinerea si repararea macaralelor turn din flota companiei, alaturi de ceilalti colegi electricieni. De asemenea isi va desfasura activitatea specifica de electrician in cadrul operatiunilor de montaj si demontaj macarale turn.
Cerinte - Studii medii tehnice - atestat electrician.


- Cunostinte in domeniul automatizarilor.
- Lucru la inaltime.
- Posesor permis cat. B
- Recomandabil cunostinte limba engleza.
Beneficii Oferite - Autoturism de serviciu.
- Telefon mobil.
Descrierea firmei Principala activitate este de vanzare si inchiriere de macarale turn, ascensoare de santier si platforme mono sau bicoloana marca JASO, Spania – www.jaso.com si www.goian.com. Despre gama de produse aveti mai multe detalii pe site-ul nostru (www.epco.ro). JASO este al-III-lea producator mondial ca numar de unitati vandute si primul producator din Spania iar in Romania avem trei citeste mai mult
Companie
Echipamente pentru Constructii SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
27Nov
20 Nov
Electrician
Chauriat

Franta. Manworking.ro angajeaza electrician cu diploma calificare si experienta in domeniu, cazare si transport asigurat, fara comision, contract 6 luni cu posibilitate de prelungire,lunar 1.300 euro net, 39h/saptamana.

Cerinte:
Calificare si experienta in instalatii electrice interioare pentru locuinte. Limba franceza nivel conversational. Avantaj permis conducere categoria B.

Se asigura toate drepturile privind sistemul public de pensii si alte drepturi sociale si de sanatate pe perioada contractului.

Compensatii:
Cazare gratuita, Transport platit, Asigurare

Detalii Companie:
Agent de munca temporar autorizat de Ministerul Muncii; Specialist in detasarea muncitorilor romani in Franta, cu rezidenta permanenta in Romania; Detasarea cu toate drepturile legale ale unui muncitor conform legislatiei europene, franceze si romane;
Companie
SC Manworking Solutions SRL
Categoria jobului
Industrii / Productie
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Electrician
Full time

Electrician Domeniul: Construcţii Ţara: Germania Oraşul: Frankfurt Partenerii noştri din Germania caută electricieni cu expirienţă. Veţi avea de lucru cu instalaţii electrice ca: asamblarea, tragerea de cablu (cable pull), asamblarea cumutatorilor (assembly switchgear), sudarea circuitelor , etc.

Schimbul de lucru este obişnuit, salariul net este de 1100 EURO pe lună) Aceasta pozitie este pentru un timp îndelungat.

Compensatii:
*Cazarea *Asiguranta Medicala

Detalii Companie:
Qbis este o agenţie de recrutare care ajută lucrătorilor din Lituania şi din Uniunea Europeană să-si găsească un loc de lucru în Olanda şi Germania. Domeniile de lucru sunt diferite, unele din ele sunt logistica, industria alimentară, prelucrarea metalelor, constructie, tehnologii informaţionale, schelărie şi agricultură.
Companie
Qbis UAB
Categoria jobului
Construcţii / Instalaţii
Salariu
11001100 euro
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Electrician/Montator echipamente electrice
Strainatate,

Descrierea companiei Agentie de recrutare Descrierea postului Cautam electrician / montator echipamente electrice Agentia de recrutare STRADIGIE cauta electrician, harnic si de incredere, pentru clienti de prestigiu din zona München ( sudul Bavariei, Germania). Sarcinile dvs.

: Instalarea de instalatii electrice in cladiri; Terminale de prize si intrerupatoare; Lectura diagrame tehnice si desene; Oferta: Contract german de munca pe perioada nedeterminata; Salariu de baza plus cheltuieli; Asistenta in gasirea unei locuinte; Asistenta in procesul de integrare. Candidatii interesati pot trimite documntele ( CV in limba germana, copia diplomei/certificatului de absolvire) prin e-mail la adresa aplikare_job@web.de Cerintele postului Cerinte : Formare profesionala finalizata in domeniu; Experienta profesionala in domeniul instalatiilor electrice; Abilitati de munca independenta si curata; Abilitati de comunicare in limba germana (cu autoritatile de supraveghere si colegii); Permis de citeste mai mult
Companie
Stradigie
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Reparatii / Intretinere / Service
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
18 Nov
Electrician
Reghin

-Se asigura in permanenta de repararea si intretinerea echipamentelor electrice astfel incat timpul de oprire in productie sa fie minim. -Urmareste, verifica, controleaza si modifica instalatiile electrice.

-Stabileste necesitatea reparatiei in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat reparatii curente cat si reparatii capitale care presupun demontarea completa a instalatiei electrice. -Pune sub tensiune instalatia si utilizeaza aparate, tehnici si proceduri specifice pentru verificarea functionalitatii acesteia.

Cerinte:
Cerinte: Studii Medii Calificare de electrician Experienta in domeniu de minim 3 ani Abilitati de comunicare Capacitate de lucru in echipa Orientare spre rezultate Capacitatea de a se adapta rapid la concepte tehnice noi Constituie avantaj: ? Experienta de lucru cu instalatii de medie si inalta tensiune ? Cunostinte avansate de utilizare PC ? Cunostinte de limba engleza

Compensatii:
-
citeste mai mult
Companie
SC KASTAMONU ROMANIA SA
Categoria jobului
Reparatii / Service
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
19 Nov
Electrician instalatii interioare – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga.
Selectionam pentru o firma din orasul Ulm – Germania un electrician cu experienta pentru realizarea instalatiilor electrice in locuinte (blocuri, case), automatizari, alarme, interfonie, antene.

Proprietarul firmei este de origine din Romania si locuieste de mai multi ani in Germania
 Cerinte:
 - calificare si experienta in instalatii electrice interioare pentru locuinte; sa stie sa citeasca scheme electrice, sa le aplice;
 - sa aiba cunostinte si experienta in curenti slabi (interfoane, telefonie, TV, antene, antiincendiu, antiefractie);
 - obligatorii permis de conducere categoria B si experienta in conducerea autovehiculelor;
 - antialcool;
 - nu este obligatorie cunoasterea unei limbi straine;
 - disponibilitate pe termen lung.
 Oferta:
 - contract pe perioada nedeterminata;
 - salariu net lunar initial 800 euro, creste ulterior, pe masura asimilarii regulilor citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
10004000 ron
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Electrician instalatii interioare
Ulm Germania

Selectionam pentru o firma din orasul Ulm – Germania un electrician cu experienta pentru realizarea instalatiilor electrice in locuinte (blocuri, case), automatizari, alarme, interfonie, antene. Proprietarul firmei este de origine din Romania si locuieste de mai multi ani in Germania.


Oferta:
- contract pe perioada nedeterminata;
- salariu net lunar initial 800 euro, creste ulterior, pe masura asimilarii regulilor specifice, eficientei si numarului de ore lucrate;
- contributiile pentru asigurarile sociale si medicale platite de angajator;
- cazare asigurata in conditii foarte bune, toate cheltuielile suportate de angajator.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 267 locuri de munca ( electrician ) , afisate in 27 pagini.