Joburi deservent utilaje terasiere

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu deservent utilaje terasiere
22 Nov
Mecanic utilaje Kasterlee

Belgia cautam urgent mecanic utilaje. Responsabilitati: -repararea, mentenanta si costumizarea vehiculelor. -verificarea si repararea diferitelor sisteme: hidraulic, electric si mecanic. -repararea sistemului hidraulic la lifturi, macarale, camioane. -instalarea elementelor hidraulice pe vehicule (macarale,brate telescopice, lifturi, camioane).Cerinte:-cunoasterea limbii engleze sau.

Companie: SC Tjobs SRL

Jobul Mecanic utilaje este incadrat in categoria Reparatii / Service full-time

Locul de munca Mecanic utilaje a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Mecanic utilaje grele Roeselare/Gent

in: -Mentenanta diverselor utilaje industriale, utilaje folosite in constructii, utilaje agricole (excavatoare, bulldozere, macarale, tractoare, semanatori) -Intretinerea si reparatia masinilor, motoarelor si instalatiilor mecanice, sistemelor electrice, pneumatice, hidraulice -Identificarea si rezolvarea diverselor probleme tehnice -Realizarea de lucrari de sudura -Cunostiinte de.

Companie: Accent Jobs Romania

Jobul Mecanic utilaje grele este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Mecanic utilaje grele a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
19 Nov
Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje Timisoara ROMANIA

in reparatii masini unelte si utilaje Disponibilitate la deplasari Varsta maxima 45 ani Carnet categoria B constituie un avantaj Cunostiinte in montaje hidraulice constituie un avantaj Cerinte - Experienta in reparatii masini unelte si utilaje - Disponibilitate la deplasari - Varsta maxima 45 ani Beneficii Oferite Cv-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: office@profix.ro sau la nr. de fax:.

Companie: Profix Pro

Jobul Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Angajam mecanic cu experienta in masini unelte si utilaje a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
16 Nov
Electrician utilaje Timisoara

de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de lucrari, evident, care se incadreaza in capacitatile si diagramele de ridicare ale utilajelor noastre. Suntem reprezentanÅA£i autorizati pentru.

Companie: West Lift Mobile SRL

Jobul Electrician utilaje este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Electrician utilaje a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
17 Nov
Consilier Comercial Utilaje Agricole John Deere Botosani ROMANIA

* Prezinta echipamentele/ utilajele agricole potentialilor clienti * Realizeaza oferte scrise pentru client * Urmareste si relanseaza afacerile in curs, mentine la zi baza de date cu clienti * Urmareste derularea contractului de vanzare * Participa la targurile locale si nationale Cerinte * Studii superioare de specialitate (agronomie, mecanica agricola, ingineria sistemelor biotehnice) *.

Companie: IPSO SRL

Jobul Consilier Comercial Utilaje Agricole John Deere este incadrat in categoria Cablaje / Automotive full-time

Locul de munca Consilier Comercial Utilaje Agricole John Deere a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
15 Nov
Tehnician utilaje aeroport Belgia

doi tehnicieni de mentenanta utilaje aeroport. Responsabilitati: -mentenanta si repararea vehiculelor prezente in aeroport – tractoare pentru transportarea bagajelor, incarcatoare, transportatori de paleti, scari de pasageri, exceptie facand aeronavele; - citirea, intelegerea si analizarea documentatiei tehnice ale vehiculelor; - analizarea cat mai rapida si corecta a problemelor.

Jobul Tehnician utilaje aeroport este incadrat in categoria Reparatii/Mecanica/Service full-time

Locul de munca Tehnician utilaje aeroport a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
Mecanic utilaje de constructii BUCURESTI ROMANIA

- Diagnostic si reparatii utilaje de constructii (pentru excavatii); - Efectuarea operatiunilor de intretinere a utilajelor inchiriate; - Intocmirea necesarului de piese pentru efectuarea reparatiilor; - Cadru de lucru dinamic si profesionist; - Posibilitatea formarii profesionale. Cerinte - Cunostinte tehnice si de mecanica; - Pregatire profesioanala si experienta in domeniul reparatiilor.

Companie: HUMANGEST GROUP

Jobul Mecanic utilaje de constructii este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Mecanic utilaje de constructii a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov
Mecanic Atelier Utilaje Agricole Roman, Romania, Mogosoaia

- Intretine si repara utilajele agricole conform indicatiilor sefului de atelier - Completeaza zilnic ordinele de misiune - Mentine in stare buna instrumentele de lucru din dotare - Respecta procedurile si normele prevazute in manualele de garantie Cerinte: - Calificare de mecanic agricol/ auto - Experienta in domeniul reparatiilor de utilaje agricole/ constructii/ auto de.

full-time

Locul de munca Mecanic Atelier Utilaje Agricole a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
13 Nov
Vanzare si Gestiune Piese de Schimb Utilaje Agricole Calarasi, Rosiorii de Vede

si Gestiune Piese de Schimb Utilaje Agricole NHR Agropartners SRL este importatorul de traditie al marcilor New Holland si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG. Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 13 ani, NHR Agropartners S.R.L, doreste sa.

Companie: NetJobs

Jobul Vanzare si Gestiune Piese de Schimb Utilaje Agricole este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Agricultura/Silvicultura, ALTELE, Comert, Ind. de masini/Echipamente, Inginerie, Vanzari full-time

Locul de munca Vanzare si Gestiune Piese de Schimb Utilaje Agricole a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
16 Nov
Mecanic intretinere si reparatii utilaje Giurgiu

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Ghimp Construct efectueza lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, prestari servicii constructii de drumuri si autostrazi, inchirieri utilaje: buldoexcavator, excavator, lucrari de deszapezire si intretinere a drumurilor. .

Companie: Ghimp Construct S.r.l.

Jobul Mecanic intretinere si reparatii utilaje este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare, Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic intretinere si reparatii utilaje a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job