Joburi de facut curat

Cauta in 6 locuri de munca de facut curat in 2014

20 Nov

Debarasat mese Germania

Germania

hotelier la debarasat mese si facut curat pe terasa hotelului. Se lucreaza cu contract individual de munca, cu toate contributiile platite catre statul german. Se castiga salariul de 1200 de euro.Cazare si masa incluse. Organizam ultimele plecari.Cerinte:cautam muncitori necalificati cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani, fara cunostinte de limba germana, fara experienta profesionala anterioara in.

Companie: profesional

Jobul Debarasat mese Germania este incadrat in categoria Restaurant / Catering full-time

Locul de munca Debarasat mese Germania a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov

Angajari 2014 Germania ferme cai sau vaci

Toate orasele, Strainatate Germania

la hranit, ingrijit, facut curatenie in grajduri, dresat si pregatit caii pt. expozitii. - ferme de vaci la hranit, facut curat in grajduri, muls mecanizat si manual. Benaficii : contract de munca, asigurare medicala, cazare, salariu incepand de la 1300 EURO/luna plus ore suplimentare. Oferim garantia unui loc de munca. Incepeti anul cu un loc de munca nou, sigur la standardele din vest..

Companie: team4job

Jobul Angajari 2014 Germania ferme cai sau vaci este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, Altele, full-time Salar:1300 euro

Locul de munca Angajari 2014 Germania ferme cai sau vaci a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Bone/au pair - anglia. 250 lire/saptamana!

Strainatate Anglia

la curent cu tot ceea ce a facut copilul in ziua respectiva, in cazul in care i se solicita acest lucru. Program de lucru: 6-8 ore/zi; 5-6 zile/saptamana Programele de Mother Help/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece le ofera femeilor posibilitatea de a fi plasate in cadrul unor familii din Anglia intr-un timp scurt, nefiind necesar sa aiba experienta in ingrijirea copiilor. Avantajele.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Bone/au pair - anglia. 250 lire/saptamana! a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
20Nov
17 Nov

Programator PHP / jQuery

BUCURESTI ROMANIA

si usor de utilizat, bine facut, face diferenta in afacerea dumneavoastra. Valorificati putererea webului! Oferim servicii de dezvoltare pentru toate tipurile de website-uri, realizate siteuri in-house de catre profesionisti. Serviciile noastre sunt adaptate la nevoile afacerii dumneavoastra si putem dezvolta strategii de marketing online care sa faca puntea cu clientii dumneavoastra,.

Companie: FOCUS WEB DESIGN SRL

Jobul Programator PHP / jQuery este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Programator PHP / jQuery a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
01 Nov

Depozite UK 2015

Diferite

doreste si daca angajatul a facut treaba buna si este serios. Si in cazul in care nu se doreste contract permanent, se ramane pe sistem PayRoll cat doriti. NU SE LUCREAZA SELF EMPLOYED!!! si este mult mai bine asa. Se poate lucra si mai mult de 1 an. - Asigurarile medicale si impozitele sunt platite de catre companie. La finalul anului financiar in UK, aveti dreptul sa recuperati taxele.

Companie: SC ANSA JOBS SRL

Jobul Depozite UK 2015 este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca Depozite UK 2015 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
31 Oct

Asistent medical - UK

Vaslui

si a injectiilor - curatarea si pansarea ranilor - efectuarea transfuziilor de sange - utilizarea echipamentelor medicale performanteCerinte:Cerinte: - cunoscator de limba engleza nivel cel putin mediu - cazier curat Detinerea PIN-ului sau demersul facut pentru obtinerea acestuia constituie avantaj in plasarea candidatului. Experienta in domeniu constituie un.

Companie: DaJobs

Jobul Asistent medical - UK este incadrat in categoria Personal Medical/Sanitar full-time

Locul de munca Asistent medical - UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job