Joburi in danemarca

Cauta in 144 locuri de munca in danemarca in 2015

23May
15 May
Medic Specialist Neurolog
Danemarca

• Contracte de munca pe perioada nedeterminata, • Salariul va fi in functie de specializare si experienta fiecarui candidat in parte, salariul va fi cuprins intre 6.000- 10.000 de euro pe luna.

• Curs de limba Daneza gratuit , pe o perioada de 3-4 luni pe Skype in Romania • O scurta calatorie in Danemarca pentru a vizita spitalul si orasul, Acest lucru va fi doar dupa interviul pe Skype sustinut de Angajator in cazul in care ati fost acceptat/a. • Concediu platit • 37 de ore de lucru pe saptamana, • Asistenta in gasirea unei locuinte dar si in relocare, • Va oferim asistenta in pregatirea documentelor pentru inregistrarea dvs ca si medic in Danemarca. • Asistenta in gasirea unui loc de munca si pentru partener, • Asistenta in gasirea unei gradinite , scoala pentru copiii dvs.
Categoria jobului
Personal medical si sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Medici Stomatologi
Danemarca

• Contracte de munca pe perioada nedeterminata, • Salariul va fi in functie de specializare si experienta fiecarui candidat in parte, salariul va fi confirmat dupa interviu, • Curs de limba Daneza pe o perioada de 6 luni la Budapesta, • O scurta calatorie in Danemarca pentru a vizita spitalul si orasul, aceasta calatorie va fi inainte de inceperea cursului la Budapesta, • 6

saptamani de concediu platit plus 17% aditional la pensie, • 37 de ore de lucru pe saptamana, • Asistenta in gasirea unei locuinte dar si in relocare, • Va oferim asistenta in pregatirea documentelor pentru inregistrarea dvs ca si medic in Danemarca. • Curs de limba Daneza gratuit si pentru sot, sotie, • Asistenta in gasirea unui loc de munca si pentru partener, • Asistenta in gasirea unei gradinite , scoala pentru copiii dvs.
Categoria jobului
Personal medical si sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
ZIDARI IN DANEMARCA
Danemarca AARHUS

Titlu: ZIDARI IN DANEMARCAStatus: ActivatLocuri disponibile: 20Tara: DanemarcaOrase: AARHUSTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - ConstructiiNivel cariera: SeniorDescriere: Firma autorizata ca Agent de munca temporara recruteaza pentru angajare cu contract in Danemarca, zidari cu experienta in domeniul aplicarii de caramida aparenta in exterior.

Cunostintele de limba engleza la nivel mediu sunt obligatorii. Cazarea este gratuita pe toata durata contractului, iar contractul este conform legislatiei daneze, salarizare de 12 EURO net/ MP. Contractele vor fii cu incepere din luna iunie 2015. Nu percepem comision. Pentru programari interviuri si alte informatii va stam la dispozitie de Luni-Vineri intre orele 10-18.Cerinte: Experienta in domeniile mentionate de minim 2 ani ; Limba straina: engleza: mediu Experienta in aplicare de caramida aparenta;Diploma de calificare in domeniu;Atitudine cooperanta;Abilitatea de a lucra in echipa sau individual;Onorarea responsabilitatilor citeste mai mult
Companie
Danemarca
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Constructii Constructii Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
1212 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 May
Barista/M in Viborg ANDndash; Danemarca
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-Strainatate Danemarca

Selectionam un tanar cu experienta pentru a lucra pe postul de barista in orasul Viborg, Danemarca. Experienta si cunostintele de limba engleza sunt esentiale.
Oferta:
- contract de munca pe perioada nedeterminata;
- masa asigurata gratuit de angajator;
- salariul este negociabil.


- experienta pe postul de ANDquot;baristaANDquot;;
- fara probleme medicale, fara cazier judiciar;
- cunostinte de limba engleza nivel avansat;
- disponibilitate pe termen lung.Detalii Companie:Agentie de recrutare autorizata de Ministerul Muncii pentru selectia si plasarea fortei de munca in strainatate.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Restaurante Turism/Hoteluri Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
23May
16 May
Dansatoare Copenhaga
Copenhaga Danemarca

DETALII CLUB: Club de noapte de lux situat chiar in centrul orasului cu o clientela fidela Capitala a Danemarcei, acest “paradis al nordului” respira liniste, pace, optimisim si frumusete. A ajuns in topurile lumii respectand sau chiar depasind diverse stachete de modernism, eleganta si stil.

Este unul dintre cele mai scumpe orase ale lumii, alaturi de Londra si Oslo, este cea mai verde capitala a mapamondului, cea mai vizitata zona a Scandinaviei si gazduieste cea mai veche monarhie a lumii. Copenhaga este un oras rupt de Europa, de contemporaneitate, de agitatie si capitalism agresiv. Sau poate, Copenhaga a inteles altfel viata. Chiar daca Danemarca este una dintre cele mai scumpe tari ale Europei, chiar daca danezii au nivel de trai superior, bunul simt, amabilitatea si modestia sunt insusiri fascinante care te cuceresc instantaneu. DETALII CLUB: Club de noapte de lux situat chiar in centrul orasului cu o clientela fidela si turisti Clubul in luna Iulie este in vacanta citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
7070 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Sofer comunitate cu testare ca Cluj Napoca
Danemarca Cluj Napoca Cluj

O COMPANIE DE TRANSPORT DIN DANEMARCA ANGAJEAZA SOFERI PROFESIONISTI PENTRU DANEMARCA TESTARE LA CLUJ NAPOCA 6 IUNIE 2015 SALARIU INTRE 1800-1900 EURO pentru SOFERII CU EXPERIENTA SI NIVEL B1 –LIMBA ENGLEZA • Contract pe perioada nedeterminata. • Angajarea se face pe Romania. • Programul de munca este de 5 sau 6 zile pe saptamana.

• Programul de munca va fi de 8 saptamani, la locul de munca si 3 saptamani acasa in concediu. • Concediu de odihna 4 saptamani pe an( platit). • Orele de munca sunt in conformitate cu reglementarile UE. • Beneficiati de Asigurari Sociale . • Asigurari de Sanatate. • Asigurari in Caz de Accident. • Perioada lucrata se calculeaza la anii de vechime pentru pensie. • Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibile • Camionul va fi preluat de catre unul dintre colegii dumneavoastra • Se ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport • Cazarea citeste mai mult
Categoria jobului
Transporturi Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
19001900 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
14 May
Medic Cardiolog Danemarca
Danemarca

Brilliant Recruitment selecteaza medici specialisti pentru spitale si clinici din Danemarca. Angajatorul ofera: - Salarii incepanda de la 8000 de euro/luna (inclusiv pensii); - 37 ore lucratoare pe saptamana ; - 6 saptamani de vacanta platita ; - Un curs intensiv gratuit de limba daneza si Program de Limbaj Medical in Daneza cu asistenta de decontare si cazare gratuita, in Budapesta, inainte de

inceperea muncii ; - O excursie scurta in Danemarca inaintea cursului de limba, cu oportunitatea de a vizita viitorul loc de munca si zona in care veti locui; Prezentare culturala inatine de plecare; - Curs de limba pentru partener si copii mai in varsta; - Program pentru Intergrarea Partenerului cu un consultant personal; - Asistenta pentru gasirea locuintei in Danemarca; - Asistenta in procesele administrative necesare mutarii in Danemarca; - Asistenta pentru partener in cautarea lucului de munca si integrare in Danemarca; - Orientare privind scolarizarea si ingrijirea copilului.
Categoria jobului
Personal medical si sanitar Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 May
Barista/M in Viborg
Danemarca

Selectionam un tanar cu experienta pentru a lucra pe postul de barista in orasul Viborg, Danemarca. Experienta si cunostintele de limba engleza sunt esentiale. Oferta: - contract de munca pe perioada nedeterminata; - masa asigurata gratuit de angajator; - salariul este negociabil..

Selectionam un tanar cu experienta pentru a lucra pe postul de barista in orasul Viborg, Danemarca. Experienta si cunostintele de limba engleza sunt esentiale. Oferta: - contract de munca pe perioada nedeterminata; - masa asigurata gratuit de angajator; - salariul este negociabil.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Soferi C+E pentru Danemarca
Danemarca Copenhaga

Titlu: Soferi C+E pentru DanemarcaStatus: ActivatLocuri disponibile: 10Tara: DanemarcaOrase: CopenhagaTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Transport / Logistica / NavalNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Recrutam soferi profesionisti cu sau fara experienta pentru Danemarca. Se cere ADR si limba engleza la nivel conversational. Se ofera bilet de avion.

Odihna pe apartamamente sau pe camion. Se lucreaza 2 luni cu 3 saptamani acasa. Testarea are loc in Constanta pe 23 mai 2015.Cerinte: Recrutam soferi profesionisti cu sau fara experienta pentru Danemarca. Se cere ADR si limba engleza la nivel conversational. Se ofera bilet de avion. Odihna pe apartamamente sau pe camion. Se lucreaza 2 luni cu 3 saptamani acasa. Testarea are loc in Constanta pe 23 mai 2015.Tip promovare: StandardSalariu: 1500 €Cazare gratuita: DaMasa gratuita: NuTransport platit: DaData expirarii: 13-06-2015Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de citeste mai mult
Companie
Prestige Jobs S.R.L
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Medic Radiolog Danemarca
Danemarca -

Titlu: Medic Radiolog DanemarcaStatus: ActivatLocuri disponibile: 5Tara: DanemarcaOrase: -Tip post: Full timeDomeniu: Sanatate - SanatateNivel cariera: SeniorDescriere: Brilliant Recruitment selecteaza medici specialisti pentru spitale si clinici din Danemarca.

Angajatorul ofera:- Salarii incepanda de la 8000 de euro/luna (inclusiv pensii);- 37 ore lucratoare pe saptamana ;- 6 saptamani de vacanta platita ;- Un curs intensiv gratuit de limba daneza si Program de Limbaj Medical in Daneza cu asistenta de decontare si cazare gratuita, in Budapesta, inainte de inceperea muncii ;- O excursie scurta in Danemarca inaintea cursului de limba, cu oportunitatea de a vizita viitorul loc de munca si zona in care veti locui;Prezentare culturala inatine de plecare;- Curs de limba pentru partener si copii mai in varsta;- Program pentru Intergrarea Partenerului cu un consultant personal;- Asistenta pentru gasirea locuintei in Danemarca;- Asistenta in procesele administrative necesare mutarii in citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 144 locuri de munca in danemarca , afisate in 15 pagini.