Cauta in 1 locuri de munca agent paza in dambovita in 2014

Piata locurilor de munca din Dambovita este formata din locuri de munca in industria de textile si confectii, in industria de masini si echipamente, industria prelucratoare, industria de masini si aparate electrice, industria alimentara. Agricultura este, de asemenea dezvoltata in acesta zona, judetul Dambovita fiind in primele 5 judete la producerea de fructe, legume si cartofi din tara.

14 Oct
agent de interventie paza si ordine
Dambovita

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de interventie paza si ordine in DAMBOVITA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 16/04/1140000268/2 Contact : Targoviste, Str. Tudor Vladimirescu Nr. 1A Tel. 0245615932, e-mail : db_lmv@db.anofm.ro . Mai mult

Locul de munca agent de interventie paza si ordine a fost preluat de pe www.anofm.ro
Ai cautat locuri de munca agent paza in dambovita in 2014 vezi si firme in Dambovita sau

Majoritatea locurilor de munca din Dambovita sunt in industria extractiei de titei si gaze naturale.
Salariul mediu pe economie in Dambovita este de 1350 lei in 2013, urmand sa aiba o crestere de aproximativ 7% in 2014. Rata somajului in Dambovita este in scadere, marirea parcurilor industriale din judet si lansarea noilor proiecte din aceste centre va duce la infiintare a noi locuri de munca.