Joburi media galaxy in craiova

Cauta in 1 locuri de munca media galaxy in craiova in 2015

01 Oct
Director Magazin Altex / Media Galaxy
Bucuresti, Craiova, Pitesti, Timisoara

Suntem lideri incontestabili de piata pe segmentul de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, iar ambitia noastra este sa ramanem in continuare nr.1 in preferintele clientilor din Romania.

Directorul de magazin are un rol cheie in a ne ajuta sa ne atingem scopul si in a livra un business sustenabil.

Acest rol necesita o cunoastere foarte buna a segmentului de retail, o pasiune innascuta in a oferi clientilor o experienta exceptionala si consistenta, puternice calitati de lider si comportamente care sa conduca si sa construiasca echipe de inalta performanta si, de asemenea, un grad ridicat de intelegere comerciala. 

Scopul pozitiei de Director Magazin:

Sa isi conduca echipa in spiritual valorilor companiei, asigurandu-se ca oamenii sunt motivati si implicati in atingerea obiectivelor de calitate si eficienta ale echipei prin:
- Atingerea obiectivelor de citeste mai mult
- Satisfacerea cerintelor clientilor cu profesionalism si printr-o atitudine de vanzari consultativa cu scopul de a crea cea mai buna experienta pentru client.

Care sunt responsabilitatile Directorului de Magazin?

- Este responsabil pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii echipei din punct de vedere performanta, operational, administrativ si economic.
- Este responsabil de management-ul performantei echipei pe care o conduce: stabileste obiectivele oamenilor din echipa (stabileste target-ele lunare si indicii de performanta pentru fiecare categorie/raion)
- Se asigura de buna implementare a programelor de vanzari si marketing, precum si monitorizarea ulterioara implementarii cu scopul atingerii obiectivelor de vanzari
- Vine cu propuneri de imbunatatire a proceselor existente, tinand cont de perspectiva clientilor, beneficiile aduse companiei si impactul in livrarea obiectivelor si strategiei echipei.
- Contribuie la viziunea companiei si transforma magazinul Altex in cel mai bun loc pentru achizitionarea si testarea produselor din gama comercializata.
- Reprezinta compania in relatiile cu autoritatile locale.
- Planifica bugetul la nivel de categorie (profit, margine, rotatia stocului) in concordanta cu P&L-ul magazinului.
- Face propuneri pentru planul de vanzari / forecast.
- Raspunde de valoarea stocului si indicatorii de performanta ai acestuia (rotatie, produse in lichidare, margine, etc).
- Se asigura ca identitatea vizuala a magazinului este corecta in raport cu planurile de marketing, mentine imaginea companiei si respecta standardele ei livrand servicii de o inalta calitate si profesionalism.
- Verifica modul de prezentare a promotiilor in desfasurare, prezenta materialelor publicitare si semnalizarea promotiilor corespunzator cu politica societatii.

Ce cautam?

- Studii superioare absolvite, preferabil , preferabil Economice.
- Minim 3 ani experienta in domeniul vanzarilor.
- Minim 2 ani experienta in conducerea unei echipe.
- Cunostinte Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).
- Abilitati de prezentare / vanzare / negociere.
- Deschidere catre nou, disponibilitate fata de clienti si echipa si orientarea spre solutii.
- Atitudine consultativa si usurinta in relationarea interpersonala.
- Capacitate de decizie rapida si de adaptare la schimbarea de situatii.
- Integritate si principii solide de etica profesionala.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
04Oct