Joburi asistent medical generalist pentru ambulanta in craiova

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu asistent medical generalist pentru ambulanta in orasul craiova
13 Nov
Reprezentant medical Craiova, Pitesti

Respects the company’s strategy and implements the marketing policy of the laboratory • Visit of targetted physicians : respect of the target field • Uses the product communication scheduled in the visit cycle: preparation of visits, implementation of communication techniques, visit report • Knows the environment : medical structure of the field, associations, opinion leaders,.

full-time

Locul de munca Reprezentant medical a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
13 Nov
Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale Arad, Baia Mare, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale este incadrat in categoria ALTELE, Marketing, Sondaje

Locul de munca Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov
Web designer si Asistent service calculatoare Craiova ROMANIA

si cealalta este cea de asistent service calculatoare. Prima componenta presupune participarea la realizarea si administrarea de site-uri web. A doua componenta presupune diagnosticarea si rezolvarea de probleme referitoare la calculatoare si periferice, participarea la realizarea de retele de calculatoare. Cerinte Cunostinte de html, css, php, mysql. Experienta in realizarea de site-uri.

Companie: S.C. CONSI TEAM SERV S.R.L.

Jobul Web designer si Asistent service calculatoare este incadrat in categoria IT Hardware full-time

Locul de munca Web designer si Asistent service calculatoare a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov
Asistent manager program part-time Craiova ROMANIA

Postat la: 14-11-2014 Responsabilitati Recrutare personal Supravegehre rezultate echipa Managerizare e-mailuri si module de instruire Managerizare evidente e-xcel Cerinte Organizata si eficienta Comunicativa si degajata Harnica si cu spirit de initiativa Pentru a aplica la acest job va rog sa trimiteti cv cu fotografie pe adresa bogdan@publizone.ro Beneficii Oferite intre 100 si 500 ron.

Companie: ROMA MD PENSIUNE SRL

Jobul Asistent manager program part-time este incadrat in categoria Customer service / call center part-time

Locul de munca Asistent manager program part-time a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
12 Nov
Reprezentant Medical Craiova Pitesti

.

Companie: L`Oreal Romania

Jobul Reprezentant Medical este incadrat in categoria Farmacie - Medicina full-time

Locul de munca Reprezentant Medical a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22 Nov
Casier(a) BUCURESTI Craiova

Scurta descriere a companiei Vrei sa faci parte din echipa Domo? Suntem o companie cu potential dovedit, unul dintre cei mai puternici retaileri de electronice, electrocasnice, IT si telecom din piata romaneasca. In filozofie, DOMO inseamna ca avem un set de valori pe care nu le-am incalcat niciodata a respectul fata de cuvantul dat, parteneriatul, perseverenta si seriozitatea. Vrem sa fim.

Companie: DOMO

Jobul Casier(a) este incadrat in categoria Controlul calitatii Customer support - Client service full-time

Locul de munca Casier(a) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
19 Nov
Consultant Bancar - Sucursala Craiova Craiova

Scurta descriere a companiei Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar? Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare. Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si.

Companie: Libra Internet Bank SA

Jobul Consultant Bancar - Sucursala Craiova este incadrat in categoria Banci Customer support - Client service full-time

Locul de munca Consultant Bancar - Sucursala Craiova a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22 Nov
Reprezentat tehnic comercial BUCURESTI Cluj Napoca Craiova Job national

Scurta descriere a companiei Vrei sa faci parte din echipa Domo? Suntem o companie cu potential dovedit, unul dintre cei mai puternici retaileri de electronice, electrocasnice, IT si telecom din piata romaneasca. In filozofie, DOMO inseamna ca avem un set de valori pe care nu le-am incalcat niciodata a respectul fata de cuvantul dat, parteneriatul, perseverenta si seriozitatea. Vrem sa fim.

Companie: DOMO

Jobul Reprezentat tehnic comercial este incadrat in categoria Customer support - Client service Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentat tehnic comercial a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov
Operator Pariuri Sportive Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campul Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Constanta , Craiova, Deva, Dragasani, Floresti, Gaesti, Galati, Giurg

* Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor ? Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; ? Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; ? Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice. * Participa la gestionarea.

Companie: Bet Cafe Arena

Jobul Operator Pariuri Sportive este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Operator Pariuri Sportive a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Agent comercial (livrator) Craiova

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Firma de distributie,cu depozit propriu si parc auto aferent activitatii de aprovizionare si distributie, atat catre clientii finali cat si revanzatori. Ofera toata gama de caiete scolare (distribuitor PIGNA si PERPIGNA), rechizite scolare, hartie de copiator si de scris, birotica, consumabile (cartuse, tonere, riboane) pentru toata gama de.

Companie: Comex Srl

Jobul Agent comercial (livrator) este incadrat in categoria Vanzari, Transport/Distributie full-time

Locul de munca Agent comercial (livrator) a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job