Joburi adresa firma concordia in craiova

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru adresa firma concordia in orasul craiova dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu adresa firma concordia in orasul craiova
22 Nov
Casier(a) BUCURESTI Craiova

si Scrisoare de Intentie pe adresa de mail: hr-recrutare@domo.ro sau la nr de fax: 021.316.73.73, in atentia Departamentului Resurse Umane. Doar candidatii selectionati vor fi contactati. Cerinte - Obiectivitate - Atentie la detalii - Munca in echipa - Comunicare - Integritate - Orientare catre relatia cu clienti - Cunostinte operare calculator - Studii medii - preferabil contabilitate.

Companie: DOMO

Jobul Casier(a) este incadrat in categoria Controlul calitatii Customer support - Client service full-time

Locul de munca Casier(a) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22 Nov
Reprezentat tehnic comercial BUCURESTI Cluj Napoca Craiova Job national

si Scrisoare de Intentie pe adresa de mail: hr-recrutare@domo.ro sau la nr de fax: 021.316.73.73, in atentia Departamentului Resurse Umane. Doar candidatii selectionati vor fi contactati. Cerinte - Studii superioare absolvite/ in curs; - Abilitati de comunicare deosebite; - Orientare catre client; - Abilitati organizatorice si de planificare; - Orientare spre obtinerea de rezultate si.

Companie: DOMO

Jobul Reprezentat tehnic comercial este incadrat in categoria Customer support - Client service Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentat tehnic comercial a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
21 Nov
Agent comercial (livrator) Craiova

Companie:Firma de distributie,cu depozit propriu si parc auto aferent activitatii de aprovizionare si distributie, atat catre clientii finali cat si revanzatori. Ofera toata gama de caiete scolare (distribuitor PIGNA si PERPIGNA), rechizite scolare, hartie de copiator si de scris, birotica, consumabile (cartuse, tonere, riboane) pentru toata gama de echipamente, jucarii. .

Companie: Comex Srl

Jobul Agent comercial (livrator) este incadrat in categoria Vanzari, Transport/Distributie full-time

Locul de munca Agent comercial (livrator) a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
15 Nov
Senior Web Developers Craiova

Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice, electrocasnice, componente IT. Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane BENDER(relee de monitorizare a defectelor de izolatie electrica) Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan.

Companie: Pop Service Electronic H.q. S.R.L.

Jobul Senior Web Developers este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Senior Web Developers a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
24Nov
17 Nov
Angajez somer indemnizat Craiova ROMANIA

echipamente in service Cerinte nu este necesara experienta similara Descrierea firmei Firma de vanzari si reparatii echipamente industriale. Companie eng asist comercial srl Posturi disponibile 1 Domeniu Inginerie / Tehnologie Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate Craiova Tara ROMANIA .

Companie: eng asist comercial srl

Jobul Angajez somer indemnizat este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Angajez somer indemnizat a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov
Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale Arad, Baia Mare, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures

in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate. Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite. .

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale este incadrat in categoria ALTELE, Marketing, Sondaje

Locul de munca Colaborare part-time cercetare de piata pentru detinatori de animale a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national BUCURESTI, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Dr. Turnu-Severin

in solutii pentru cercetare si strategie marketing. Activitatea curenta consta in cercetari atat cantitative, cat si calitative pentru companii care activeaza in Romania si in straintate. Prin intermediul instrumentelor de cercetare specifice vizam identificarea cailor de a imbunatati imaginea brandurilor si de a stabili nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite. .

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
12 Nov
Analist programator Craiova - 22.10.2014

exp) Denumire firma: Telekom Romania Mobile Communications SA Localitatea: Craiova Domeniile ofertei: IT&C/tehnologie Data introducerii: 22.10.2014 Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vasta de.

Companie: Telekom Romania Mobile Communications SA

Jobul Analist programator este incadrat in categoria IT&C/tehnologie

Locul de munca Analist programator a fost preluat de pe cariereonline.ro
Aplica la job
14 Nov
Asistent manager program part-time Craiova ROMANIA

trimiteti cv cu fotografie pe adresa bogdan@publizone.ro Beneficii Oferite intre 100 si 500 ron bonus lunar in functie de rezultatele echipei Instruire Avantaje si beneficii ocazionale Descrierea firmei Avem experienta in domeniu de peste 4 ani , facem parte dintr-un grup de 3 companii Companie ROMA MD PENSIUNE SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Customer service / call center Publicitate / PR.

Companie: ROMA MD PENSIUNE SRL

Jobul Asistent manager program part-time este incadrat in categoria Customer service / call center part-time

Locul de munca Asistent manager program part-time a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov
DIRECTOR CALL CENTER -IASI,CRAIOVA Craiova, Iasi,

Director Call Center sau pe post de Supervizor/ Team leader; •Studii superioare; •Cunostinte operare PC - MS Office; •Cunostintele de operare a programelor specifice pentru call center constituie un avantaj; •Permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Pentru cei interesati ,va rog sa trimiteti CV-ul pe adresa :recrutare@psihoselect.ro ,pana in data de 17 august .

Companie: Psihoselect

Jobul DIRECTOR CALL CENTER -IASI,CRAIOVA este incadrat in categoria Management / Consultanta, Telecomunicatii, Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca DIRECTOR CALL CENTER -IASI,CRAIOVA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job