Joburi contabilitate primara

Cauta in 548 locuri de munca contabilitate primara in 2016

11Feb
08 Feb
office administration / contabilitate primara
Bucuresti Ilfov

Candidatul ideal Persoana dinamica, organizata.Constituie un avantaj (dar nu sunt obligatorii): experienta anterioara contabilitate primara, carnet de conducere B.

Descrierea jobului Responsabilitati:- contabilitate primara- relatii cu bancile, administratia financiara, primarie- administrare / management birouBeneficii:- salariu si bonuri de masa- asigurare medicala Descrierea companiei Furnizor de echipamente si aparate de masura si control, echipamente pentru examinari nedistructive, echipamente pentru testari si laboratoare. Reprezentant / distributor exclusiv pentru OLYMPUS, INNOVATEST, CREAFORM, FLIR, TECNOTEST, PARKER, ELECTROSPECT.
Companie
NAMICON TESTING SRL
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Financiar / Contabilitate Logistica Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Feb
Angajam Persoana Contabilitate Primara‎
Timisoara ROMANIA

Postat la: 18-01-2016 Responsabilitati Nelson Prod angajeaza o persoane pentru contabilitate primara in sediul din Timisoara, Str. Inocentiu Micu-Klein Nr.14. Cerinte Salariu atractiv Cei care isi doresc sa faca parte dintr-o echipa tanara si dinamica pot suna la nr de telefon 0744.798.622 sau 0724.961.

712 Descrierea firmei NELSON PROD este o societate infiintata in anul 1991 cu capital privat roman – avand ca domeniu de activitate fabricarea si comercializarea produsului de lipie libaneza, fabricarea si distributia de inghetata si comercializarea de inghetata soft . Companie Nelson Prod Posturi disponibile 2 Domeniu Contabilitate Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Timisoara Tara ROMANIA
Companie
Nelson Prod
Categoria jobului
Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Feb
Operator Facturare - Contabilitate primara
Cluj-Napoca

Descrierea jobului S.C. Isopor S.R.L., lider national în productia de polistiren expandat anunta selectie de personal în vederea ocuparii postului de Operator Facturare-Contabilitate primara CANDIDATUL IDEAL: -Minim studii medii, preferabil profil economic -Cunostinte bune de operare PC: MS Office, soft facturare -Abilitati de comunicare cu publicul -Persona organizata, ordonata,

meticuloasa, comunicativa -Experienta în operatiuni cu numerar RESPONSABILITATI: -Operatiuni de contabilitate primara (întocmire registru de casa, deconturi, casa de marcat etc) -Emitere de facturi catre clienti precum si a documentelor însotitoare -Gestionarea numerarului si al instrumentelor de plata -Gestioneaza inventarul articolelor pe care le factureaza -Tinerea organizata a documentelor de care este responsabila Candidatii interesati vor trimite CV la office@isoporrom.ro Tel: 0264/435807 Fax: 0264/436689 Numai candidatii eligibili vor fi contactati
Companie
Isopor SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Contabilitate primara
Ialomita/Slobozia

Contabilitate primara Responsabilitati: - intocmirea documentelor de contabilitate primara (facturi, avize, etc); - operarea in programul de gestiune (de preferat cunostinte de operare SAGA); - intocmirea de diverse rapoarte si situatii in Excel si Word; - evidenta intrari - iesiri din gestiune; - contabilizeaza si inregistreaza deconturile; - activitati de birotica si secretariat.

Cerinte: * absolvent de studii superioare economice sau de specialitate (contabilitate primara, de gestiune); * experienta in contabilitate primara; * cunostinte solide operare PC (Word, Excel); * engleza - nivel avansat; * persoana dinamica, echilibrata, cu disponibilitate pentru munca în echipă; * dorinta de invata si a-si imbunatati nivelul de cunostinte * spirit organizatoric * abilitati bune de comunicare si relationare * permis categoria B * seriozitate, creativitate si initiativa; * prezenta placuta.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Sc Top Seeds Srl s-a infiintat in 2010 citeste mai mult
Companie
TOPSEEDS
Categoria jobului
Contabilitate; Secretariat Secretariat
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
11Feb
05 Feb
SECRETARIAT/ VANZARI/ CONTABILITATE PRIMARA
Bucuresti Ilfov Voluntari

Candidatul ideal - cunostinte temeinice Word, Excel.- cunostinte de contabilitate primara - absolvent studii superioare- capacitate buna de organizare, corectitudine, seriozitate, responsabilitate- amabilitate, dorinta de a invata, bun simt Descrierea jobului - administrarea si gestionarea documentelor, contractelor, etc.- sa intocmeasca, sa verifice facturi / avize de expeditie, etc.

- sa efectueze operatiunile de incasari / plati si evidenta acestora- sa tina evidenta stocului, sa faca livrari- sa pastreze legatura cu firma de contabilitate astfel incat sa nu apara neclaritati sau incorectitudini in situatia contabila a firmei- activitatea se desfasoara in loc. Pipera, Voluntari, cu maxi-taxi de la metrou Pipera Descrierea companiei - www.romkor.ro- de preferat cv cu poza trimise pe ejobs
Companie
ROMKOR INTERNATIONAL SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Office / Back-office / Secretariat Vanzari Vanzari Finante Secretariat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Operator calculator contabilitate primara
Bucuresti

Candidatul ideal Persoana ordonata si responsabila. Descrierea jobului Operare date contabile in calculator.Cunostinte bune de contabilitate primara, alte cunostinte contabile si financiare. Descrierea companiei Firma de contabilitate.

Candidatul ideal Persoana ordonata si responsabila. Descrierea jobului Operare date contabile in calculator.Cunostinte bune de contabilitate primara, alte cunostinte contabile si financiare. Descrierea companiei Firma de contabilitate
Companie
EXP ACCOUNT BUSINESS SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Contabil (contabilitate primara) Timisoara
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Financiar / Contabilitate Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal -studii medii; -experienta in contabilitate primara minim 3 ani; -persoana deschisa la nou, organizata, comunicativa. Descrierea jobului Contabilitatea primara a punctului de lucru Timisoara: -evidenta registru casa; -intocmire receptii marfa, avize, facturi, bonuri consum; -verificare raport"Z"; -urmarire clienti. Descrierea companiei TIGER AMIRA a devenit un brand cunoscut la nivel national atat pe partea de distributie, cat si pe partea de retail cu placi ceramice, obiecte si instalatii sanitare, mobiliere de baie, adezivi, chituri, vopsele, podele laminate, usi si alte materiale de amenajari interioare si exterioare. Magazinele noastre din tara Bucuresti, Cluj-Napoca, citeste mai mult
Companie
TIGER AMIRA COM
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Feb
resurse umane, contabilitate primara
Brasov,

Descrierea companiei firma de contabilitate Descrierea postului _seriozitate; _atentie la detalii. Cerintele postului _cunoasterea si utilizarea sistemelor de operare Windows; _cunostinte minime de contabilitate primara. .

Descrierea companiei firma de contabilitate Descrierea postului _seriozitate; _atentie la detalii. Cerintele postului _cunoasterea si utilizarea sistemelor de operare Windows; _cunostinte minime de contabilitate primara.
Companie
SC Business Diagab Conta SRL
Categoria jobului
Finante / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Contabilitate primara
Drumul Intre Tarlale, Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Candidatul ideal Experienta in facturare sau servicii similare de cel putin un an (conditie neexclusiva) Studii: cel putin medii Operare PC: nivel bun - facturarea se realizeaza in sistem informatizat Cunostinte de contabilitate primara - registru de casa, operare incasari, plati, etc.

Caracteristici personale: persoana ordonata, responsabila, organizata, cu logica buna, bune abilitati de comunicare Descrierea jobului Responsabilitati: - intocmire documente specifice activitatii de facturare/ contabilitate primara (facturi, avize de insotire, deconturi, NIR-uri, registrul de casa etc). - introducerea facturilor de intrare in program contabilitate. - evidenta stocurilor. - arhivare documente in dosare. - efectuare monetar/ raport Z. -salariu 1.500 lei + bonuri de masa.
Companie
Top Profil Sistem SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07 Feb
oprator facturare - contabilitate primara
Strada Caramidariei 5A, Brasov, Judetul Brasov, Romania

firma distributie materiale constructii cauta persoana pentru contabilitate primara ,facturare . cunostinte in domeniu materialelor de constructii sunt un avantaj. .

firma distributie materiale constructii cauta persoana pentru contabilitate primara ,facturare . cunostinte in domeniu materialelor de constructii sunt un avantaj.
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 548 locuri de munca ( contabilitate primara ) , afisate in 55 pagini.