Joburi constructii israel

Cauta in 5 locuri de munca constructii israel in 2016

10Feb
01 Feb
Sudori Argon ISRAEL
STRAINATATE

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - sudori in argon si sudori pentru lucrari de infrastructura conducte petrol si gaz metan, cu experienta dovedita; au prioritate candidatii cu autorizatii de sudura inca valide pe domeniile vizate.- tubulatori cu experienta si cunostinte temeinice in citirea planurilor izometrice; experienta in domeniul montajului conductelor mari (4 toli) prezinta avantaj;- conditii de lucru deosebite;- cazare asigurata;- salariu motivant in acord cu pregatirea si experienta candidatului;- contract de lucru pe 5 ani. Descrierea jobului - executa lucrari de sudura pentru tevi de petrol si gaze naturale conform specificatiilor tehnice primite si cu normativele in vigoare.- raspunde de organizarea si desfasurarea citeste mai mult
Companie
SC EUROSTONE DEVELOPER SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Naval / Aeronautic Personal calificat Productie Constructii Industrie
Tipul jobului
full-time , project-based
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Macelari
GERMANIA IRLANDA STRAINATATE

Candidatul ideal Cerinte:- Experienta in transarea carnii de porc si vita; Descrierea jobului Companie romaneasca de prestigiu angajeaza urgent, in conditii avantajoase, macelari pentru Irlanda, Germania si Slovacia. Salariu cuprins intre 2500-3000 euro. Cerinte:- Adeverinta medicala – clinic sanatos;- Cazier judiciar;- Limba engleza nu este obligatorie, insa constituie avantaj.

Asiguram cazare in conditii bune. Descrierea companiei Stone Group Corporation este o companie multinationla de prestigiu, care a angajat peste 14.000 de muncitori in diferite domenii, cum ar fi agricultura, constructii, spitale, hoteluri si alte zone de lucru in Europa, Israel, Canada si Statele Unite ale Americii.Suntem cunoscuti pentru oferta noastra de muncitori cu inalta calificare profesionala si cu experienta, in diverse specializari.
Companie
SC EUROSTONE DEVELOPER SRL
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Horeca Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Salariu
30003000 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Angajam femei pentru agricultura in Irlanda, Scotia si Olanda
ANGLIA - MAREA BRITANIE IRLANDA OLANDA STRAINATATE Irlanda Scotia Olanda

Descrierea jobului Companie romaneasca de prestigiu angajeaza urgent, in conditii avantajoase, 600 de femei in agricultura pentru fermele de ciuperci din Irlanda, Scotia si Marea Britanie/Anglia si pentru sere de flori (gerbera) in Olanda. Cerinte:- Adeverinta medicala – clinic sanatos;- Cazier judiciar;- Limba engleza nu este obligatorie, insa constituie avantaj.

Asiguram cazare in conditii bune (doua persoane in camera, bucatarie complet utilata, zona pentru igiena personala proprie). Pentru a afla mai multe detalii puteti intra pe site-ul nostru: www.stonegroup.bizDe asemenea, ne puteti contacta la nr. de tel. 021-212.8811; Adrian - 0722.4000.45; Evelin - 0721.149.807; Klementina – 0726.26.27.26. Program de lucru: L-V 9:30-17.30; e-mail: adrian@stonegroup.biz; evelin@stonegroup.ro; klementina@stonegroup.ro Descrierea companiei Stone Group Corporation este o companie multinationla de prestigiu, care a angajat peste 14.000 de muncitori in diferite domenii, cum ar fi citeste mai mult
Companie
SC EUROSTONE DEVELOPER SRL
Categoria jobului
Agricultura Agricultura
Tipul jobului
full-time , project-based
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Reprezentant vanzari B2B cu experienta
Baia Mare

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Vanzari Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal DIPONIBILITATE PENTRU DEPLASARI IN ZONA DE SUD A TARIIDOMICILIUL IN BAIA MARE- Minim 3 ani experienta de succes in vanzari B2B- Studii superioare tehnice sau economice- Cunostinte operare PC (Word, Excel, email)- Sociabil si ambitios,organizat si ordonat- Permis de conducere categoria B Descrierea jobului DESCRIEREA JOBULUI- Promovarea si comercializarea in conformitate cu standardele si politicile companiei, in regim de exclusivitate pe zona alocata a gamei complete de produse ale liderilor de piata BAENNINGER Germania, PLASSON Israel, HUERNER Germania;- Prospectarea pietei pentru identificarea potentialilor clienti;- Preluarea,dezvoltarea si gestionarea portofoliului curent de clienti citeste mai mult
Companie
BAENNINGER SYSTEME ROMANIA SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10Feb
02 Feb
Sudor
Israel

Companie israeliana de prestigiu si cu vasta experienta in domeniu angajeaza sudori in argon si sudori pentru lucrari de infrastructura conducte petrol si gaz metan in Israel.

EUROSTONE DEVELOPER LTD este parte a corporatiei STONE GROUP cu sediul in Israel, care activeaza in domeniul constructiilor si a furnizarii fortei de munca in noua tari diferite ca: USA, Canada, Bahamas Islanda, Germania, Israel, Irlanda si Polonia. Suntem pe piata constructiilor din anul 1996 cu un numar de aproximativ 11.000 muncitori calificati din Orientul Indepartat(China, Nepal. Thailanda, Filipine, India), la diferite proiecte. Societatea noastra executa lucrari civile si idustriale, de structura si finisaje (toata gama de lucrari, interior, exterior, thermo system si izolatii) in regim de antrepriza (subcontractori cu muncitorii nostri si cu sau fara echipament propriu); Compania noastra are abilitatea de a organiza si superviza lucrarile in domeniul constructiilor cu manageri calificati ingineri, citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job