Joburi ziarul telegraf 2013 in constanta

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu ziarul telegraf 2013 in orasul constanta
26 May
Angajam montatori tigla metalica
Constanta ROMANIA

Postat la: 05-05-2015 Responsabilitati Angajam montatori de tigla metalica cu experienta. Oferim pachet salarial atractiv si stabilitatea unui loc de munca. Cerinte Experienta in montarea de tigla metalica; Permis auto, categoria B reprezinta un avantaj. Beneficii Oferite Se deconteaza transportul.

Descrierea firmei Suntem o companie tanara, infiitnata in anul 2013, din dorinta de a va pune la dispozitie experienta noastra, acumulata in peste 10 ani de munca in domeniul constructiilor, oferind servicii complete de service si montaj la standarde calitative deosebite pentru toate produsele comercializate. AcoperisCase.ro promoveaza o gama completa de sisteme de invelitori din tigla metalica, sisteme de acoperire si placare cu tabla cutata, casete de fatada, jgheaburi si burlane, panouri solare, porti industriale, usi de garaj, hale metalice, precum si toate accesoriile si elementele necesare pentru siguranta acoperisurilor. Activitatea noastra este divizata in doua categorii: citeste mai mult
Companie
SC ROOF ACTUAL BRAND SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27May
13 May
Gaseste oportunitatea potrivita in Front Office!
Bucuresti, Bacau, Constanta, Medgidia

Cine suntem:

O banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari.
Unul dintre jucatorii de top de pe piata locala, cu o crestere constanta in ultimii ani recompensata cu 4 premii pentru "Cea mai buna banca din Romania" (2013).Oportunitatile:

Fie ca esti la inceput de drum in construirea unei cariere in domeniul bancar, fie ca experienta ta deja te recomanda ca fiind un specialist performant in vanzari de servicii financiare, poti identifica oportunitatea potrivita pentru tine intr-unul din posturile deschise in agentiile noastre.

Ce cautam:

Ofiter Tranzactii Clienti

• Promoveaza si participa activ la vanzarea produselor si serviciilor specifice clientilor persoane fizice;
• Identifica nevoile clientilor, recomandand serviciile si produsele adecvate;
• Furnizeaza citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
13 May
Director Agentie
Constanta, Resita, Sibiu

Cine suntem?
Suntem unul dintre jucatorii de top de pe piata locala bancara, preocupat de dezvoltarea si adaptarea continua a produselor si serviciilor oferite celor peste 2 milioane de clienti activi din segmentele de retail si coporate.

Atentia catre clientii nostri si calitatea serviciilor oferite au fost recompensate cu 4 distinctii internationale pentru "Cea mai buna banca din Romania" (2013).

Noi, cei din Raiffeisen Bank, suntem specialisti cu experienta, motivati, creativi si ambitiosi; ne bucuram sa avem ca valori comuneintegritatea, pasiunea, respectul, invatarea si colaborarea si sa lucram intr-un mediu in care putem creste profesional si personal.

Oportunitati de cariera:

Alatura-te echipei noastre pe pozitia de Director de Agentie!
In acest rol, esti implicat in activitati care genereaza noi perspective de business si ai ca principala responsabilitate extinderea portofoliului de clienti si coordonarea activitatii din citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job