Joburi lacatus mecanic in constanta

Cauta in 2 locuri de munca lacatus mecanic in constanta in 2016

05 Feb
SUDOR CO2 SI ARGON, LACATUS MECANIC CONFECTII METALICE
Constanta

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Romana Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Angajam: SUDOR CO2 SI ARGON, LACATUS MECANIC CONFECTII METALICE..

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Romana Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Angajam: SUDOR CO2 SI ARGON, LACATUS MECANIC CONFECTII METALICE.
Companie
CERESERV CONSULTING SRL
Categoria jobului
Productie Service / Reparatii Service Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
SUDOR CO SI ARGON, LACATUS MECANIC CONFECTII METAL
Constanta, Judetul Constanta, Romania

Rezistenta la efort fizic in conditii de temperatura ridica ; Spirit de observatie , memorie vizuala ; Stabilitate si mobilitate a atentiei ; Rezistenta la sarcini de lucru repetative ; Respectare riguroasa a regulilor si instructiunilor. .

Rezistenta la efort fizic in conditii de temperatura ridica ; Spirit de observatie , memorie vizuala ; Stabilitate si mobilitate a atentiei ; Rezistenta la sarcini de lucru repetative ; Respectare riguroasa a regulilor si instructiunilor.
Companie
S.C. CERESERV CONSULTING S.R.L
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb