Joburi director executiv constanta in constanta

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru director executiv constanta in orasul constanta dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu director executiv constanta in orasul constanta
27 May
Agent Vanzari - Constanta, Tulcea, Bucuresti si Calarasi
Calarasi, Constanta, Tulcea, Bucuresti

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului PSIHOSELECT asista o companie nationala specializata in comertul cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire, in procesul de recrutare si selectie pentru pozitia de AGENT VANZARI, LOCATIE: Constanta, Tulcea, Bucuresti si Calarasi. Responsabilitati: Prezinta si promoveaza produsele comercializate in conformitate cu standardele si politica comerciala a companiei; Mentine si dezvolta relatia cu clientii actuali prin vizite de lucru la sediul citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Coordonator magazin - Constanta 1, Agigea
Constanta ROMANIA

Postat la: 05-05-2015 Responsabilitati Realizeaza activitati de autorizare a echipamentelor/instalatiilor din domeniul ISCIR; Pregateste echipamentele/instalatiile pentru verificari tehnice si participa activ la efectuarea acestora; Intretine si repara echipamentele/instalatiile din domeniul ISCIR, cu respectarea instructiunilor tehnice aplicabile; Efectueaza instruirea si examinarea anuala a

personalului autorizat ISCIR, in conformitate cu pervederile legislative in vigoare; Instruieste si concepe documentatii specifice privind securitatea si sanatatea in munca (SSM), situatiile de urgenta (SU), protectia civila (PC) pentru angajatii din magazin; Urmareste efectuarea controlului medical la angajare si periodic, pentru personalul magazinului; Concepe documentatia privind protectia mediului conform legislatiei in vigoare si realizeaza demersurile in sensul respectarii si aplicarii normelor specifice in magazin; Mentine legatura cu organele avizate in domeniile de care este citeste mai mult
Companie
DEDEMAN
Categoria jobului
Logistica Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
Nestle Needs YOUth - Summer Sales Internship Constanta
Bucuresti, Bucuresti Constanta

Asa cum ai auzit, Nestle a lansat initiativa europeana “Nestle Needs YOUth”, in cadru careia va oferi tinerilor o serie de oportunitati in urmatoarele luni.

 
Vrei sa iei parte la aceasta initiativa?
Vrei sa capeti experienta si sa-ti pui bazele viitoarei cariere?
 
 
Noi iti oferim posibilitatea de a te alatura companiei noastre in cadrul unui internship in Vanzari. Prin acest internship iti vei dezvolta abilitatile, iti vei spori cunostintele si te vei familiariza cu procesul de vanzare intr-una din cele mai mari companii de FMCG din lume.
 
Program: full-time (8 ore/zi), 3 luni
 
Responsabilitati :
 
Asistarea permanenta a unui Agent citeste mai mult
 • Implementarea planului lunar de vanzari  in concordanta cu prioritatile companiei si in conformitate cu acordul clientilor.
 • Comunicarea si coordonarea implementarii  activitatilor lunare in conformitate cu planurile de Marketing si Vanzari.
 • Verificarea daca reprezentantii companiei de mercantizare au aranjat produsele in raft in mod corespunzator si daca mercantizarea acestora este in conformitate cu solutiile recomandate / agreate  pentru fiecare tip de magazin.
 • Negocierea (Implementarea) unui numar cat mai mare de materiale de comunicare/vizibilitate la raft, in magazinele alocate.
 • Verificarea stocului – sa fie rulat dupa data si dupa promotie pentru respectarea FIFO. (verificare BBD – termen de valabilitate)
Zona de acoperire: Constanta
 
 
 Cerinte:
 • Student sau absolvent al facutatii de Management/Comert/ Administrarea afacerilor sau facultati similare
 • Engleza avansat
 • Dorinta de a-si adezvolta o cariera in domeniul vanzarilor
 • Cunostinte de baza despre piata si industrie
 • Capacitatea de a lucra sub presiune
 • Abilitati de comunicare (oral si scris)
 • Bune cunostinte de Excel si Power Point   
 • Abilitati de lucru in echipa si gandire strategica
 
Data de inceput a programului de internship: Iunie 2015
 
Our corporate language is English but local language, skills and experience are a must!
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
20 May
Tehnician service aparate de cafea Constanta
Constanta

Candidatul ideal:

Recrutam Tehnician service in Constanta cu experienta in repararea si intretinerea aparatelor de cafea/similare.
- studii medii, preferabil studii de electromecanica,
- experienta in service si mentenanta pentru produse electrice si electrocasnice, avantaj masini/ vending cafea, expresoare cafea,
- permis de conducere categoria B,
- persoana

dinamica cu rezistenta la efort.

Descrierea jobului:

- efectuarea actiunilor de service solicitate de clientii din zona acoperita,
- instalarea espressoare-lor si watercoolere-lor la sediul clientilor,
- incasarea contravalorii operatiunilor de service realizate.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
27May
22 May
Consilier vanzari - Constanta
Constanta ROMANIA

Postat la: 30-04-2015 Responsabilitati Vrei o cariera in vanzari? Vrei sa castigi mai multi bani? Ai inclinatii catre domeniul tehnic? Daca ai raspunsuri pozitive la aceste intrebari, te asteptam sa ni te alaturi! RESPONSABILITATI: Descrierea postului: -promovarea produselor companiei, oferind detaliile tehnico-functionale necesare; -oferirea de solutii optime pentru cerintele clientilor;

-identificarea si concretizarea oportunitatilor de vanzare; Cerinte experienta in productie si montaj PVC, feronerie; -permis de conducere categoria B (constituie avantaj); -studii tehnice (medii/superioare) - OBLIGATORIU; -cunostinte tehnice si practice relevante, dorinta de a invata; -bune abilitati de comunicare si relationare (fluenta si corectitudine in exprimare-vorbit si scris); -capacitate buna de relationare interumana, de adaptare, flexibilitate; -persoana tehnica, orientata spre rezultate, capabila sa respecte termene limita, atenta la detalii. Beneficii Oferite -post permanent de tip citeste mai mult
Companie
S.C. TRITON TOOLS S.R.L.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
24 May
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Constanta operatori Back-office e call-center
Constanta ROMANIA

Postat la: 19-05-2015 Responsabilitati Hai conoscenze della lingua italiana ? Sai usare il computer? Vieni con noi in Comdata e scoprirai una squadra dinamica e performante di oltre 2200 dipendenti solo in Romania! Il candidato ideale deve :• conoscere ad un buon livello la lingua italiana .

• avere conoscenza minima del PC ( Word, Excel ) • avere capacita di lavorare individualmente e/o in gruppo per il raggiungimento degli obbiettivi, anche in situazioni di stress. Non è necessaria esperienza nel settore dei call center. Questa può essere l'occasione ideale per te. Società di servizi di telecomunicazioni (back-office e call-center) è alla ricerca di personale per la sede di Constanta. Cerinte Cerchiamo persone con vari livelli di lingua italiana e conoscenze minime del computer. Indirizzo : Strada Stefan cel Mare nr 36-40 , Constanta Aspettiamo CV anche all`indirizzo mail : office.comdata@gmail.com Per ulteriori informazioni ci trovi al numero 0341.100.388 da lunedi a citeste mai mult
Companie
SC COMDATA SERVICE SRL
Categoria jobului
Customer service / call center Service Call center
Tipul jobului
full-time
Salariu
3001200 ron
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Constanta operatori Back-office e call-center
Constanta ROMANIA

Postat la: 19-05-2015 Responsabilitati Hai conoscenze ottime della lingua italiana e nel usare il computer? Questa può essere l'occasione ideale per te. Societa` di servizi di telecomunicazioni (back-office e call-center) e` alla ricerca di personale per la sede di Constanta. Cerinte Cerchiamo persone con vari livelli di lingua italiana e conoscenze minime del computer.

Indirizzo : Strada Stefan cel Mare nr 36-40 , Constanta Aspettiamo CV anche all`indirizzo mail : office.comdata@gmail.com Per ulteriori informazioni ci trovi al numero 0341.100.388 da lunedi a venerdi 10:00 alle 19:00 Beneficii Oferite Per il reparto CALL CENTER (richiesto un alto livello della lingua italiana) lo stipendio mensile netto e` di 1.200 ron. Offriamo: - Contratto di lavoro - Formazione continua - Specifiche opportunità di sviluppo professionale - Squadra giovane e dinamica - Stipendio + premi relativi alle prestazioni Descrierea firmei Comdata este liderul Italian in externalizarea serviciilor de citeste mai mult
Companie
SC COMDATA SERVICE SRL
Categoria jobului
Customer service / call center Service Call center
Tipul jobului
full-time
Salariu
3001200 ron
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 May
Asistent Vanzari Constanta
Constanta ROMANIA

Postat la: 25-05-2015 Responsabilitati Efectuarea tuturor activitatilor specifice firmei Cerinte -Ambitios -Descurcaret -Cunostinte medii PC- Word,Excel, Internet -Studii superioare Beneficii Oferite -1 an vechime- 1000 euro net -Calificare profesionala/meserie in timpul programului platita de Audionova -Posibilitate de promovare in cadrul companiei Descrierea firmei Doresti sa lucrezi intr-o

companie de top? Daca vrei bani, stabilitate, o meserie pe viata, aplica acum!!! Daca vrei sa iti ajuti semenii si cauti o meserie stabila, pe viata, aplica acum la Audionova-Nr.1 in aparate auditive de 16 ani in Romania. Misiunea noastra se axeaza pe aprecierea si dezvoltarea oamenilor de calitate, iar pretuirea angajatilor nostri este o prioritate. AudioNova - companie capital romano-danez, raspandire in intreaga tara,43 centre specializate in Romania, lider de 16 ani in comercializarea aparatelor auditive. Pentru a afla mai multe despre echipa AudioNova, te asteptam pe site-ul citeste mai mult
Companie
AUDIONOVA
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Dispecer Constanta
Constanta ROMANIA

Postat la: 27-04-2015 Responsabilitati - Conducerea operativa a instalatiilor si retelelor electrice de distributie; - Asigurarea continuitatii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor; - Verificarea si asigurarea echilibrului sarcinilor / incarcarilor din instalatiile elctrice; - Analiza energetica si realizarea configuratiei optime din punct de vedere al sigurantei in functionare a

instalatiilor, realizarea ITI de lichidare a avariilor; - Exploatare si monitorizare retea electrica MT. Cerinte - Absolvent al Facultatii de Energetica; - Disponibilitate pentru relocare in Constanta; - Persoana calma, responsabila, rezistenta la stres, capacitate sporita a atentiei. Descrierea firmei We are a small friendly company with a personal approach to recruitment. We endeavor to treat all of our candidates how we ourselves would wish to be treated and we make every effort not to waste your time or make any false promises of work that we cannot deliver upon. Companie BCL Group Posturi citeste mai mult
Companie
BCL Group
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job