Joburi la sc indra recruitment company srl

Companie: Sc Indra Recruitment Company Srl
Vezi toate informatii le despre aceasta firma: Sc Indra Recruitment Company Srl
Aici vezi toate locurile de munca ale companiei / firmei Sc Indra Recruitment Company Srl.

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Filtre suplimentare Alte anunturi asemanatoare cu
05 Jul
TRADUCATOARE
Bucuresti,

Descrierea companiei Principalele activitati : Leasing de personal sau plasarea temporara a fortei de munca Consultanta pentru pregatirea contractelor de munca, eficientizarea si gasirea solutiilor in vederea reducerii costurilor societatilor in baza noilor normative privind dreptul muncii. Furnizarea fortei de munca pentru companii interne si externe.

Descrierea postului SC EUROPEAN RENT WORL SRL este in cautare de traducator autorizat cu stampila pentru lucru de secretariat/assistent manager. Candidatii vor fi contactati telefonic!!! Se cere trimiterea CV-urilor la adresa de e-mail. Descriere responsabilitati: -Activitati administrative, secretariat; -Traducere italiana – romana, engleza- romana. Beneficii: - Contract individual de munca pe perioada determinate cu posibilitate de prelungire - Salariu de baza legal plus sporurile de randament , minim garantat 1200 RO Cerintele postului Cerinte - Autorizatie traducator (stampila) - Seriozitate; - Abilitati de citeste mai mult
Companie
SC EUROPEAN RENT WORK SRL
Categoria jobului
Administratie Management / Consultanta Administratie Management Consultanta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05Jul
05 Jul
NOU Personal Hotel
Constanta,

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Oferim contracte de munca in Hoteluri de 4/5 stele, pe teritoriul Germaniei in zone turistice. Cameriste, valet, receptie, ajutori de bucatari, bucatari/bucatarese, spalatori de vase, chelneri, ospatari.Cazarea in Hotel, 2 persoane pe camera; 3 mese pe zi.

Contracte perioada sezoniera care se pot prelungi. Transport asigurat Romania-Germania. Pentru a obtine un contract de munca in luna Iulie nu ezitati sa ne sunati. Cerintele postului Unele posturi nu necesita limba straina. Calificarea nu este neaparat necesara, doar experienta( ajutor de bucatar, chelner, ospatar) Transport asigurat. Aspect placut si dexteritate. Acceptam si cupluri Varste cuprinse 20-50 de ani.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Jul
POSTURI NOI IN CONSTRUCTII, STRAINATATE
Bucuresti, Strainatate

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Angajari 2013 cu Permis de Munca pe Germania la Firma de Constructii Civile.Acceptam meseriasi cu experienta de minim un an sau cu calificare.Contracte pe perioada nedeterminata. Cerintele postului Cazarea si masa asigurata de catre angajator.

Impozitul pe venit si asigurarea medicala platita de angajator. Experienta. Spirit de echipa. Disponibilitate de plecare la sfarsitul lunii Iulie si inceputul lunii August. Transport asigurat. Cerem si oferim seriozitate.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Director economic
Cluj-Napoca

Candidatul ideal corespunde următoarelor cerințe: - studii superioare economice de specialitate, membru CECCAR - experiența minimă de 5 ani în domeniu, pe post similar (preferabil la firmă de producție) - cunoștințe temeinice privind legislația în vigoare privind domeniul financiar-contabil, alături de sistemul organizatoric - cunostințe temeinice privind

conducerea contabilității computerizate - inițiativă, conștiențiozitate și rezistentă la stres - abilități de comunicare și conducere echipă - disponibilitate la program prelungit Descrierea jobului: Atribuțiii: - conducerea și organizarea activității departamentului financiar; - elaborarea și implementarea sistemul general de evidență a gestiunii firmei; - asigurarea înregistrării sistematice și cronologice a datelor; - asigurarea prelucrării, publicării și păstrării informaţiilor cu privire la situaţia citeste mai mult
Companie
SC ERGO HUMAN RESOURCES SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
05Jul
05 Jul
NOU Ferme Pasari
Rimnicu-Vilcea,

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Companie acreditata de ITM , angajeaza urgent in luna Iulie, persoane obisnuite cu munca la ferma de pasari, pentru impachetat de oua, curatarea si controlul cotetelor. Acceptam familii, cupluri, barbati si femei. Se lucreaza 5 zile pe saptamana, intre 8-10 ore.

Camere separate pentru cuplu si familie, dotate cu vana , wc. Bucatarie, spalatorie la comun. Contracte pe perioada nedeterminata. Pentru a obtine un loc de munca nu ezitati sa ne sunati pentru informatii si plecari. Cerintele postului Seriozitate. Vointa de munca. Transport asigurat! Conditii europene de lucru. Salar atractiv. Disponibilitate de plecare in luna Iulie. Comisionul firmei se percepe din prima luna de salar.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Medici de Familie pentru Franta
Franta Bucuresti

Titlu: Medici de Familie pentru Franta Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Franta Orase: Bucuresti Tip post: Full time Domeniu: Sanatate - Sanatate Nivel cariera: Senior Descriere: Cautam Medici, Specializarea - Medicina de Familie- care doresc sa profeze intr-o clinica din Franta.Angajarea se va face full time, 35 de ore lucratoare pe saptamana.

Conditii obligatorii:-Medic specialist/primar, Medicina de Familie, experienta de lucru relevanta.-Cunoasterea limbii franceze la un nivel avansat. Cerinte: Conditii obligatorii:-Medic specialist/primar, Medicina de Familie, experienta de lucru relevanta.-Cunoasterea limbii franceze la un nivel avansat. Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 10-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: SC Petrolvalves Import Export SRL Mini interviu online Detalii loc de munca Medici de Familie pentru citeste mai mult
Companie
SC Petrolvalves Import Export SRL
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
02 Jul
Angajam Secretara
Romania Constanta

Titlu: Angajam Secretara Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Constanta Tip post: Full time Domeniu: Office jobs - Administrativ Nivel cariera: Intermediar Descriere: Societate romana-italiana angajeaza urgent "Secretara " cu experienta . Locul de munca este in Constanta . Interviul se va tine intre 15-20 Iulie . Va rog trimiteti un CV in limba italiana sau engleza .

Cerinte: Experienta in functia de secretara . Se cer cunostiinte de calculator , internet , Limba italiana ( vorbit si scris ) la un nivel bun este obligatorie. Cunostiinte limba engleza este un avantaj .Limita de varsta maxim 40 ani , aspect placut . Tip promovare: Standard Salariu: 400 € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 30-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: SC Andreea Trading 96 SRL Mini interviu online Detalii loc de munca Angajam Secretara: citeste mai mult
Companie
SC Andreea Trading 96 SRL
Categoria jobului
Office jobs - Administrativ Administratie
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Fabrica de saltele angajeaza personal
Urlati ROMANIA

Postat la: 03-07-2015 Responsabilitati Societate Comerciala, Producator de Saltele , Mobila si Tapiterie, angajeaza personal calificat si necalificat , 50 posturi,pentru PL Loloiasca, Com. Tomsani, Jud.

Prahova: - Confectionera/Croitoreasa : 10 posturi, necesita experienta pe post minim 1 an - Lacatus mecanic/Sudor : 3 posturi,experienta minim 1 an, - Manipulant : 7 posturi , fara experienta - Operator utilaje : 20 posturi , asiguram instructaj/pregatire la locul de munca, - Muncitor Necalificat : 10 posturi. Cei interesati pot trimite CV pe email ergobelen@gmail.com . Relatii la nr. de tel. 0728 444 166. Cerinte -personal calificat , minim 6 luni experienta - personal necalificat , fara experienta Companie SC ROYAL FLEX MOB SRL Posturi disponibile 50 Domeniu Industrie usoara / Confectii Productie Nivel experienta Fara experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala generala Scoala profesionala Nivel salarial Confidential Localitate Urlati Tara ROMANIA
Companie
SC ROYAL FLEX MOB SRL
Categoria jobului
Industrie usoara / Confectii Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Asistent administrativ cu limba franceza
Iasi ROMANIA

Postat la: 12-06-2015 Responsabilitati In calitate de Asistent administrativ vei asigura suportul pentru Departamentul de Recrutare si de asemenea pentru Receptie.

Principalele tale responsabilitati vor fi: In cadrul Departamentului de Recrutare : - Elaborarea de rapoarte cu privire la proiectele de recrutare desfasurate ; - Centralizarea rezultatelor proiectelor de recrutare ; - Gestionarea aplicatiilor primite pe site-ul companiei si pe adresele specifice ; - Verificarea/auditul anunturilor de recrutare postate pe site-urile de specialitate ; - Asigurarea necesarului de materiale pentru o buna desfasurare a activitatii ; - Centralizarea pontajelor, a cererilor de concediu, adeverintelor si a altor documente solicitate ; - Gestionarea apelurilor telefonice si a corespondentei. In cadrul Receptiei : - Gestionarea relatiei cu publicul ; - Gestionarea apelurilor si a corespondentei interne si internationale ; - Mentinerea relatiei cu partenerii firmei (clienti, furnizori etc).; - citeste mai mult
Companie
SC Veo Worldwide Services SRL
Categoria jobului
Secretariat / Administrativ Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
FAT BOY CLUJ NAPOCA angajeaza Lucrator Comercial
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 11-06-2015 Responsabilitati FAT BOY angajeaza lucrator comercial Fast Food Cautam persoane care au atitudine pozitiva si care doresc sa lucreze in echipa, intr-un mediu de lucru placut. Jobul implica prepararea si vinderea de produse de tip Fast Food.

(curatenia si ingrijirea aparaturii, curatenia locului de munca, lucrul cu casa de marcat, comunicare deschisa cu clientii, etc) Detalii fatboyoffice@gmail.com tel 0740197474 Cerinte Nu este necesara experienta anterioara, dar aceasta poate constitui un avantaj. -Varsta minima 18 ani. -Liceul absolvit sau in curs de absolvire. -Aspect fizic placut, curat. -Punctualitate. -Varsta maxima 35 de ani. -Preferabil persoane de sexfeminin. -Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi. -O limba straina vorbita constituie un avantaj. Beneficii Oferite Beneficii: -Salariu atractiv (se discuta doar la interviu). -Masa zilnica. -8 ore pe zi program de lucru . -Prime si alte beneficii (se vor discuta doar la interviu). Descrierea firmei citeste mai mult
Companie
SC SHOCK ENERGY INSTAL SRL
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job