Joburi la net revelation sa

Companie: Net Revelation Sa
Vezi toate informatii le despre aceasta firma: Net Revelation Sa
Aici vezi toate locurile de munca ale companiei / firmei Net Revelation Sa.

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Filtre suplimentare Alte anunturi asemanatoare cu
04 Nov
Farmacist Full time

Doresti sa te alaturi unei companii profesioniste si dinamice? Help Net Farma isi mareste echipa! Suntem una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, prezenti de 15 ani pe piata, avand cca 1400 de angajati si peste 1.000.000 de clienti fideli. Vino alaturi de noi in a€œFarmacia unde te simti binea€ ! In prezent angajam: Farmacist Responsabilitati: - Elibereaza produsele.

Companie: HELP NET FARMA SA

Jobul Farmacist este incadrat in categoria Farmacie

Locul de munca Farmacist a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
04 Nov
Category Manager Full time, Part time

Vrei sa te alaturi unei companii profesioniste si dinamice? Help Net Farma isi mareste echipa! Suntem una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, prezenti de 15 ani pe piata, avand cca 1400 de angajati si peste 1.000.000 de clienti fideli. Vino alaturi de noi in a€œFarmacia unde te simti binea€ ! In prezent angajam: Category Manager Responsabilitati: - Asigurarea.

Companie: HELP NET FARMA SA

Jobul Category Manager este incadrat in categoria Farmacie

Locul de munca Category Manager a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
26Nov
04 Nov
Farmacist Full time

Doresti sa te alaturi unei companii profesioniste si dinamice? Help Net Farma isi mareste echipa! Suntem una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, prezenti de 15 ani pe piata, avand cca 1400 de angajati si peste 1.000.000 de clienti fideli. Vino alaturi de noi in a€œFarmacia unde te simti binea€ ! In prezent angajam: Farmacist Responsabilitati - Elibereaza.

Companie: HELP NET FARMA SA

Jobul Farmacist este incadrat in categoria Farmacie

Locul de munca Farmacist a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
04 Nov
Farmacist Full time

Doresti sa te alaturi unei companii profesioniste si dinamice? Help Net Farma isi mareste echipa! Suntem una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, prezenti de 15 ani pe piata, avand cca 1400 de angajati si peste 1.000.000 de clienti fideli. Vino alaturi de noi in a€œFarmacia unde te simti binea€ ! In prezent angajam: Farmacist Responsabilitati: - Elibereaza.

Companie: HELP NET FARMA SA

Jobul Farmacist este incadrat in categoria Farmacie

Locul de munca Farmacist a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
26Nov
18 Nov
Operator facturare Full time, Part time, Perioadă determinată

Facturare Smart Bill, Intocmire comenzi furnizori, Banca, gestionare incasari. Cerinte De preferat cu experienta in vanzari minim 1 an si studii economice sau tehnice cu profil electric. Obligatoriu domiciliul stabil in Bucuresti. Foarte bune cunostine MS Excel si experienta in lucrul general cu calculatorul. Firma importa si comercializeaza echipamente electronice de securitate. Experienta in.

Companie: NET TRADING SRL

Jobul Operator facturare este incadrat in categoria Financiar / Contabilitate, Telecomunicaţii, Vânzări

Locul de munca Operator facturare a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
21 Nov
Director economic BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 31-10-2014 Responsabilitati Este subordonat Directorului general al societatii. Are in subordine serviciul financiar-contabilitate. Raspunde de organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul financiar-contabil, desfasurate in cadrul societatii: Organizeaza contabilitatea societatii in conformitate cu dispozitiile legale si asigura efectuarea la timp a inregistrarilor;.

Companie: SC SMART JOB SOLUTIONS SA

Jobul Director economic este incadrat in categoria Chimie / Petrochimie full-time

Locul de munca Director economic a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 30-10-2014 Responsabilitati Coordonator Proiecte Europene si Portofoliu Clienti - Divizia Fonduri Europene Responsabilitati: - Promovarea si vanzarea activa a produselor bancii, oferind clientilor consiliere financiar bancara prin servicii bancare de calitate; - Promovarea activa catre clientii bancii si catre clienti potentiali posibiltatea de a obtine Fonduri Structurale si.

Companie: LIBRA INTERNET BANK SA

Jobul Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti este incadrat in categoria Banci / Finante full-time

Locul de munca Coordonator Proiecte Europene & Portofoliu Clienti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov
Muncitor - Abator pasari Brasov

LiceuDetalii Companie:Infiintata in anul 1991, AVICOLA BRASOV SA se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 494 angajati, AVICOLA BRASOV SA ofera servicii de: cresterea pasarilor. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un.

Companie: Avicola Brasov SA

Jobul Muncitor - Abator pasari este incadrat in categoria Agricultura/Silvicultura full-time

Locul de munca Muncitor - Abator pasari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov
Consultant Bancar - Sucursala Craiova Craiova

Scurta descriere a companiei Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar? Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare. Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si.

Companie: Libra Internet Bank SA

Jobul Consultant Bancar - Sucursala Craiova este incadrat in categoria Banci Customer support - Client service full-time

Locul de munca Consultant Bancar - Sucursala Craiova a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov
TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA-responsabil zona productie Braila ROMANIA

Postat la: 20-11-2014 Responsabilitati -raspunde de organizarea pe zona sa : comprima/ defalca operatiile in functie de necesitate; -raspunde de calitatea executarii operatiilor conform documentatiei tehnice si a procesului tehnologic a modelului in lucru; -raspunde de realizarea cantitatii zilnice planificata pe zona sa; -comunica Sefului ierarhic muncitorii/ operatia care nu depasesc pragul.

Companie: SC BLUETTE MODE SA

Jobul TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA-responsabil zona productie este incadrat in categoria Industrie usoara / Confectii full-time

Locul de munca TEHNICIAN IN INDUSTRIA TEXTILA-responsabil zona productie a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job