Joburi la job selection brasov

Companie: Job Selection Brasov
Vezi toate informatii le despre aceasta firma: Job Selection Brasov
Aici vezi toate locurile de munca ale companiei / firmei Job Selection Brasov.

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Filtre suplimentare Alte anunturi asemanatoare cu
21 Nov
Conceptor produs-proces pentru desfasurarea activitatii in Romania Bucuresti Romania

FacultateDetalii Companie:Tellus Brasov Srl este o companie al carui principal obiect de activitate este selectia si plasarea fortei de munca. Daca sunteti specialist in domeniul I.T sau constructii si doriti un alt loc de munca, care sa satisfaca mult mai bine nevoile dumneavoastra sau sunteti doar la inceput si doriti o cariera in domeniu, atunci va aflati in locul potrivit. Tot ce trebuie.

Companie: Sc Tellus Brasov Srl

Jobul Conceptor produs-proces pentru desfasurarea activitatii in Romania este incadrat in categoria Inginerie, Industrie full-time

Locul de munca Conceptor produs-proces pentru desfasurarea activitatii in Romania a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
18 Nov
Muncitor - Abator pasari Brasov

LiceuDetalii Companie:Infiintata in anul 1991, AVICOLA BRASOV SA se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 494 angajati, AVICOLA BRASOV SA ofera servicii de: cresterea pasarilor. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un.

Companie: Avicola Brasov SA

Jobul Muncitor - Abator pasari este incadrat in categoria Agricultura/Silvicultura full-time

Locul de munca Muncitor - Abator pasari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov
Director economic BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 31-10-2014 Responsabilitati Este subordonat Directorului general al societatii. Are in subordine serviciul financiar-contabilitate. Raspunde de organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul financiar-contabil, desfasurate in cadrul societatii: Organizeaza contabilitatea societatii in conformitate cu dispozitiile legale si asigura efectuarea la timp a inregistrarilor;.

Companie: SC SMART JOB SOLUTIONS SA

Jobul Director economic este incadrat in categoria Chimie / Petrochimie full-time

Locul de munca Director economic a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov
Constructori Linz

Pentru o companie din Austria cautam urgent, zidari, tencuitori, instalatori, electricieni, faiantari, rigipsari, montatori fatade, plafon si acoperis, lacatusi. Activitatea se desfasoara la blocuri si cladiri, constructii si reabilitare. Se sta minim 4 luni, se pleaca pe 30 noiembrie, salariu fix si diurna, transport si cazare decontate de angajator.Cerinte:Disponibilitate de plecare, 30.

Companie: team 4 job

Jobul Constructori este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Constructori a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Preparatoare-Vanzatoare Fast-food Hornbach Brasov Brasov ROMANIA

Postat la: 18-11-2014 Responsabilitati prepararea produselor tip fast food (mici, carnati, ceafa, pui, cartofi); - vanzarea produselor tip fast food; Cerinte - seriozitate; - punctualitate; - corectitudine; - bune aptitudini de comunicare; - aspect placut. Experienta constituie un avantaj. CV cu poza la adresa de email: alexandru. tiponut@abcontabilitate.ro tel 0747. 108. 107.

Companie: A A IMBISS BRASOV S.R.L.

Jobul Preparatoare-Vanzatoare Fast-food Hornbach Brasov este incadrat in categoria Restaurante / hoteluri / catering full-time

Locul de munca Preparatoare-Vanzatoare Fast-food Hornbach Brasov a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
26Nov
18 Nov
Fermieri Germania

Ferma de vaci din Germania, angajeaza 15 persoane ,chiar si cupluri, disponibile sa presteze muncile necesare intr- o ferma ( ingrijire animale, curatare, hranire, operare cu diferite aparate pentru muls si trasportarea laptelui). Nu sunt necesare calificari deosebite, persoanele de la tara in general au experienta. Se ofera contract pentru 6 luni, cazare si masa gratuite. Salariu lunar 1400.

Companie: team 4 job

Jobul Fermieri este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura full-time

Locul de munca Fermieri a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov
Reprezentant Vanzari Sibiu

Descrierea companiei: Suntem Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Cautam un om entuziast care sa promoveze serviciile noastre cu un mare focus pe Recrutarea de Personal. Pentru a intelege acest serviciu va invitam sa intrati pe pagina noastra despre RECRUTARE. Furnizam acest serviciu pentru companii din Romania deja de 7 ani. Multe companii din.

Companie: JOB CONNECT

Jobul Reprezentant Vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Agricultori urgent Augsburg

Cautam personal pentru a desfasura activitati in agricultura in Germania. Candidatii nu trebuie sa posede cunostinte de limba germana si nici experienta relevanta anterioara, insa pentru cei care au mai muncit in domeniu sau sunt de la tara, exista avantaje salariale. Oferim posibilitatea de a muncii legal, cu contract de munca, semnat in tar, pe perioada determinata. Oferta financiara este.

Companie: team 4 job

Jobul Agricultori urgent este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura sezonier

Locul de munca Agricultori urgent a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Menajere Frankfurt

Oferim locuri de munca in menaj la firme, Germania- Frankfurt. Nu este necesara limba germana sau o experienta profesionala si angajam atat femei cat si barbati. Se lucreaza in echipe de romani, la mentinerea curateniei si mentinerea conditiilor sanitare in unitati. La baza contractului individual de munca, sta permisul de munca valabil pe1 an si gratuitati legate de cazare si masa. Fara.

Companie: team 4 job

Jobul Menajere este incadrat in categoria Intretinere / Curatenie full-time

Locul de munca Menajere a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Ingrijit varstnici Linz

Detinem locuri de munca in servicii de ingrijire la domiciliu si asistenta persoanelor batrane sau bolnave, pe Germania si Austria. Angajam si femei si barbati, experienta in domeniu constituie un avantaj, atestatul de ingrijitor constituie un avantaj insa nu este obligatoriu. Se cere disponibilitate la contract pe termen lung-minim 2 luni, cu prima plecare pe luna octombrie. Contractul de munca.

Companie: team 4 job

Jobul Ingrijit varstnici este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijit varstnici a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job