Joburi www mercador ro in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru www mercador ro in orasul cluj dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu www mercador ro in orasul cluj
19 Nov
Consultant Vanzari Solutii de CPM / BI / Bugetare Cluj Napoca

Scurta descriere a companiei Senior Software is a company founded in 2003. Constant growth each year was due to professionalism and quality of solutions offered. Intelligence, personal development and technological innovation characterize our team. We built a dynamic working environment with professional development opportunities. For more information please vizit www.seniorsoftware.ro Cerinte.

Companie: Senior Software

Jobul Consultant Vanzari Solutii de CPM / BI / Bugetare este incadrat in categoria IT Software Management - Consultanta Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Vanzari Solutii de CPM / BI / Bugetare a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
19 Nov
Sales Account Manager Cluj Napoca

Short company description Senior Software is a company founded in 2003. Constant growth each year was due to professionalism and quality of solutions offered. Intelligence, personal development and technological innovation characterize our team. We built a dynamic working environment with professional development opportunities. For more information please vizit www.seniorsoftware.ro.

Companie: Senior Software

Locul de munca Sales Account Manager a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Cautam soferi pentru Marea Britanie Cluj-Napoca, Marea Britanie

Descrierea companiei Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca, este optiunea perfecta atat pentru candidatii care cauta compania ideala pentru a-si atinge obiectivele profesionale cat si pentru companiile care doresc cei mai buni angajati pentru a-si dezvolta afacerea. Serviciile noastre se adreseaza exclusiv.

Companie: Work Experience

Jobul Cautam soferi pentru Marea Britanie este incadrat in categoria Transporturi / Distributie, full-time

Locul de munca Cautam soferi pentru Marea Britanie a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
22 Nov
Consilier Suport Comercial Relatii Clienti-Call Center Cluj-Napoca

CANDIDATUL IDEAL: Experienta relevanta de minim 6 luni intr-o activitate similara. Foarte buna cunoastere a mediilor de comunicatii – cablu, fibra optica, wireless. Experienta relevanta in utilizarea sistemelor de operare – Windows, Linux Cunostinte de baza legate de servere de mail, web, DNS, DHCP Cunostinte de telefonie reprezinta un avantaj Foarte bune abilitati de lucru cu.

full-time

Locul de munca Consilier Suport Comercial Relatii Clienti-Call Center a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
19 Nov
Consultant Asigurari de Viata- Cluj Napoca Cluj Napoca

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Cluj Napoca este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Cluj Napoca a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
19 Nov
Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 19-11-2014 Responsabilitati Fata de clienti: -Asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor -Informarea clientilor referitor la sortimentul din magazin, cat si oferirea de informatii de specialitate -Consilierea clientilor cu privire la sistemele de fidelizare Administrative: -Intocmirea de facturi,avize, facturi de retur,etc -Coordonarea transporturilor catre clienti.

Companie: DENNVER COMIMPEX

Jobul Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov
Call Center Team Leader – in Cluj-Napoca, for one of our client Cluj-Napoca,

Descrierea companiei UPA Solutions este o companie romaneasca ce ofera o gama larga de servicii printre care furnizarea de servicii de recrutare, selectie de personal si formare profesionala. Compania aflata in continua dezvoltare are in prezent un numar de 12 colaboratori in patru centre de contact, Bucuresti, Botosani, Braila si Alba Iulia, urmand sa deschida in perioada urmatoare, noi.

Companie: UPA Solutions SRL

Jobul Call Center Team Leader – in Cluj-Napoca, for one of our client este incadrat in categoria Administratie, Management / Consultanta, Resurse umane, Secretariat, full-time

Locul de munca Call Center Team Leader – in Cluj-Napoca, for one of our client a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Gestionar depozit - Vel Pitar - Cluj Napoca Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 18-11-2014 Responsabilitati Gestionarea marfurilor din depozit si operarea in sistemul informatic; Verificarea corectitudinii inregistrarilor; Manipularea marfurilor; Participarea la inventare lunare; Curatenie la locul de munca; Respectarea procedurilor si normelor interne ale companiei. Cerinte Studii medii, min. sc. profesionala; Vechime minima in munca, min. 2 ani din care 1.

Companie: VEL PITAR SA

Jobul Gestionar depozit - Vel Pitar - Cluj Napoca este incadrat in categoria Logistica full-time

Locul de munca Gestionar depozit - Vel Pitar - Cluj Napoca a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asistent Comercial Cluj-Napoca

Cerinta obligatorie : - Absolvent universitar 2014 cu diploma de absolvire sau licenta/master 2014 Responsabilitati: Fata de clienti: - Asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor - Informarea clientilor referitor la sortimentul din magazin, cat si oferirea de informatii de specialitate - Consilierea clientilor cu privire la sistemele de fidelizare Administrative: -.

Companie: SC Dennver Comimpex SRL

Jobul Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asistent Comercial este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asistent Comercial a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
15 Nov
Internship@BRD - Front Office Bancar (Grup Cluj) Cluj Napoca

Scurta descriere a companiei BRD este o banca cu o traditie de peste 90 de ani in Romania. Modelul de banca universala implementat de Grupul Societe Generale in urma privatizarii din 1999 este axat astazi pe 3 activitati majore : Banca de Retail Corporate & Investment Banking Servicii Financiare Specializate In prezent, suntem a doua banca din Romania din punct de vedere al activelor, unul.

Companie: BRD - Groupe Societe Generale

Jobul Internship@BRD - Front Office Bancar (Grup Cluj) este incadrat in categoria Banci Internship Vanzari part-time

Locul de munca Internship@BRD - Front Office Bancar (Grup Cluj) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job