Joburi stivuitorist in cluj

Cauta in 4 locuri de munca stivuitorist in cluj in 2015

04Mar
25 Feb
GESTIONAR – STIVUITORIST
Cluj-Napoca

- Receptia cantitativa si calitativa a produselor comercializate;- Pregatirea materialelor pe baza facturii fiscale;- Verificarea cu atentie a materialelor predate catre client;- Asigura incarcarea si descarcarea marfii cu ajutorul motostivuitorului;- Activitati de manipulare a marfii in depozit;- Gestionarea corecta a stocurilor;- Participarea la inventarele lunare,semestriale,anuale.

Cerinte - Studii medii;- Experienta pe un post similar min. 1 an;- Atestat de stivuitorist- (autorizat ISCIR )- obligatoriu;- Cunostiinte de utilizare a documentelor fiscale;- Spirit organizatoric;- Persoana corecta, dedicata, serioasa ,cu simt al raspunderii;- Carnet de conducere cat.B (avantaj) Oferta (bonusuri, beneficii) - Pachet salarial atractiv;- Bonuri de masa;- Decontarea transportului in comun;- Mediu de lucru profesionist. A A Interviu Online: 1.A A Detineti autorizatie ISCIR valabila pentru meseria de Stivuitorist?
Companie
Secpral Pro Instalaţii S.R.L. Cluj
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Logistica Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Gestionar-Stivuitorist
Cluj-Napoca

Cerinte: Permis de conducere a€“ categoria B; Experienta de lucru cu motostivuitorul; Cunostinte utilizare PC; Bune abilitati de comunicare si adaptare; Spirit de echipa, dinamism; Harnic, perseverent; Onest, responsabil.

Responsabilitati: Gestionarea intrarilor si a iesirilor de marfa; Receptia cantitativa si calitativa a marfurilor; Livrarea marfurilor atunci cand se impune; Pregatirea corecta a marfurilor pentru livrare, conform comenzilor; Inventarierea marfii din gestiune, cu frecventa solicitata; Primirea si amplasarea in mod corect, sigur si eficient a marfii in depozit; Depozitarea si manipularea in mod corespunzator a marfii; Incarcarea/descarcarea marfii la/din depozitul firmei; Verificarea si intretinerea ordinii si a curateniei.
Companie
Dasteli
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Lucrator Depozit / Manipulant Marfuri
Cluj-Napoca

PRACTICOM S.R.L. angajeaza lucrator pentru depozit. Cerinte:-Studii:Minim 8 clase;-Experienta pe un post similar: minim 1 an;- Permis/autorizatie de stivuitorist, pentru manipularea mecanizata a marfurilor (aceasta nu este o cerinta obligatorie, dar constituie un avantaj);-Cunostinte de operare WMS (constituie un avantaj); Atributii: Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa;Pregateste

marfurile pentru livrare in zonele de expediere corespunzatoare;Expediaza marfa catre clienti conform comenzilor, graficului de livrare si prioritatilor;Mentine curatenia si ordiniea la locul de munca;Incarca si/sau descarca marfurile in/din autovehiculele de livrare;Receptioneaza, verifica si sorteaza cantitativ si calitativ a marfurile intrate în depozit;Manipuleaza si aseaza produsele in spatiile special destinate, in functie de sortimente si termenul de valabilitate, manual, cu ajutorul transpaletei;Comisionarea marfurilor pentru livrare conform documentelor si indicatiilor citeste mai mult
Companie
PRACTICOM CLUJ
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Logistica Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Operator depozit
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 28-01-2015 Responsabilitati - Participa la pregatire comenzilor din depozit in vederea expedierii conform dispozitilor date de seful de depozit. - Sprijina seful de depozit in verificare fluxului de intari-iesiri marfa. - Asigura sortare, aranjare si curatenia in depozit. - Participarea la manipularea marfurilor cu instalatii de ridicat. Cerinte - Minime cunostiinte tehnice.

- Persoana organizata, responsabila, atenta la detalii. - Constituie un avantaj detinere unei autorizatii ISCIR de stivuitorist. sau macaragist (radiocomanda). Descrierea firmei Importator si depozit cu ridicata care activeaza pe piata distribitie de profile din otel carbon. Facem parte din grupul Olivini-Eridian Italia , cu experinta de peste 60 ani in distribuita locala a produselor metalurgice. In Cluj -Napoca grupul a investit intr-un Center Service in suprafata de 2500mp. Diversitatea si flexibilitatea constituie forta societatii noastre. Companie KUERYO STEEL Srl Posturi disponibile 1 citeste mai mult
Companie
KUERYO STEEL Srl
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
04Mar