Joburi sc plafar retail srl in cluj

Cauta in 2 locuri de munca sc plafar retail srl in cluj in 2015

26Nov
18 Nov
Ajutor de Pizzaiolo (Pizzar)- Cluj-Napoca
Romania Cluj Napoca

Titlu: Ajutor de Pizzaiolo (Pizzar)- Cluj-Napoca Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: Cluj Napoca Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Turism Servicii - Restaurante Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Vanzari Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: SC INFOMUNCA SRL recruteza un ajutor de Pizzaiolo pentru o pizzerie din Cluj Napoca .

Nu este necesara calificare ,dar se cere un minim de experienta.Contractul se va incheia pe perioada nedeterminata. Programul de munca este de doua zile cu doua pauza ,40 de ore pe saptamana.Se asigura transport la locul de munca.CERINTE capacitate de a gestiona un volum mare de comenzi in intervale scurte de timp, capacitate de a colabora in echipa, sa mentina bucataria curata si organizata, sa respecte normele igienico-sanitare de alimentatie si de protectia muncii. Cerinte: -capacitate de a gestiona un volum mare de comenzi in intervale scurte de timp, capacitate de a colabora in echipa, sa mentina bucataria curata si citeste mai mult
Companie
Infomunca Recruitment
Categoria jobului
Servicii - Turism Servicii - Restaurante Vanzari - Retail / Comert Vanzari - Vanzari Vanzari Restaurante Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Nov
Vanzator Stone Creek Polus Cluj
Cluj; Cluj/Cluj-Napoca

Vanzator Stone Creek Polus Cluj Personalul de vanzari trebuie sa serveasca clientii firmei, sa ii ajute sa isi gaseasca produsele pe care si le doresc, sa incaseze numerarul si sa il pregatesca pentru depunerea la banca, sa pastreze magazinul in perfecta stare de curatenie si mercantizare, sa intocmeasca situatii si raportari, sa participe la inventar.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Sc.

Mexxem Srl. este unul din liderii nationali pe piata de retail de incaltaminte. Cu o retea de magazine in toata tara (Stone Creek) si cu un magazin online lansat cu mare succes (www.stonecreek.ro), Mexxem isi propune sa consolideze si chiar sa depaseasca pozitia castigate in piata dupa mai mult de 10 ani de activitate in Romania.
Companie
SC MEXXEM
Categoria jobului
Vanzari Comert; Vanzari Comert/Lucrator comercial Vanzari
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
26Nov