Cauta in 1 locuri de munca sala fitness in cluj in 2014

Piata locurilor de munca din Cluj este in plina dezvoltare, fiind o zona cu o industrie diversa, cu multi investitori si cu o economie cu rezultate.

24Oct
06 Oct
Angajam agenti publicitate
Cluj Romania

vanzari -Acces gratuit la sala de fitness -Telefon mobil -Posibilitatea de avansare in functie in cadrul agentiei Descrierea firmei Xpose Media - Agentie de publicitate Full Service Suntem o agentie de publicitate independenta, fullservice si activam din 2008 pe piata serviciilor media din Sibiu. Construim si adaugam valoare brandurilor prin solutii de comunicare integrate, cu influenta. Mai mult

Companie: Xpose Media Serv

Jobul Angajam agenti publicitate este incadrat in categoria Alte domenii part-time

Locul de munca Angajam agenti publicitate a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca sala fitness in cluj in 2014 vezi si firme in Cluj sau

Cluj este un centru universitar, astfel ca in fiecare an sute de absolventi sunt in cautarea unui job, fie ca sunt cu experienta, castiga pe parcursul studiilor prin multitudinea de joburi part time care se gasesc in zona, fie ca detin doar cunostinte teoretice si sunt dispusi sa munceasa pentru a dobandi experienta profesionala.
Nivelul salarizarii depinde foarte mult atat de natura jobului cat si de experienta pe care o detine candidatul.
Salariul mediu pe economie pentru Cluj este de 1634lei, fiind al patrulea oras ca nivel al venitului. Cele mai bine platite joburi fiind in cele in industria prelucrarii tutunului, fiins urmati de cei care lucreaza in transporturi aeriene, urmati de cei care lucreaza in intermedieri financiare, urmati de cei din IT.