Joburi sala fitness in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sala fitness in orasul cluj dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sala fitness in orasul cluj
28 Jan
Cautam barmani, ospatari, operatori casa de marcat si sefa de sala
Cluj-Napoca

Candidatul ideal Persoană cu o oarecare minimă experienţă pentru posturile de barman, ospătar şi operator casă de marcat. Obligatorie este experienţa în baruri, cafenele, cluburi pentru poziţiile de şef de sală.

Descrierea jobului Pentru A sef de tură se caută personal dispus la muncă intensă, cu disponibilitate pentru zilele de sâmbătă şi duminică, capabil să organizeze şi să conducă un colectiv de peste 20 de persoane. Salarizarea nelimitată, în funcÅ£ie de performanÅ£e. Operatorul de la casa de marcat trebuie să introducă în sistemul de marcaj produsele care se vând în bar. Descrierea companiei Club, cafenea şi restaurant, toate situate în zona centrală şi ultacentrală a oraşului.
Companie
Diesel Club
Categoria jobului
Absolventi Alimentatie / HoReCa Studenti Horeca Educatie Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
08Feb
03 Feb
Angajam personal sala evenimente
Cluj-Napoca

Sala evenimente care se deschide in luna februarie in Cluj Angajam personal pentru sala evenimente, part timesi full time. Ospatari full time cod-OFT Ospatari part time cod-OPT Bucatari full time cod-BFT Bucatari part time cod-BPT Ajutor Ospatar full time cod-AOFT Ajutor ospatar part time cod-AOPT Ajutor barman full time cod-ABFT Muncitori necalificati full time cod-MNFT.

CV-urile se trimit pe adresa de mail specificand codulpentru pozitia aplicata.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Designer - fire protection systems
Calea turzii nr.192, Cluj-Napoca, Judetul Cluj, Romania

PYRONOVA IS ROMANIA is a professional company specialized is fire protection. At the moment we are looking for a new colleague in our tehnical department on Security system designer with english position. Workplace would be in Cluj-Napoca office.

If you are interested to make part of a professional team, and you have the necessary knowledge and abilities as: - Bachelor's degree in instalation engineering field; - Good communication skills in english, both written and spoken; - Computer useing skills( MS office), Advaced Autocad 2D, 3D, other hydraulic calculation programs; - Ability to plan and organize; - Mental fitness; ....and the following tasks and responsabilities are challenging you: - Prepareing technical memorandum for projects; - Develop proposals for projects, for prefabrication projects and for execution of projects; - Designing DTAC, PT, DDE, AS BUILD projects; - Handles the project and the documentation in time as well as the supervisors instructions are given. citeste mai mult
Companie
SC PYRONOVA IS ROMANIA SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Trainer Regional
Brasov Bucuresti Cluj-Napoca Galati Timisoara

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Resurse umane / Psihologie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Absolvent studii superioare- Experienta de min 2 ani in retail (reprezinta un avantaj)- Personalitate energica si gandire pozitiva- Abilitati organizatorice -Flexibilitate si disponibilitate de a calatori (ca. 80% din timpul de lucru)- Cunostinte solide de Power Point, Word, Excel- Cunostinte de limba engleza (constituie un avantaj)- Permis de conducere categoria B - obligatoriu Candidatul ideal va avea abilitati foarte bune de comunicare si lucru in echipa! Esentiale sunt etica si integritatea in desfasurarea activitatii cotidiene. Totodata candidatul ideal va trebui sa se remarce prin proactivitate, entuziasm si dorinta de a reusi. Descrierea jobului - Planificarea citeste mai mult
Companie
REWE ROMANIA
Categoria jobului
Resurse umane / Psihologie Educatie Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Area Sales Manager
Cluj-Napoca Sibiu Timisoara

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Dinamic, comunicativ, perseverent, capabil sa ia singur decizii in discutiile cu clientii.

Orientare catre client, spre rezultate si cunostinte privind tehnicile de vanzare. Cunostinte medii de operare PC (MS Office, Internet). Cunostinte bune de limba engleza. Disponibilitate pentru munca de teren. Disponibilitate pentru participarea la cursuri, intern si extern. Experienta in domeniul HORECA , decoratiuni interioare, parfumuri de ambient, reprezinta un avantaj. Experienta in organizarea de evenimente, seminarii, show-uri de prezentare produs reprezinta un avantaj. Experienta si rezultate verificabile pe baza de recomandari de la locurile de munca anterioare. Descrierea jobului Vanzarea citeste mai mult
Companie
Euroaiot SRL
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Marketing Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport Horeca Industrie alimentara Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb
04 Feb
Echipa McDonald’s te invita sa aplici pentru pozitia de Crew !
Brasov, Sibiu, Bucuresti, Cluj Napoca, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Oradea, Bacau, Arad, Craiova, Baia Mare, Deva, Buzau, Targu Mures

  Daca ti-ai stabilit obiectivele profesionale, la McDonald’s iti poti transforma aspiratiile in realitate!   Esti o persoana energica, dornica de a invata in permanenta lucruri noi, care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Esti inca student sau elev si doresti sa acumulezi experienta profesionala? Atunci poti opta pentru pozitia de Crew  si beneficiezi de un program de lucru

flexibil, training si oportunitatea de a promova intr-un timp foarte scurt.   A lucra alaturi de McDonald’s inseamna mai mult decat a avea un loc de munca – toate calificarile noastre sunt create astfel incat sa dezvolte atat latura profesionala, cat si pe cea personala a angajatilor. Pozitia de Crew implica o activitate antrenanta si variata, care include toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucatarie, case de marcat si sala de mese. Astfel, ai sansa de a cumula experienta necesara si de a-ti dezvolta abilitatile de comunicare.    
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
01 Feb
System Administrator
Cluj-Napoca

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Required skills• Windows servers and Linux Admin knowledge• MS Active Directory, VMware ESX, Linux, Cisco• Networking knowledge (TCP/P, routing, switching, debugging)• Security tools(firewalls, Web content filtering and content filtering solution) Personal• Solid English written and verbal communication• Recognizes and understand technology impacts within the business• Analytical approach for solving tasks as well as ability to repeat procedures• Strong team oriented person, able to work in a complex team environment• Availability for shift work and travel Experience• Master’s degree with computer science major• At least 3 years’ experience of working with Windows Servers citeste mai mult
Companie
SC GARMIN CLUJ SRL
Categoria jobului
IT Hardware IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
ANGAJAM CASIER - INCASATOR ARAD SI CLUJ NAPOCA
Arad Cluj-Napoca

Candidatul ideal Cautam fete prietenoase, cu simtul umorului, sincere, responsabile, carora sa le faca placere sa lucreze cu oamenii si care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional, intr-un mediu dinamic si placut, alaturi de o echipa tanara.

Descrierea jobului Cerinte: -prezenta placuta, sociabila, activa, cu bune abilitati de comunicare -calm si stapanire de sine, cu simtul responsabilitatii bine dezvoltat Principalele responsabilitati ale ocupantului postului de CASIERITE sunt: -supravegheaza sala de jocuri -acorda asistenta clientilor si explica regulile de joc -efectueaza operatiunile de plati si incasari de la si catre clienti Beneficii: - pachet salarial motivant - program flexibil - mediu de lucru placut si dinamic Descrierea companiei Companie de renume in domeniul jocurilor de noroc.
Companie
Clasik Poker SRL
Categoria jobului
Crewing / Casino / Entertainment Turism Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Asistenti Medicali Generalisti- Spital & Clinici
Brasov Bucuresti Cluj-Napoca Constanta Timisoara

Candidatul ideal Minim 1 an experienta anterioara ca asistent medical;Orientare catre client si bune abilitati de comunicare;Atentie la detalii, bune abilitati de lucru in echipa;Cunostinte medii de operare PC (Word, Internet);Cunostintele medii de limba engleza pot constitui un avantaj.

Descrierea jobului Participa la educatia medicala a pacientului;Gestioneaza eficient circuitul pacientilor in sala de asteptare astfel incat sa evite intarzierile; Pregateste cabinetele medicale cu tipizatele si consumabilele medicale necesare desfasurarii consultatiei;Pregateste instrumentarul, aparatura necesara si asista medicul pe durata interventiilor si procedurilor medicale;Efectueaza proceduri medicale si tratamente la recomandarea medicului. Descrierea companiei Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private �n Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale citeste mai mult
Companie
Medicover
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Distribuitor sau colaborator PFA
Brasov Bucuresti Cluj-Napoca Craiova Iasi

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Cautam distribuitori sau colaboratori cu PFA, cu sau fara retea proprie de distributie.

Exclus firme in insolventa, incidente CIP, etc. Dinamic, comunicativ, perseverent. Orientare catre client, spre rezultate si cunostinte privind tehnicile de vanzare. Cunostinte medii de operare PC (MS Office, Internet). Cunostinte bune de limba engleza. Disponibilitate pentru munca de teren. Disponibilitate pentru participarea la cursuri, intern si extern. Experienta in domeniul HORECA , decoratiuni interioare, parfumuri de ambient, reprezinta un avantaj. Experienta in organizarea de evenimente, seminarii, show-uri de prezentare produs reprezinta un avantaj. Descrierea jobului Vanzarea produselor companiei citeste mai mult
Companie
Euroaiot SRL
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Marketing Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport Horeca Industrie alimentara Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job