Joburi mercador paza in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru mercador paza in orasul cluj dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu mercador paza in orasul cluj
18 Mar
Agent de paza / Portar
Cluj-Napoca

Candidatul ideal: Candidatul ideal are:-OBLIGATORIU: cunostinte medii operare computer-atestat agent de paza-atentie distributiva-disponibilitate si la program de noapte Descrierea jobului: Postul presupune-inregistrarea in registrul din computer a masinilor care sosesc/parasesc sediul firmei-inregistrarea avizarea cu marfa-monitorizare camere de supraveghere-deschiderea/inchiderea barierelor

prin sistemul electronic A  Oferta companiei:*** pachet salarial atractiv*** o masa calda/zi + alte beneficii*** conditii de lucru moderne A  Descrierea companiei:Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie.
Companie
La Casa Pane Cluj
Categoria jobului
Paza si protectie / Militar Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
31 Mar
agent de interventie paza si ordine
CLUJ

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de interventie paza si ordine in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1150009826/1 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de interventie paza si ordine in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1150009826/1 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
01 Apr
Agent securitate retail / banca
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 31-03-2015 Responsabilitati Conform 333/2003. Cerinte -atestat profesional paza, -cazier curat, -recomandare de la ultimul loc de munca -punctualitate Beneficii Oferite -bonuri de masa Descrierea firmei Companie de securitate cu acoperire nationala.

Companie SC FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE SRL Posturi disponibile 2 Domeniu Paza si Protectie / Militar Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Cluj Napoca Timisoara Tara ROMANIA
Companie
SC FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE SRL
Categoria jobului
Paza si Protectie / Militar Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
JOB studenti
Cluj-Napoca

Cautam persoana care sa ne inregistreze activitatile PFA-ului, inregistrari facturi, incasari, plati in registrele de contabilitate , mentinerea relatiilor cu furnizorii etc.

Programul este flexibil ( se preteaza foarte bine si pentru cei ce sunt la studii ) Conditii: -dovada de seriozitate si profesionalism -cunostinte bune de operare PC MSOffice, WORD, EXCEL, navigare internet -fara cazier -studi medii sau superioare Beneficii : Pachet salarial atractiv ! Extrabonus pentru rezultate deosebite ! Posibilitate de promovare in afacerea noastra ! Asteptam CV-ul Dvs. pe adresa din Mercador.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Șofer si portar (2 posturi)
Cluj

Șofer si portar (2 posturi) Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca 12 martie 2015 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale vacante, dupa cum urmeaza: sofer de autoturisme si camioane la Compartimentul Transport – USAMV.

portar la Compartimentul Paza – USAMV. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
01Apr
19 Mar
Angajez ajutor pizzar
Cluj-Napoca

Angajez ajutor pizzar, la pizzerie cu livrare la domiciliu, situata in Piata Abator. Echipa tanara, cu media de varsta de 22 ani, cresteri salariale in functie de interesul dat. Cei interesati sunt rugati sa ataseze CV pe site-ul mercador sau pe adresa de mail. .

Angajez ajutor pizzar, la pizzerie cu livrare la domiciliu, situata in Piata Abator. Echipa tanara, cu media de varsta de 22 ani, cresteri salariale in functie de interesul dat. Cei interesati sunt rugati sa ataseze CV pe site-ul mercador sau pe adresa de mail.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Agent securitate incinta - Cluj Napoca
Cluj Cluj Napoca

Realizeaza controlul marfurilor achizitionate de clienti in baza documentelor fiscale emise
Identifica posibile diferente intre marfa cumparata si documentele fiscale
Ofera informatii, amiabil si politicos la solicitarea clientilor (garantii, retur marfa, pozitionare raioane in cadrul magazinului)
Asigura ordinea si linistea in cadrul magazinului
Atestat de agent paza


Cunostintele in domeniul materialelor de constructii reprezinta un avantaj
Bune abilitati de rezolvare a conflictelor, simt diplomatic
Abilitati de interrelationare, comunicare si lucru in echipa
Harnic, perseverent, cu simt dezvoltat al responsabilitatii
Persoana serioasa, onesta, fara antecedente penale
Atentie distributiva
Disponibilitate la efort fizicDetalii Companie:Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Paza si protectie Comert Vanzari Vanzari Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Mar
Agenti asigurari Part Time
Cluj-Napoca

Caut agenti vanzari Candidatul ideal : - este organizat si disciplinat; - este motivat de castiguri bazate pe comision; - atitudine pozitiva orientata spre clienti ; - cunostinte de operare PC – Microsoft Office Castiguri bazate pe comision ! CV-urile dvs. prin Mercador .

Caut agenti vanzari Candidatul ideal : - este organizat si disciplinat; - este motivat de castiguri bazate pe comision; - atitudine pozitiva orientata spre clienti ; - cunostinte de operare PC – Microsoft Office Castiguri bazate pe comision ! CV-urile dvs. prin Mercador
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job