Joburi mercador paza in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru mercador paza in orasul cluj dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu mercador paza in orasul cluj
19 Nov
agent de interventie paza si ordine
CLUJ

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de interventie paza si ordine in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1140036146/1 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro .

Aplica la job Detalii job
28Nov
18 Nov
Agent de Securitate pentru Club
Cluj-Napoca

pentru serviciul de paza.4. Candidatii sa fie persoane tinere, prezentabile, avand o conditie fizica foarte buna,sportivi(prioritari sunt candidatii care se antreneaza la sala etc.; bune abilitati de comunicare si relationare, seriozitate, disciplina SI responsabilitate.Oferta (bonusuri, beneficii)- salariul lunar garantat;- conditii legale de munca, dotare corespunzatoare;-.

citeste mai mult
Companie
PP PROTECT CLUJ
Categoria jobului
Paza si protectie / Militar
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
17 Nov
Angajez Agenti de Securitate
Cluj Napoca ROMANIA

Responsabilitati -Asigura paza obiectivului -Supravegherea generala a obiectivului -Coordonarea accesului in obiectiv -Intervine in cazulul unui incident -Cunoasterea locurilor si punctelor vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii unitatilor pazite -Cunoasterea si respectarea consemnului general si particular al

citeste mai mult
Companie
FORCE 1 DIVIZIA DE SECURITATE SRL
Categoria jobului
Paza si Protectie / Militar
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Consilier vanzari
Cluj Napoca ROMANIA

panoramica asupra Clujului, paza umana si video, parcarile subterane, ascensoarele moderne, locul de joaca pentru copii, zonele de relaxare si pista de alergare. Cautam sa avem in echipa noastra oameni profesionisti, cu potential, preocupati de propria dezvoltare profesionala. Dorim sa ne putem baza unii pe altii, sprijinindu-ne pe abilitatile colegilor, aducand fiecare un plus personal.

citeste mai mult
Companie
SC CITADELA MANAGEMENT SA
Categoria jobului
Consultanta
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Agent securitate incinta - Cluj Napoca
Cluj Cluj Napoca

magazinului Atestat de agent paza Cunostintele in domeniul materialelor de constructii reprezinta un avantaj Bune abilitati de rezolvare a conflictelor, simt diplomatic Abilitati de interrelationare, comunicare si lucru in echipa Harnic, perseverent, cu simt dezvoltat al responsabilitatii Persoana serioasa, onesta, fara antecedente penale Atentie distributiva Disponibilitate la efort

citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Paza si protectie Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job