Joburi cusut goblen acasa in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu cusut goblen acasa in orasul cluj
14 May
confectionere textile, cusatorese fete incaltaminte, subtietoare, lansatoare banda cusut fete incaltaminte
Cluj-Napoca

Fabrica de textile si incaltaminte angajeaza personal calificat: confectionere textile, cusatoreasa pentru cusut la butoniera, cusatorese fete incaltaminte,A  subtietoare, lansatoare banda cusut fete incaltaminte relatii la tel : 0742031283

Companie
Brand Manufactury
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
25May
19 May
mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale
CLUJ

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1150016234/2 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale in CLUJ este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 13/01/1150016234/2 Contact : Cluj, Str. George Cosbuc Nr. 2 Tel. *9539 (Vodafone, Orange) / 0372696190, e-mail : cj_lmv@cj.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Sofer comunitate cu testare ca Cluj Napoca
Danemarca Cluj Napoca Cluj

O COMPANIE DE TRANSPORT DIN DANEMARCA ANGAJEAZA SOFERI PROFESIONISTI PENTRU DANEMARCA TESTARE LA CLUJ NAPOCA 6 IUNIE 2015 SALARIU INTRE 1800-1900 EURO pentru SOFERII CU EXPERIENTA SI NIVEL B1 –LIMBA ENGLEZA • Contract pe perioada nedeterminata. • Angajarea se face pe Romania. • Programul de munca este de 5 sau 6 zile pe saptamana.

• Programul de munca va fi de 8 saptamani, la locul de munca si 3 saptamani acasa in concediu. • Concediu de odihna 4 saptamani pe an( platit). • Orele de munca sunt in conformitate cu reglementarile UE. • Beneficiati de Asigurari Sociale . • Asigurari de Sanatate. • Asigurari in Caz de Accident. • Perioada lucrata se calculeaza la anii de vechime pentru pensie. • Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibile • Camionul va fi preluat de catre unul dintre colegii dumneavoastra • Se ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport • Cazarea citeste mai mult
Categoria jobului
Transporturi Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
19001900 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 May
Muncitori la broderie in confectii textile
Cluj-Napoca

Adecco Resurse Umane recruteaza persoane interesate de un loc de munca intr-un depozit de produse textile, pe strada Plevnei, Cluj-Napoca - MUNCITORI CALIFICATI sau NECALIFICATI.

Se cauta persoane indemanatice atente la detalii in broderie Se cere: - persoane serioase, dornice sa munceasca - disponibilitatea de a lucra in trei schimburi - atentie la detalii si indemanare buna Atributii: brodarea produselor la gherghef (tricouri, prosoape, si alte articole), taierea sau indepartarea atelor (finisarea produsului), activitate la masina de cusut, ambalare Se ofera: - sansa unui loc de munca stabil - salariu motivant - tichete de masa - decontarea biletelor de transport Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0372705905 sau sa trimita un CV . De asemenea, ne puteti vizita pentru detalii la sediul Adecco de pe strada Decebal, numarul 22-24, de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.
Companie
Adecco Resurse Umane
Categoria jobului
Confectii / Design vestimentar Industrie usoara Grafica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
12 May
Dispecerat Acte
Cluj-Napoca

Firma din Cluj-Napoca ce lucreaza pentru companii de transport din America cauta personal pentru dispecerat si intocmire diagrame soferi. Posibilitate lucru de acasa. tel: 0742.983.393.

Firma din Cluj-Napoca ce lucreaza pentru companii de transport din America cauta personal pentru dispecerat si intocmire diagrame soferi. Posibilitate lucru de acasa. tel: 0742.983.393
Companie
Extera
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Logistica Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
25May
12 May
SOFERI PROFESIONISTI DANEMARCA (recrutare in Cluj)
Cluj Danemarca

O COMPANIE DE TRANSPORT DIN DANEMARCA ANGAJEAZASOFERI PROFESIONISTI PENTRU DANEMARCA TESTARE LA CLUJ NAPOCA 6 IUNIE 2015SALARIU INTRE 1800-1900 EURO pentru SOFERII CU EXPERIENTA SI NIVEL B1 a€“LIMBA ENGLEZA a€¢ Contract pe perioada nedeterminata.a€¢ Angajarea se face pe Romania.a€¢ Programul de munca este de 5 sau 6 zile pe saptamana.

a€¢ Programul de munca va fi de 8 saptamani, la locul de munca si 3 saptamani acasa in concediu.a€¢ Concediu de odihna 4 saptamani pe an( platit).a€¢ Orele de munca sunt in conformitate cu reglementarile UE.a€¢ Beneficiati de Asigurari Sociale .a€¢ Asigurari de Sanatate.a€¢ Asigurari in Caz de Accident. a€¢ Perioada lucrata se calculeaza la anii de vechime pentru pensie.a€¢ Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibilea€¢ Camionul va fi preluat de catre unul dintre colegii dumneavoastraa€¢ Se ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport citeste mai mult
Companie
Business Activ Consult
Categoria jobului
Strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
19001900 euro
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
20 May
Joburi la ferme de vaci in Marea Britanie
Cluj-napoca Marea Britanie

Recrutez urgent persoane cu experienta si tractoristi, la ferme de vaci si ferme de porci in Marea Britanie cerinte limba engleza ,experienta in domeniu(adica sa fi lucrat la o ferma de vaci din romania sau din strainatate sau experienta cu vaci de acasa)permis de conducere cat.

B,harnic si dornici de lucru,varsta intre 20 45 de ani,sunt acceptati si medici veterinari cu experienta dar nu vor lucra ca medic veterinar aici adica curatenie,muls,condus tractor adica munca de ferma !!!.Contracte de munca pe 1 an cu posibilitate de reinoire ,salar intre 1500si 2000 de lire pe luna sau 6.50£ pe ora, cazare.CV uri numai in LIMBA ENGLEZA in format word document . Cer si ofer seriozitate.Fara taxe si comisioane!In cazul in care veti fii ales va coasta drumul adica bilet de avion sau autocar depinde cu ce veniti!!!!Anuntul este valabil!!!!
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
11 May
Sofer comunitate-test Cluj Napoca
Danemarca Cluj Napoca Cluj

O COMPANIE DE TRANSPORT DIN DANEMARCA

ANGAJEAZA
SOFERI PROFESIONISTI PENTRU

DANEMARCA

TESTARE LA CLUJ NAPOCA

6 IUNIE 2015
-Contract pe perioada nedeterminata.
-Angajarea se face pe Romania.
-Programul de munca este de 5 sau 6 zile pe saptamana.
-Programul de munca va fi de 8 saptamani, la locul de munca si 3 saptamani acasa in concediu.


-Concediu de odihna 4 saptamani pe an( platit).
-Orele de munca sunt in conformitate cu reglementarile UE.
-Beneficiati de Asigurari Sociale .
-Asigurari de Sanatate.
-Asigurari in Caz de Accident.
-Perioada lucrata se calculeaza la anii de vechime pentru pensie.
-Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibile
-Camionul va fi preluat de catre unul dintre colegii dumneavoastra
-Se ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport
-Cazarea se ofera gratuit intr-unul din citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
250250 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Operator call center vanzari
Cluj-Napoca

Grup de firme WebDesign si SEO cauta operatori call center de acasa, program flexibil, cu sau fara experienta.A Persoana cu abilitati bune de relationare si comunicare,open-minded si educabila. Se ofera instruire in domeniul vanzarii sau prospectarii de piata, sunt necesare cunostinte bune de folosire Excel si internet.

Daca esti o persoana comunicativa,ambitioasa, cu gandire si atitudine pozitiva si mai ales esti orientata spre rezultate, aplicaA ACUM!
Companie
Smart Web Design SRL
Categoria jobului
Relatii clienti / Call center Call center
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
09 May
Operator Interviu - LIMBA ITALIANA
Cluj-Napoca,

Descrierea companiei Din martie 2003, CONTACTCENTER RO ofera solutii in domeniul serviciilor call center - outbound (cercetari de piata,telemarketing, sondaje de opinie) si inbound (rezervari bilete de avion, abonamente presa, transferuri de bani, asistenta 24/24 ) Descrierea postului •Gestionarea de apeluri outbound B2B/persoane fizice, pe pietele din Italia.

•Formularea de intrebari specifice, •Inregistrarea cu acuratete a raspunsurilor primite, de la persoana intervievata, in sistem, •Intalniri zilnice cu supervisorul pentru a supune discutiei sarcinile desemnate si progresul •Identificarea si raportarea problemelor aparute in procesul de obtinere a datelor valide. Cerintele postului •Excelente abilitati lingvistice in limba italiana, •Abilitati de comunicare si spirit persuasiv, •Persoane dinamice si optimiste, •Persoane orientate spre rezultate si procedura. Beneficii Oferite •Salariu de baza + bonus realizat in functie de numarul chestionarelor citeste mai mult
Companie
SC CONTACTCENTER RO SRL
Categoria jobului
Marketing Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job