Joburi in cluj

Cauta in 2035 locuri de munca in cluj in 2015

Piata locurilor de munca din Cluj este in plina dezvoltare, fiind o zona cu o industrie diversa, cu multi investitori si cu o economie cu rezultate.

05Jul
04 Jul
Asistent medical principat sef (7 posturi)
Cluj

Asistent medical principat sef (7 posturi) Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca 1 iulie 2015 Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Judetul Cluj organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie vacante, dupa cum urmeaza: asistent medical principat sef  la Sectia Cardiologie II: 1 post, asistent medical principal, 5 ani

vechime ca asistent medical asistent medical principal sef la Centrul de sanatate mintala: 1 post, asistent medical principal, 5 ani vechime cu asistent medical asistent medical principal sef la Sectia Chirurgie I, bloc operator: 1 post, asistent medical principal, 5 ani vechime ca asistent medical asistent medical principal sef la Sectia Chirurgie orala si maxilo-faciala: 1 post, asistent medical principal, 5 ani vechime ca asistent medical; asistent medical principal sef la Sectia Dermatologie: 1 post, asistent medical principal, 5 ani vechime ca asistent medical asistent medical principal sef citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Șef serviciu
Cluj

Șef serviciu Primaria Municipiului Cluj-Napoca 1 iulie 2015 Primaria Municipiului Cluj-Napoca organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere, vacanta, de sef serviciu,  in cadrul Serviciului Control trafic rutier – Directia Ordine publica si trafic rutier – Directia Generala Politia locala.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul economic, juridic; studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management sau in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice; citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Programator PHP
Cluj,Cluj-Napoca

Companie
recrutare ziki
Categoria jobului
IT / Telecom software-programare It&c
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Operator interviu pentru aplicare de chestionare, telefonic
Cluj-Napoca

Metro Media Transilvania angajeaza operatori interviu pentru aplicare de chestionare, telefonic. Activitatea se desfasoara in perioada iulie-august, la sediul firmei in Cluj-Napoca. Programul este flexibil iar plata se face in functie de realizari. Experienta in domeniu sau in domenii conexe constituie un avantaj..

Metro Media Transilvania angajeaza operatori interviu pentru aplicare de chestionare, telefonic. Activitatea se desfasoara in perioada iulie-august, la sediul firmei in Cluj-Napoca. Programul este flexibil iar plata se face in functie de realizari. Experienta in domeniu sau in domenii conexe constituie un avantaj.
Companie
Metro Media Transilvania
Categoria jobului
Relatii clienti / Call center Statistica / Matematica Call center
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
05Jul
04 Jul
Dispecer Cluj-Napoca
Cluj,Cluj-Napoca

Companie
officeurgcj
Categoria jobului
IT / Telecom telecomunicatii It&c
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Salvamar si ingrijitor (2 posturi)
Cluj

Salvamar si ingrijitor (2 posturi) Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca 30 iunie 2015 Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, astfel: salvamar, ingrijitor Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale,

conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Personal Restaurant
Cluj-Napoca

Pentru CHIOS - unul dintre cele mai prestigioase restaurante din Cluj Napoca, Lugera - The People Republic recruteaza: Chelneri, Ajutor de Chelner, Bucatari, Ajutor de Bucatar, Barmani, Ajutor de Bucatar si Casieri. Cerinte: Avantaj experienta anterioara sau calificare in domeniu. Oferta: Contract pe perioda nedeterminata; Program de lucru flexibil. .

Pentru CHIOS - unul dintre cele mai prestigioase restaurante din Cluj Napoca, Lugera - The People Republic recruteaza: Chelneri, Ajutor de Chelner, Bucatari, Ajutor de Bucatar, Barmani, Ajutor de Bucatar si Casieri. Cerinte: Avantaj experienta anterioara sau calificare in domeniu. Oferta: Contract pe perioda nedeterminata; Program de lucru flexibil.
Companie
Lugera - The People Republic Cluj
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Horeca Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Office Manager
Cluj-Napoca

Sarcinile existente pentru acest post: Realizeaza comunicarea cu clientii prin telefon, internet etc Comunicare interna si externa in companie. Gestioneaza necesarul administrativ (papetarie, curatenie, protocol) Incasari, inregistrare documente, arhivare etc Participa la pregatirea si organizarea diverselor evenimente de promovare.

Mentine eficient relatia si buna comunicare cu colaboratorii si partenerii, prin telefon si prin intermediul Internetului. Urmărește, înregistrează si arhivează actele si documentele firmei. Menține evidenta cheltuielilor zilnice, gestionează documentele. Gestionează, organizează și actualizează informații utilizând Excel și alte baze de date; utilizează aceste baze de date pentru raportări statistice și financiare. Actioneaza in bunul interes al firmei si al clientilor.
Companie
S.c ELKA NETWORK S.R.L.
Categoria jobului
Secretariat Secretariat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
04 Jul
Asistent Marketing
Cluj,Cluj-Napoca

Companie
recrutare hink
Categoria jobului
Marketing management Management Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Open-Source Software Engineer
Bucuresti, Alba Iulia, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara, Targu Mures

We seek:

Highly motivated Open-Source developers to join our engineering team in Cluj-Napoca, building a next-generation high-traffic SaaS web, tablet and mobile application.

We are looking for the best and brightest in software engineering. We don’t care if you don’t have PHP experience. If you’re smart and adventurous, let’s talk.

Every .

NET or JAVA developer who has migrated to open-source has found it a much more rewarding and interesting experience. No exceptions. The speed and agility of PHP, Ruby, Python and other open-source technologies make them languages of choice for U.S. Silicon Valley startups.

The client:

An US consulting company with several global clients, mainly from the following industries: digital marketing, e-commerce & retail.

Our ideal candidate:

* Has a passion for open-source technologies.
* Interested in designing and administering high traffic, scalable citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 2035 locuri de munca in cluj , afisate in 81 pagini.

Ai cautat locuri de munca in cluj in 2015 vezi si firme in Cluj sau doctori in Cluj

Cluj este un centru universitar, astfel ca in fiecare an sute de absolventi sunt in cautarea unui job, fie ca sunt cu experienta, castiga pe parcursul studiilor prin multitudinea de joburi part time care se gasesc in zona, fie ca detin doar cunostinte teoretice si sunt dispusi sa munceasa pentru a dobandi experienta profesionala.
Nivelul salarizarii depinde foarte mult atat de natura jobului cat si de experienta pe care o detine candidatul.
Salariul mediu pe economie pentru Cluj este de 1634lei, fiind al patrulea oras ca nivel al venitului. Cele mai bine platite joburi fiind in cele in industria prelucrarii tutunului, fiins urmati de cei care lucreaza in transporturi aeriene, urmati de cei care lucreaza in intermedieri financiare, urmati de cei din IT.