Joburi cele mai recente

Cauta in 2 locuri de munca cele mai recente in 2015

24 May
Hair stylisti pentru UK
Marea Britanie Toate orasele

Titlu: Hair stylisti pentru UKStatus: ActivatLocuri disponibile: 2Tara: Marea BritanieOrase: Toate oraseleTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Intretinere / Infrumusetare / SportNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Ca Senior Hair Stylist este foarte important sa poata lucra bine sub presiune, avand in vedere ca responsabilitatile locului de munca vor include, dar

nu se vor limita la: -aplicarea samponului si a balsamului de par; -tuns si stilizat; -vopsit, permanent, indreptat; -consilierea clientilor cu privire la cele mai recente tendinte si stiluri; -programari si incasare plati; -comandare materiale; -sa se asigure ca produsele pentru par care contin substante chimice sunt folosite si depozitate corect. Cerinte: Candidatii trebuie sa aiba minim doi ani experienta in domeniu si sa posede o calificare profesionala acreditata in coafura. In plus, trebuie sa fie fluenti in limba engleza si sa aiba abilitati excelente de comunicare cum va fi de asteptat citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Intretinere / Infrumusetare / Sport Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 May
Senior iOS developer, Bucuresti
Bucuresti

Client:

Suntem un grup de companii, infiintat in Romania, in 1993, si oferim o gama larga de servicii, in special, in domeniul publicitar.
Activitatile noastre principale sunt: Dezvoltare Software, Outsourcing IT, Marketing si Publicitate, Consultanta Financiara si Contabila.


Colaboram cu clienti importanti atat din Romania, cat si din strainatate, in diverse domenii: IT, bancar, industrial etc.

Responsabilitati:

Veti face parte din Divizia de Dezvoltare Software a grupului, dintr-o echipa de 30 de persoane care lucreaza cu cele mai recente tehnologii IT si veti fi implicat(a) in dezvoltarea de solutii mobile pentru clienti importanti de pe piata din Romania, dar si din strainatate.

Veti fi responsabil(a) de:
- Proiectarea specificatiilor pentru aplicatiile ce trebuie dezvoltate;
- Dezvoltarea aplicatiilor in conformitate cu specificatiile de realizare;
- Testarea produsului realizat.

citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
29May